Last news in Fakti

5 Март, 2019 13:42 16 960 25

72-годишна баба разкри как е останала вечно млада. Тя е отказала...

  • баба-
  • пенсионерка-
  • млада-
  • младост-
  • вечна младост-
  • захар-
  • продукт-
  • храна

Жената се е отказала от един продукт, а това ѝ е помогнало да съхрани младостта си по-дълго

72-годишната австралийка Каролин Харц има завидна фигура и блестяща кожа, с която толкова много жени искат да се сдобият. Толкова е трудно да се повярва, че Каролин има три деца и четирима внуци. За разлика от много знаменитости, Каролин не крие тайната на това как е запазила младостта си и впечатляващия си външен вид.

Преди повече от 30 години тя спира да приема един единствен продукт.

Каролин изключва захарта от храненето си, въпреки че цял живот е била любителка на сладкото. Причината за отказа от захарта е, че когато навършва 40 години докторите казали на Каролин, че е предразположена към заболяване от диабет.

Харц започнала да използва подсладители, но продължила да се наслаждава на тестени продукти, най-вече бисквити, които обожавала още от детството.

Как в 70 выглядеть на 45 и носить бикини❓Сегодня хитрости от Каролины Хартц 😉 70-летней австралийки с великолепной фигурой, которой могут позавидовать многие 45-летние🔝💃🏼👌🏼 . Сохранить подобную форму «самой горячей бабушке» 🔥удалось просто потому, что она следовала нескольким простым правилам⚠️☝🏼 . ✔️Отсутствие в рационе сахара. 🤐🍰⛔️ «Я уже 28 лет ни в каком виде не употребляю сахар», - говорит Каролина. . ✔️Контроль над пищевыми привычками. 😝🍽⚠️«Особенно важно обращать внимание на тип пищи, которую вы едите, и количество пищи на вашей тарелке. Бездумное питание может привести к ненужному увеличению веса. Я стараюсь наслаждаться каждым кусочком, чтобы всегда получать удовольствие от еды, но не переедать». Ежедневный рацион Хартц включает в себя фрукты, овощи, рыбу, курицу, орехи, яйца и другие полезные продукты. . ✔️Постоянное движение🏃🏻‍♀️👟💨 «Не забывайте двигать ногами», - напоминает Каролина. . 💥Какие именно физические активности предпочитает австралийка? 💥Что значат полноценный сон и позитивный настрой для сохранения великолепной формы? 💥Как Каролина относится к пластической хирургии? 💥Каким проектом сейчас занимается и как называется её книга? ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . ➡️💻Читайте на svelte.ru в разделе #жизньвстиле и нашем FB – @sveltefitnessstudio . Активная ссылка в шапке нашего профиля #sveltefitness . 👸🏻☝🏼Каролин Хартц – образец подражания для многих❗️Личным примером она убеждает женщин в том, что ни возраст, ни рождение ребенка не являются помехой, чтобы оставаться молодыми и стройными. Возможно, и вы захотите ему последовать❗️😉 . 📞 +7(495) 956 23 10 💻 svelte.ru . . . #свелт #делайтело #делайтелоправильно #теломечты #теломечтысвелт #stars_svelte #советысвелт #советыsvelte #роскошныйфитнес #роскошныйsvelte #жизньвстилеsvelte #каролинахартц #carolynhartz #самаягорячаябабушка #зож #мотивация

Публикация, споделена от TAO FITNESS (@taofitness_tishinka) на Юни 20, 2017 в 3:04 PDT

Трудно ли е отказването от захарта?

В многобройни интервюта г-жа Харц споделя, че решението да промени коренно начина си на живот и храненето не е толкова лесно. Тя била обикновена жена, която не следяла количеството захар в консумираните храни.

В началото всичко ѝ изглеждало безвкусно, но здравословните проблеми наклонили везните в полза на спирането на захарта. За нейна изненада тя скоро забелязала, че вкусът и ароматът на храната, както и напитките станали по-осезаеми и естествени. Нивата на кръвната ѝ захар се нормализирали.

Сега, на 72 години жената изглежда много по-млада от връстниците си, но по-важното е, че тя е по-здрава. Каролин твърди, че всеки може да вземе решението за промяна и дори след 50 години не е твърде късно да обърне внимание на хранителните си навици.

Възможно ли е да се поддържа перфектна форма след 50?

Много жени, особено тези с деца, вярват, че фигурата на девойка е безвъзвратно загубена. Те се отказват и повече не опитват да променят нищо в живота си. Каролин е убедена, че всеки човек трябва да предприеме всички необходими стъпки, за да запази здравето и красотата си, а безупречната ѝ фигура може да послужи като пример за правилно отношение към себе си.

Разбира се, след 50 години да промените живота си и да останете във форма е по-трудно, отколкото след 40, но е възможно, ако сте готови да работите върху себе си.

С възрастта метаболизмът се забавя и това означава, че освен отказът от захарта, трябва да се консумира повече здравословна храна, много зеленчуци, плодове и фибри. Също толкова важно е да се контролира количеството консумирана храна. Каролин силно съветва хората да не бързат по време на хранене. Опитайте се да се насладите на всяка глътка, всяка хапка на храна и това ще помогне за намаляване на риска от преяждане.

Въпреки това, тя твърди, че не трябва да се отказвате от храни или напитки, които обичате, но е важно само да помислите за размера на порциите. Каролин се храни по 5 пъти на ден, но порциите ѝ са малки. Тя използва естествения заместител на захарта Ксилитол, който се намира в плодове и някои зеленчуци.

Сънят също е съществен за съхраняването на женската красота. В продължение на много години г-жа Харц спи поне по осем часа. Тя вярва, че това време е достатъчно, за да може тялото да се излекува и подмлади.

Тайната на младата кожа

Каролин често е питана как е успяла да запази кожата си в перфектно състояние. Тя не крие тайната си. Г-жа Харц никога не си ляга, без да свали грима си, да почисти и хидратира кожата около очите и в областта на деколтето.

През пролетта и лятото жената, за която времето сякаш е спряло, не излиза навън, без да използва слънцезащитен крем. Тя никога не си прави слънчеви бани, защото знае отрицателните ефекти на слънцето върху кожата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо КолЮ

    47 2 Отговор
    Захарчето то на дяда!
  • 2 Грешен код от картинката

    35 2 Отговор
    Макроне, в случая те разбирам донякъде.
  • 3 Клюкар

    52 2 Отговор
    Много от нашите (ВИП) бръмчалки не могат да и стъпят на малкия пръст на бабето
  • 4 Бобо

    34 12 Отговор
    Мумифицирала се е, годините си казват думата .Да добре изглежда за 72 г , но толкова, колкото да се изпиня кожата е стара вече има петна по нея, може и на някой да му се види привлекателна даже, но нормален човек би се прикрепял към моето мнение, да е жива и здрава
  • 5 Истината

    7 5 Отговор
    Събинка, така като те гледам колко си бледичка, не обичаш слънцето, нали?.. Този велик дар от Бога, за хората и живата природа!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гост

    20 1 Отговор
    А казва ли кога си е правила лифтинг на лицето? На последната снимка се вижда, че кожата и отстрани е опъвана. Така на вълни се получава когато правят тази процедура. Инак браво за постоянството. Дето се вика, ако не ме убие жената, то бялата захар ще го направи.
  • 8 уточнение

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "скъперника":

    по на сто и нагоре килограма
  • 9 Дедо МъдрЮ

    7 4 Отговор
    Що ли първо се сети дядя ви за филма Дракула ;))
  • 10 Бяла Жига

    6 4 Отговор
    Дърта гаубица
  • 11 Morgoth

    22 1 Отговор
    Въпрос на ген и поддръжка. Същото като с доживяването до 100. След като изтеглиш печелившата карта можеш да спекулираш, че е защото не ядеш захар, защото не пушиш или защото танцуваш гола по пълнолуние.
  • 12 Григор Димитров

    24 1 Отговор
    Може ли вайбъра на това гадже ? Спешно !
  • 13 Пихтия в басейн..!

    7 2 Отговор
    Това са глупости, позната на 53 години, станала е на п.....и парцали....!!!! Мъжът и от време на време и удря пердаха, въпреки, че са културни хора....!!! И ножа да играе и пирони да си забива, се тая....! Срещу природа не се върви....!Пример давам Шер, мумия..! Това е почти. по въпроса, ако искаш обиждай, ако искаш костюми слагай, ако искаш яж л.... на младока, че това доста модерно стана склеротични жени с млади мъже.... или пък стари обратни с млади обратни....!
  • 14 да се знае

    4 0 Отговор
    Коментар #6 е изтрит по заповед на мафията.
  • 15 Джентълменът русофил

    16 2 Отговор
    Захарта и солта са своеобразни наркотици за човешкото тяло. След като Пол Брег спира захарта на преклонна възраст, същият успява да надбяга цял отбор младежи в пустинята при екстремно високи температури. Относно солта, която още е наричана "Бялата отрова" е доказано, че тялото се нуждае от нея, но става дума за много по-ниски количества, спрямо тези, които се използват масово в джънк фуд индустрията и в американските вериги за бързо хранене. Всичко в прекомерни количества е вредно за човешкият организъм.

    Коментиран от #16

  • 16 Джентълменът русофил

    9 1 Отговор

    До коментар #15 от "Джентълменът русофил":

    Имам в предвид "след като Пол Брег спира солта". Извинявам се за грешката.
  • 17 шефа

    7 1 Отговор
    Вече няма смазка но има лубриканти ще го лъзна някък .Може би най добре на задна прашка.
  • 18 гад

    10 0 Отговор
    няма да съм груб , ама бабата изглежда е от милионерско семейство.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Нема нужда.....!

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "Котьо проскубанов":

    Обратен, който използва стари и болни животни., наречени.коври....!!!!
  • 21 Макрон

    8 1 Отговор
    Само да я открия и сменям моето бабе за това секси гадже! 👅
  • 22 бай хой

    3 1 Отговор
    искам да я мажа с моя чурков крем отсякъде
  • 23 незнайко

    0 2 Отговор
    30 години тормоз за да изглеждаш добре на 70 !!! Това си е харакири с живота !!! Колко години мисли да живее ??? Остават и максимум 20 години през които ще съжалява за сладкото !!!
  • 24 Иван

    1 0 Отговор
    Аз отдавна не ползвам захар и не изпитвам нужда от нея, като сладко ми се прияжда само заради гаджето, но и това е рядкост. Със солта обаче прекалявам, защото тя е навсякъде - хляб, тестени изделия, някои готови сосове, направо е лудост. При това положение, тялото задържа вода и телесни течности, което води до високо кръвно налягане. Именно високото кръвно налягане създава проблем на кръвоносните съдове в тялото, защото те са опитимирани за работа при по-ниски стойности и вероятно ще издържат по-малко на високото натоварване. Така се появяват и проблеми със сърцето, вени и артерии, а също са възможни и последици за мозъка, което ще ви превърне в инвалид (при прекаран инсулт)... Напоследък виждам доста поддържани хора на по-напреднала възраст, това е добре, защото явно животът вече не е така тежък като преди и човек може да поживее по-дълго и в добро здраве, но е важна грижата за себе си...
  • 25 куку руку ку

    3 0 Отговор
    Значи захар не яде заради страх от диабет, а тъпче други въглехидрати? Разказ за деца от детска градина ли имаме? Само дето не е казала колко е похарчила за пластични операции.