Last news in Fakti

27 Февруари, 2019 13:39 16 224 19

Звезда на "Дисни" шокира всички със скандално ВИДЕО от спалнята

  • звезда-
  • дисни-
  • актриса-
  • видео-
  • скандално-
  • спалня-
  • разголена-
  • бельо

Дав Камерън публикува скандални кадри в социалната мрежа

Младата американската актриса Дав Камерън, станала известна с участието си в тийн сериали на Дисни, порасна и все по-често започна да публикува снимки и видеа в профилите си, които не са за непълнолетните ѝ последователи. За съжаление, не всички фенове на русокосата звезда са впечатлени от действията ѝ.

Камерън стана известна благодарение на тийнейджърския сериал по Дисни „Лив и Мади“. Малко по-късно тя се снима и в няколко пълнометражни филма. Наскоро в профила ѝ в Инстаграм се появи видео, на което 23-годишната актриса позира пред огледалото само по бански, показва извивки и се държи провокативно. Клипчето е набрало близо 3 млн. преглеждания и над 8 000 коментара, като голяма част от тях са негативни, а феновете ѝ я обвиняват в неподобаващо поведение.

i love the female body 🕯🌊🕊 (guys if i’m in a bathing suit, and i’m 23 and you’re tripping, you need to re-evaluate what trips you up. and also get more comfortable w the human body)

Публикация, споделена от ♡DOVE♡ (@dovecameron) на Яну 25, 2019 в 7:03 PST

„Дъщеря ми е на 13. Какъв пример ѝ даваш?!”, пише възмутена последователка. „Да, секси си, но можеш да си показваш тялото на плажа, а не да се кълчиш пред камерата в спалнята”, добавя друг.

Младата американка обаче смята нападките за необосновани и бързо попари интернет критиците.

hair so salty

Публикация, споделена от ♡DOVE♡ (@dovecameron) на Фев 9, 2019 в 8:56 PST

lost boy 🦎

Публикация, споделена от ♡DOVE♡ (@dovecameron) на Фев 9, 2019 в 8:57 PST

„Хора, ако съм по бански на 23 години и ви притеснявам, трябва да преразгледате нещата, които ви тревожат”, пише тя. Всъщност, Дав отдавна не е малкото момиченце, което феновете ѝ помнят от сериалите. Освен това се държи много по-скромно от останалите си известни връстници. Много Дисни звезди преминават през същото нещо, когато им се налага да пораснат пред погледите на милиони души.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    38 4 Отговор
    То не само младо, ами и хубаво....!!!! Ген.....!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Морук

    24 5 Отговор
    С голотия се привличат клиенти ,тва му е убавото на скандала
  • 5 Учен

    7 8 Отговор
    Не са ли Пуританите най-екстремистката секта, надминала в зверствата си дори фашистите?! Именно ТЕ в Англия и САЩ гориха "вещици" за спорта, а не Католиците както пропагандират!!! Нещо повече, не беше ли Кралят им, развратник, който изби Католиците, когато го изобличиха и си направи англиканска секта... Същите, дето сега "обучават" деца в мерзостите си, пък лаят че Католиците били... Същите дето със закон направиха Псетата да царуват над Човека...
    Основната им доктрина не беше ли, че християнството забранявало любовта и призовавало към извратено насилие (брутално противоречие с думите на Исус!)?! Не показват ли днес точно това и само това в холивудските си помии, беззаконни гадости?!
    Не бяха ли Пуританите тия, дето основаха САЩ, избивайки и поробвайки света?! Същите, които говорят за морал, ИЗМЪЧВАТ жертвите си в името на "морал", съвсем същите тия изверги, дето единствения им бизнес са Войната и... ПОРНОГРАФИЯТА. Защото по-извратено от Пуритан има ли?! Защото не са ли за тях сексът и любовта са най-смъртните грехове, а содомията, всички извращения са издигнати в култ, рекламирани, на младите им се промива ума... (наистина, на "тинейджъри" им е забранено да гледат целувка по телевизията, но се финансира от държавата ограмотяването им по гей дейностите...).

    Какво да кажем повече.

    Коментиран от #11, #17

  • 6 РОЖБЕНЦЕТО ТО

    11 4 Отговор
    Има момето какво да показва и съответно показва.Хубавото трябва не само да се чува,но трябва и да се вижда.
  • 7 по гората

    10 3 Отговор
    Завиждат ;)
  • 8 дамбулова

    11 4 Отговор
    многу е хубава
  • 9 гост

    5 3 Отговор
    Размечтала се момата за нещо и решила да се снима. Забележи колко се е настървила по ръбчето на гащичките й, толкова страст и желание може само двайсет годишна да има.
  • 10 Почакай...

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "Манаф":

    Когато отимаш дъщеря и почнеш да я срещаш по порноклиповете, защото подръжава на идолите си, тогава можеш да се кефиш на макс 😉
  • 11 5ко

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Учен":

    Ловът на вещици и кладите са специалитет на католиците и инквизицията тръгва от езуитите. Религиозен орден, основан от игнасий лойола -
    марано(покръстен евреин). Езуитине дават клетва за пълно подчинение единствено на папата.

    Коментиран от #12

  • 12 5ко

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "5ко":

    Допълвам. САЩ са създадени от масони. Те са така наречените "бащи" на държавата.
  • 13 Учен

    4 3 Отговор
    5ко, Ако, не спори с Учен!!!

    ЧЕТИ!!! Не гледай мръснишката им телевизия (колкото и милиони еднакви канали да си наплодят). После пиши.
    Масони :) Това в поредната холивудска "разОблачителна" боза ли го гледа?!

    "Йезуити", това под Шлифера леонардов ли го виде, бе чадо :)

    КЪДЕ Е САЛЕМ, щото сапунките само салемските вещици споменават. Кладите са си патент на Англия и САЩ, където и до сега вилнее диктатурата на съдилищата (със Съдя-Сатаната - Пуритан), както и Робството, както лъжливата Пропаганда, както лицемерието, изобщоооо СОДОМ сега е на Острова и отвъд Атлантика... кланайте им се още :)
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Scout for funn

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Учен":

    Прав си но пуританите и като цяло най строгата форма на църквата идва в отговар на огромен разврат и опадък сред хората та се налага със сила да върнат морала.А че те са най лицемерни и най унищожителни е така но явна не сме дорасли до нивото на Финландия във което няма домашни няма наказания няма затвор почти няма престъпления и скоро ще имат по 800 евро на всеки .
  • 18 Пожарен Шланг

    3 2 Отговор
    Е хубаво си е, за да е у Холивуд... Там нема грозни, а се снима голичко щото просто освен за секс, за друго не мисли. Не е никак малко - Нашето ковре Сузанита е къде по-нагла с голотията
  • 19 Един

    2 1 Отговор
    Тя е малка, но вече знае: "как да се продаде скъпо!"