25 Март, 2019 15:38 31 037 10

Мъжът на Петя Дикова се готви да нанесе удар на Гала

  • нова телевизия-
  • гала-
  • петя дикова-
  • заплата-
  • на кафе-
  • btv-
  • илия любомиров

Носи се слух, че половинката на водещата от bTV може да смени отбора

Петя Дикова се опитва да издърпа мъжа си от Нова ТВ в bTV, подозират колеги на бременната телевизионерка. Таткото на нейното дете - Илиян Любомиров, който е ко-водещ на Гала, е бил забелязан на работното място на своята половинка, което дало повод да се пусне слух, че се натиска за сладка служба там, твърди в. "Уикенд".

Макар че официално е в майчинство в очакване на първата си рожба, Петя продължава от време на време да ходи по светски и имиджови събития, организирани от нейните работодатели. Освен това се твърди, че тъй като бебето още не се е родило, имала време за срещи с шефовете, на които водела и своята половинка.

"Със сигурност иска да го набута в bTV" смятат хора в телевизията.

Запознати твърдят, че Илиян имал много по-големи амбиции от това да седи на сладки приказки всяка сутрин в студиото на Гала и да коментира теми, които въобще най-вероятно не го вълнуват. Заплатата от 3 бона, която му дават в "На кафе", била единственият стимул да продължава да пътува всеки ден до студиото в Нови хан. "Ако му предложат да прави собствено предаване или дори рубрика в bTV, едва ли ще откаже", коментират в най-гледаната телевизия.

От "На кафе" обаче правели проблеми на Илиян за всяка публична изява, която може да го свърже с bTV. Въпреки това миналия вторник той демонстрира явна близост с най-гледаната телевизия по време на откриване на кампанията "Направи го сега" на Иван и Андрей, целяща насърчаване на раждаемостта. Петя Дикова е едно от официалните лица на кампанията и логично бе поканена на откриването ѝ. Но не дойде сама, а с мъжа си, както видяха всички присъствали на събитието журналисти. Двойката беше застанала край една от малките масички, наредени в двора на известен столичен хотел, чиито собственици месеци наред бяха издирвани с европейска заповед за арест, а наскоро ги заловиха в Испания. Именно там се проведе откриването на кампанията. Когато един от репортерите снима бъдещите родители заедно, те настояха кадрите да се изтрият.

"Тъй като работим в различни телевизии, се изисква друг вид координация, за да се появим заедно във вестниците", обясни мотивите си Илиян. Фактът, че събитието е официално, а присъстващите журналисти са поканени да снимат и пишат за всичко, свързано с него, включително за популярните хора на откриването, не го успокои. Петя пък сама изтри фотосите, направени с личния телефон на репортера, за да е сигурна, че няма да се публикуват.

Най-вероятно в договора на Илиян, както във всички подобни документи, е записано, че той няма право да се появява по други телевизии, нито да участва в техни кампании.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    34 1 Отговор
    Уффф, изгубих си няколко минути напразно... :(((
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Готения.

    15 2 Отговор
    Всичко свързано с Гала е чиста простотия.Няма ли толкова какво друго да се пише
  • 4 Готения.

    7 2 Отговор
    Всичко свързано с Гала е чиста простотия.Няма ли толкова какво друго да се пише
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Катя Иванова

    28 3 Отговор
    Как е възможно да се дават 3 бона на този дърдорко Илиян за някакви празни приказки!?Не знаех,че е възможна такава простотия!Още повече,че той няма стабилна професия- писател, политолог ,ала бала!!Жена му, тоже!Петя Дикова също не е за ефир,просто не става.На този Илиян поне му се разбира какво приказва,а Дикова няма ясна артикулация и от много лигавене,нещата стават още по-зле. Затова не пишете ьа тези хора, сякаш са интересни с нещо, ами ако зависи нещо от вас, направете така,че на мястото на тези двамата да сложат кадърни, по-присъствени на екрана,водещи!За нас и вас ще бъде по-добре и по-приятно.Същото се отнася и за други некадърници-Ива Софиянска,Венета Райкова,Г.Малкоданска и пр.Няма ги телевизионерите с класата на Бригита Чолакова,Лили Ванкова,А.Тачева и др.и др.Сега имам усещането, че ги хващат от улицата буквално!!Така,че много се надявсме да помогнете в тази посока!!!
  • 8 Читателя

    13 3 Отговор
    Аман от некадърни и бездарни връзкари с големи заплати и малки мозъци
  • 9 56789

    9 0 Отговор
    Каква е тази сбирщина горе на снимката? Всичкото това яде парите на телевизията по един изключително тъп и непоносим начин. Не зная кой е измислил еснафското, меко казано, предаване на Гала, вече втръснало до непоносимост, и много малко гледано да се снабди с толкова много палячовци, но идеята определено е тъпа! Подробностите не са важни. Телевизиите, не само Нова, все повече стават трудни за гледане с изтърканите си, остаряващи, макар и бавно, шоумени, водещи и подобни на тях.
  • 10 Кога

    0 0 Отговор
    От кога чакам?