Last news in Fakti

11 Март, 2019 17:50 7 267 9

5 неща, с които ходенето до фитнеса се превръща в приказка

  • фитнес-
  • тренировки-
  • съвети-
  • необходимо-
  • удобство-
  • вещи

Пренесете тренировките у дома

5 неща, с които ходенето до фитнеса се превръща в приказка - 1
Снимки: shutterstock

Много хора всеки ден си обещават непременно да отидат до залата за тренировки, до фитнеса или да се захванат с някакъв друг спорт на открито след работа, но така и не го правят. Вместо това повечето завършват деня си излегнали се на дивана с дистанционното на телевизора или книга в ръка, похапвайки нещо не до там здравословно.

Как да преборите мързела, умората и придобития навик за отлагане? Вижте 5 аксесоара, които ще ви спестят ходенето до залата и ще ви помогнат да поддържате тялото си във форма у дома.

1. Шалте за гимнастика

5 неща, с които ходенето до фитнеса се превръща в приказка

Тази класика е задължителен аксесоар за всеки, който иска да тренира вкъщи. Най-малкото коремните ви мускули ще ви благодарят, ако прекарвате по 15-20 минути на ден в упражнения. Намерете си подходящо видео в интернет, изгледайте няколко упражнения, които са подходящи за вас и започвайте! След това може да продължите с любимите си занимания, но вече с чиста съвест.

2. Ластици Sling Trainer

5 неща, с които ходенето до фитнеса се превръща в приказка

Перфектният уред за всички мускулни групи — независимо, дали искате да тренирате за корем, дупе или ръце. Той се състои от ластици и две халки, не заема място и лесно се пренася, така че можете да го сложите в багажа и за пътешествията по време на отпуска. Няма никакви ограничения по отношение на упражненията, които искате да правите с него. Можете да го закачите вкъщи на вратата, на дърво в парка, и за да тренирате се нуждаете само от собствената си сила и тежест.

3. Flexi-Bar

5 неща, с които ходенето до фитнеса се превръща в приказка

Напрежението, лошата стойка и стресът на работното място са бичът на нашето време. С този фитнес уред за дома болките в гърба остават само лош спомен.

Как работи: Бързото разклащане на пръчката се предава чрез ръцете ви в дълбоките мускули на тялото, като по този начин то се тонизира. Новосъздадените мускули на гърба и корема не само намаляват болките в гърба, но и стимулират метаболизма.

Има и още един положителен страничен ефект и той е, че съединителната тъкан също се подсилва.

4. Пудовка

5 неща, с които ходенето до фитнеса се превръща в приказка

Този уред прилича на метално кълбо с дръжка и е идеално за силови тренировки. Докато правиш мускули можеш да заздравиш сърцето си и да подобриш кръвообращението. С това ще оптимизираш и подвижността, бързината и координацията си. Особено подходящ е за тренировки на ръцете и краката.

5. Обръч

5 неща, с които ходенето до фитнеса се превръща в приказка

Ето как да премахнем досадните мазнини от областта на корема. Извикайте най-добрата си приятелка и си припомнете безгрижните детски дни. Лесните и забавни упражнения с обръч са перфектни не само за тренировки за корем, но и за крака, дупе и гръб. А най-хубавото е, че благодарение на кръговите движения ще се отървете от целулита.

5 неща, с които ходенето до фитнеса се превръща в приказка


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toys

    4 20 Отговор
    Начи, фитнеса е хубаво нещо, но за млади хора..!!!!Старите се запъхтяват и може да хвърлят топа по бързо, защото при натоварване сърцето лумка по бързо....!!!
  • 2 Трънчев

    9 3 Отговор
    "Новосъздадените мускули на гърба и корема...." Сериозно? Редакторите свършиха ли?! Пък и повечето уреди изискват място и специална подготовка. Иначе контузиите са гарантирани.
  • 3 Ради

    15 2 Отговор
    Каква е връзката м/у заглавието и съдържанието? Едното казва, че ще ходим на фитнес, другото - да си стоим вкъщи. Разберете се най-накрая. Обърквате хората.
  • 4 Узуновата герма

    2 3 Отговор
    На стадиона, става също добър фитнес....!В къщи не, че е мизерно....!!!!
  • 5 Анонимен

    4 5 Отговор
    Значи, петте неща за фитнес: телефон с метъл музика, слушалки, фитнес ръкавици, катинар за шкафчето и бутилка вода. Никакво ядене поне 3 часа преди фитнес, никакъв Интернет по време на фитнес и никаква захар след фитнес.

    Коментиран от #6

  • 6 Луд

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Анонимен":

    Викаш без телефон и слушалки не става.
  • 7 Пиянде

    1 6 Отговор
    Фитнесът е най-вредното нещо за човека ! Човек трябва да се движи в естествена среда , а вечер ракия , салата и сочна пържола .

    Коментиран от #8

  • 8 На пияндето баща му

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Пиянде":

    Ракия и пържола и после как мазнините ще са ти единичен процент
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.