Last news in Fakti

4 Март, 2019 15:28 2 800 7

Ясновидка: Хари и Меган ще имат три деца

  • морган-
  • ясновидка-
  • предсказание-
  • меган маркъл-
  • хари-
  • даяна-
  • деца

"Кръстници на едно от децата ще са Джордж Клуни и Серина Уилямс", казва още Сали

Ясновидка: Хари и Меган ще имат три деца - 1
Снимка: БГНЕС

Една от най-доверените жени на принцеса Даяна, гадателката Сали Морган, разкри неподозирани и шокиращи неща за Меган Маркъл, брака ѝ с Хари и бъдещето им дете.

Ето какво прогнозира личната ясновидка на Лейди Ди за най-коментираната двойка във Великобритания през последните месеци. Гледачката хвърли истинска бомба с виденията си и успя да шокира голяма част от жителите на Острова.

Според Сали Морган Хари и Меган ще имат общо три деца, които ще се родят до шестата година от техния брак. „Виждам три деца – момче и две момичета. Сегашната им рожба ще се роди преждевременно“, прогнозира тя.

„Бебето обаче ще бъде щастливо, ще има чувства за хумор и ще е много интелигентно. Често обаче ще манипулира родителите си и ще иска да бъде гушкано през нощта, което пък означава доста безсънни вечери за Меган и Хари“, казва още Сали.

В ексклузивно интервю Сали - един от доверените мистици на Даяна преди смъртта ѝ през 1997 година, споделя: „Меган ще бъде пълната противоположност на Кейт Мидълтън като майка. Тя няма да представи бебето в първите часове след раждането му. По-натам обаче с гордост ще показва детето си на различни събития. Бебето ще има къдрава коса, която ще бъде по-дълга“, споделя тя.

Гадателката казва още, че името на детето няма да има нищо общо с традиционно спряганите имена. „Ще има препратка обаче към принцеса Даяна със средното име на детето. Ако то е момиче, има вероятност дори да бъде кръстено Даяна“, казва Сали. Според нея едва година след раждането на първото им дете Меган и Хари ще обявят, че очакват второ.

„Синът, който ще имат, ще бъде като баща си – ще е в армията. Двете им дъщери ще се увличат по изкуствата. Едната ще бъде скулптор или художник, а другата актриса – точно като майка си“, предрича Сали.

Според Сали кръстниците на детето ще са Джордж Клуни и Серена Уилямс. „Кейт и Уилям много ще подкрепят и помагат на младото семейство. Често ще им дават съвети“ смята гадателката.

Според нея Меган и Хари честичко ще посещават Африка, за да избягат от големия медиен интерес към тях. „Там ще си купят жилище. Хари много харесва континента и ще прекарват все повече и повече време там“, предрича Сали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Майсторът

    8 0 Отговор
    Опааааа,още три,чистокръвни британчета...
  • 2 Лорчето

    3 1 Отговор
    Моя любимец се появи на хоризонта...! За първото бебче, където ясновидката предрича, трудно се гледат такива деца.,колкото деца искат да си направят, млади са.....!!!
  • 3 Гении

    6 1 Отговор
    Аз бебе с чувство за хумор не съм видял. Те всичките серат, ядат, реват, спят и се хилят. Какво друго да прави ?

    Всяко бебе буди през нощтта, как пък решихте че манипулирало ?
  • 4 Отегчен

    5 0 Отговор
    Да беше познала пола на първото ! След 3 дена никой няма да си спомня за тази "ясновидка" .
  • 5 Бари

    2 0 Отговор
    Хазарите-богоубийци още рептили , чакат лъжеМЕСИЯТА от това влечуго или онуй другото гущер , брат му . Да се знае !!! Затова им се обръща такова медийно внимание . Истинския крал , след революцията , е бил обезглавен през 1649г. От тогава до ден днешен острова се управлява от жидове .

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Чарлз I

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бари":

    Аха.