3 Март, 2019 16:09 3 879 5

Дъщерята на Шарлопов се захвана с котки

  • шарлопов-
  • майка-
  • дъщеря-
  • изложба-
  • котки-
  • бизнес

Това бе съобщено от майка ѝ - Боряна

Неотдавна мрежата изпадна в ступор от снимките на вдовицата на хотелиера и милионер Стефан Шарлопов. Боряна направи нещо доста странно в личния си фейсбук профил, а мнозина нейни приятели се притесниха, че може семейството ѝ да е сполетяно от нова трагедия.

Сега Боряна отново успя да изненада всички. Причината за това са думи, които вдовицата на Шарлопов написа за щерка му Ева.

Боряна реши да сподели публикация на Ева и написа „Успех, Евче!“. Под снимката имаше следния текст, който бе споделен от профила на щерката на Шарлопов:

„Един нов проект и едно ново предизвикателство!

Преди няколко години имах възможността да участвам в Международна изложба на котки по системата ЦФА / Cat Fаncier's Assosiation / , която се проведе в София. Това беше незабравимо преживяване за мен. Атмосферата, динамиката, невероятно високото ниво на котките от цяла Европа и Русия, които участваха, професионализмът на съдиите са неща, които не мога да забравя и съм убедена, че това важи за всеки, който се е докоснал до подобно събитие. За огромно съжаление тези изложби не са провеждани в България в последните 5 години.

С подкрепата на мои познати и ентусиасти решихме да възобновим този "празник" за любителите на елитни породисти котки и да го развием в един грандиозен проект, като съчетаем изложбата със Зооревю, в което ще се включат почти всички водещи вносители от бранша , ветеринарни консултанти и различни технологични иновации, които са неизменна част от живота на съвременния човек отглеждащ домашен любимец. Имаме огромна подкрепа и очакваме участие на котки от България, Белгия, Холандия, Швеция, Швейцария, Австрия, Франция, Испания, Италия, Германия, Русия, Македония и Украйна. Поканили сме 8 от най-уважаваните съдии на ЦФА от САЩ, Белгия, Германия и Украйна. Изключително благодарни сме на всички наши партньори, които решиха да се включат в Зооревюто, като се надявам да се присъединят и още, за да можем да предложим на нашите посетители един завършен продукт, на който освен емоционална наслада от срещата с едни най-добрите представители на породите котки в Европа, ще могат да получат и разнообразна и квалифицирана информация за всичко свързано с правилното и качествено отглеждане на домашните им любимци!

Уверена съм, че мероприятието, което организираме ще е една прекрасна възможност за осмисляне на уикенда и зареждане с позитивна енергия за всеки, който реши да го посети! Изказвам специални благодарности на хотел Рамада, за това, че прие да бъде наш партньор и домакин на събитието, което ще се проведе в зала “Диамант” на 30-ти и 31-ви март!

Ще се радвам да ви видя там!

Ева Шарлопова
Председател на Bulgaria's Cat Fanciers клуб“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво на нея

    17 4 Отговор
    Подкрепя Чисти и Мили живи същества, а НЕ джендъри!!! Успех!

    Коментиран от #3

  • 2 Месершмит 109

    7 4 Отговор
    Ей на това се казва богаташка мъка!!!
    А между другото на 3ти март сумати българки щели да правят секс с турски и ромски етнос,но понеже тюркините са още по големи пристрастни пумиарки щели да лапат ароматния бахур на иван,Драган!!
  • 3 Пешо

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Браво на нея":

    Изобщо не си прочел материала. 😂
  • 4 Хубав

    2 1 Отговор
    Бял котарак ! Браво !
  • 5 Мераклия

    4 3 Отговор
    Искам да и погаля котето .