Last news in Fakti

27 Март, 2019 15:32 10 745 6

Карди Би призна за страховити неща, които е правила, за да оцелее

  • оцеляване-
  • наркотици-
  • стриптизьорка-
  • дрога-
  • обир-
  • кражба

Изпълнителката призна, че е дрогирала и обирала мъже, когато е била стриптизьорка

Карди Би призна за страховити неща, които е правила, за да оцелее - 1
Снимка: Shutterstock

RnB звездата Карди Би е една от най-успешните изпълнителки в момента. Тя почти не пази никакви тайни от феновете си, а дори напротив - споделя всичко с тях. Наскоро изплува обаче една мрачна тайна от миналото на 26-годишната рапърка, която недоброжелатели изведоха на светло.

Преди три години Карди Би записала видео, в което говори за дните си като стриптизьорка. Във видеото тя споделя какво ѝ се наложило да направи, за да може да оцелее. "Трябваше да се събличам. Трябваше да убеждавам разни мъже, че искам да спя с тях. Карах ги да отидем в някой хотел, после ги дрогирах и ги обирах. Това правих преди.", разказва тя.

Преди броени часове обаче Карди написа обръщение към феновете си във връзка с тази случка и го публикува в Инстаграм, където я следват над 42 милиона души. В обръщението си тя признава, че разказаното е истина, като добавя:

"Не твърдя, че съм перфектна или пък че идвам от перфектен свят с перфектно минало. Винаги говоря истината и стоя зад това, което съм казала. Част съм от хип хоп култура, в която можеш да говориш за това от къде си дошъл и за неправилните неща, които си правил, за да стигнеш до мястото, на което си в момента. Има рапъри, които поставят на пиедестал убийствата, наркотиците, грабежите и т.н. - престъпления, които им се е налагало да извършат, за да оцелеят.

Аз никога не съм смятала тези неща за славни и не съм ги възпявала, защото не се гордея с тях, но нося отговорност за това, което съм направила. Направих тези избори тогава, защото нямах много опции. Бях благословена да се измъкна от това място, но много жени не могат да го направят.

Аз имам минало, което не мога да променя, с всички е така", завършва признанието си тя.

All I can do now is be a better me for myself my family and my future.

Публикация, споделена от CARDIVENOM (@iamcardib) на Мар 26, 2019 в 1:03 PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Желяз

    57 5 Отговор
    Какви пък толкова страховити неща да е правила ... Лапала е дебели черни чурки по 30 санта !? Ама това е все едно куче от салам да се плаши ...
  • 2 Сладурчето

    16 4 Отговор
    За моята среда, хип хоп изпълнителите, това е съвсем нормално, няма нищо лошо да си направи реклама,дори и не положителна, има си доста почитатели и оттам печалби....! Хич не я мисля...!По добре откровена, отколкото мишка...!!!
  • 3 Изи

    14 2 Отговор
    Тази неграмотна сиганка въобще познава ли точката и запетаята? Трябва да си много зле, за да печелиш толкова много и да не си научил общи правила поне в писането.
  • 4 нервен

    4 2 Отговор
    Коя си ти че не мога да се сетя

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.