Last news in Fakti

24 Март, 2019 17:14 9 647 3

7 поверия за късмет

  • поверия-
  • фън шуй-
  • късмет-
  • практики

Как да повикаме късмета при себе си

7 поверия за късмет - 1
Снимки: shutterstock

В ежедневието си ние често използваме фрази като "да чукнем на дърво” и бягаме от черните котки, които се опитват да пресекат пътя ни. Но знаете ли как да „повикате късмета си“?

Вижте няколко съвета, които ще ви помогнат да се сдобиете с късмет благодарение на фън шуй практики.

1. Трябва да внимавате да не сядате на ъгъл. Според фън шуй острият ъгъл, било то на масата, или на гардероба, и изобщо всеки друг стърчащ ръб, насочен към човека, изпраща в човека "отровни стрели", които го оставят не само без взаимност, но и без пари, здраве и късмет.

2. Ако се сбогувате през прага, ще последва кавга. Прагът е енергийна преграда, разделяща двата свята. От едната страна — свой, от другата — чужд. Невидима граница пречи да се установи контакт и енергията, предадена "от един свят в друг", е загубена за общуващите.

3. Настроението ни се отразява и на гозбите ни. Храната попива околната енергия, а ние заедно с калориите и витамините консумираме съответния енергиен заряд.

4. Не се оглеждайте в счупено огледало. Според фън шуй също толкова вредни са и огледалата с рисунка, огледалните плочки и всички повърхности, които раздробяват отражението на части. Всичко това разрушава енергията, което пък пряко се отразява на здравето ни.

Огледалце, поставено в джоба ви (с огледалната страна навън), пък може да помогне при среща с недоброжелател. То ще отрази всички лоши помисли и намерения на събеседника ви, а така също и цялата негативна енергия, насочена против вас.

5. Ако говорите за болежки и недъзи, никога не показвайте върху себе си. Според фън шуй тук действа следният механизъм: посочвайки с пръст, ние изпращаме енергиен заряд. Едновременно с това, назовавайки болестта, даваме на този заряд съответстваща окраска — запълваме го с точна информация за диагнозата.

6. Тръгнете ли, не се връщайте от пътя. Ако все пак се е наложило и сте се върнали, седнете за кратко, преди да тръгнете пак. Ако имате огледало се огледайте — отразявайки се, енергията се удвоява.

7. Път под дъгата ни прави щастливи. Разбира се, това буквално е невъзможно, познавайки физичните закони. Но дори само да видите дъгата — символ на Небесните врати, всички народи смятат това за добър знак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Сали златния зъб!

    8 4 Отговор
    Аз затова с триста зора си намерих жених на 40,по скоро ми намериха....!!! СЕДЯХ НА КЬОСТЕРМЕ, ДЕМЕК НА ЪГЪЛ...! Сега да видите какво става, налитат ме като мухи на....! Да пази Бог....!!!!
  • 2 алуу

    0 4 Отговор
    Каде си ма гъсмет
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.