Last news in Fakti

12 Март, 2019 10:28 5 194 17

Спасиха дете "Маугли" от апартамент на ужасите в Москва (ВИДЕО)

  • дете-
  • полиция-
  • москва-
  • русия-
  • маугли-
  • спаси-
  • ужас-
  • състояние-
  • здраве-
  • тормоз

Детето е намерено от органите на реда в ужасяващо състояние

Медиите в Москва изригнаха с ужасяваща история за дете, намерено в плашещо състояние.

Полицията в руската столица обяви, че е спасено петгодишно момиченце от апартамент на ужасите в северната част на града. Детето е нямало никакви социални навици, страдало от гноен отит (възпаление на ушите), имало симптоми на анорексия и в кожата на шията му е имало сраснало се бижу. Служителите на реда реагирали след сигнал от съседи. В продължение на няколко дни съседите чували виковете на детето и се обадили на властите.

Момиченцето бе изведено от апартамента на ужасите и настанено в болница. "Майката е била веднага арестувана", съобщиха още от прокуратурата в руската столица. На жената били повдигнати обвинения за непредумишлено убийство.

Домоуправителката на входа посочи пред в. "Вечерняя Москва", че живеещата в апартамента на ужасите самотна майка не е плащала вноските си за входа. "Аз питах жената дали има нужда от помощ, но тя твърдеше, че печели добре, защото работи в голяма енергийна компания", разказа Людмила Сержантова.

Местни издания нарекоха момиченцето Маугли - по името на героя от творбата на британския писател и нобелов лауреат за литература за 1907 г. Ръдиард Киплинг. В "Книга за джунглата" Маугли е изоставено момче, отгледано от животни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1908

    20 3 Отговор
    Нямам думи!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 А тук

    30 13 Отговор
    А в БГ-то във всеки град (за селата да не говорим!) има ЦЕЛИ КВАРТАЛИ на ужасите, точно в същото положение, с много повече "чавета" в подобно състояние...
    И ко праим?!

    Коментиран от #4, #6

  • 4 ГостЪ

    15 16 Отговор

    До коментар #3 от "А тук":

    Вярно ли бе . Кой ти плаща да родиш глупости и що за човек си само незнам .

    Коментиран от #5

  • 5 Маугли А

    22 4 Отговор

    До коментар #4 от "ГостЪ":

    Прословутият блок в Ямбол , който събориха , и той ли беше глупост. Около сметищата на България едни биологични единици , числящи се към вида - Хомо-Сапиенс са си направили колиби от картони , и живеят като ядът от боклуците - включително и децата. Та една зима падна по голям сняг и затрупа колибите. Един познат който знаеше за тях, отиде да види какво става. Разрина снега и под падналите картони , изрови полу-живи - индивид от женски пол с бебе , и дете на година и половина , и тримата вплетени на куп под снега с последните си остатъци топлина.

    Коментиран от #7, #8

  • 6 Иво

    13 3 Отговор

    До коментар #3 от "А тук":

    до - А тук - ако не знаеш отговора на това - ще ти кажа, за да те "светна" - или по- добре питай шайката, която си спретна превратчето през 1989 г., която създаде милионерчетата си, силовите групировки и целия хаос в държавата ни! За улеснение ще ти дам още малко Info - БК-БС-п/ДС ! И ако си с минимални възможности за собствено мислене.... мисля, че лесно ще се справиш в намирането на отговорите!

    Коментиран от #10

  • 7 Гост

    10 12 Отговор

    До коментар #5 от "Маугли А":

    Остави сега България намира. Ние си знаем на какво се печем. Ти кажи за любимата ти Русия! Нали статията е за Русия ,ане за България? Май нещо не можеш да приемеш,че и там има изроди! Толкова ли са ти промили мозъка или от пиенето на боряшник е?
  • 8 ХА ХА ХА

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Маугли А":

    МОЖЕШЕ И ПО ГОЛЕМИ ПРОСТОТИИ ДА ИЗМИСЛИШ, ТОВА НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА СТРАШНО , КУРНИИИ РАЗКРИХ ТЕ !
  • 9 Plovdiv

    11 0 Отговор
    Ако беше отгледано от животни, поне щеше да получи човешко отношение...
  • 10 ванката

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иво":

    а защо пропускаш основните дейци за създаването на тия групировки(партии) и целия ужас за българския народ след 89-та"любимите" братя американци ???
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Доста луксозен но странно замърсен апарт

    10 0 Отговор
    Апартаментът е направо тузарски, сравнен с нивото на средния нашенец. Скъпи мебели, алуминиева дограма, нови кухненски уреди, хладилници, печки, вкл. микровълнова, бюро и компютър. Вратите са луксозни. Видно е, е стените са нацапани чак догоре, дори диванът, който е обърнат, си личи, че не е стар. С много усилие са били нацапани прозорците. Има тук елемен на психо... - дали на обитателя или на още някой?
  • 13 Странно

    6 0 Отговор
    Апартаментът е огромен по площ - минимум 4 големи стаи, може би вестибюл също, има и телевизор, плотове, вградена техника и... нещо много странно: дори тежките диван и фотьойли са обърнати и нахвърляни като от великан, изтърбушени, всичко е мятано по прозорци и стени, само стъкления шкаф с порцелановите сервизи - НАПЪЛНО НЕПОКЪТНАТ. СЛОНЪТ, ДЕТО Е ВИЛНЯЛ ДА ЦАПА И ИЗТЪРБУШВА ВСИЧКО ОТВСЯКЪДЕ КАТО НАШЕНСКИТЕ КРАДЦИ, Е ЗАБРАВИЛ ЗА ПОРЦЕЛАНОВИТЕ СЕРВИЗИ В СТЪКЛЕНИЯ ШКАФ.
  • 14 Руският мир без маска и грим

    2 7 Отговор
    И това е "апартамент" на добре печелеща жена работеща в голяма енергийна компания. Представете си какви са комуналките за по-бедни....

    Коментиран от #16

  • 15 ААА

    6 0 Отговор
    Състоянието на едно жилище , отразява съвсем точно, състоянието във вътре-черепната кутия. Боклуци, мръсотия , бъркотия и липса слънчев лъч - значи хаос и безпорядък в главата, или жената си е чисто луда .
  • 16 до коментар 14

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Руският мир без маска и грим":

    Както беше написано и както много ясно се вижда - апартаментът е огромен, оборудването и мебелировката - врати, дограми, ехника и т.н. е определено скъпа, а по нашенските стандарти в бг - направо тузарска. Просто всичко е извадено и нахвърляно върху пода, а стените и прозорците са "съзнателно" нацапани - така няма как дори едно дете да нацапа, защото са обливани с нещо чак до тавана и размазвани, като преди това са скъсани тапетите. Това в никакъв случай не говори за мизерия, напротив - показва висок стандарт. Но или болен мозък е нацапал това в не много дълъг период от време, или нещо друго го е накарало да го направи. Във всички случаи не върши работа за антируска пропаганда, даже напротив.
  • 17 Кикимора

    8 1 Отговор
    Явно техните социални са като нашите- нищонеправещи , защото това положение е било така от години! И това дете е стояло по цял ден само?! Майка му е за разстрел!