29 Април, 2012 09:00 3 319 0

Мис "Национален отбор” търси своите призьорки в Бургас

  • мис национален отбор-
  • кастинг-
  • бургас

Кастинг за мис "Национален отбор" ще се проведе в средата на месец май в 7 града. Един от тях е Бургас. Кастингите в Бургас ще се проведат на 20 май. Кандидатките трябва да разполагат с документ за самоличност и състезателен номер, който е получен по ел.поща Подкрепата на истинските фенове поддържа самочувствието и нивото на най-големите спортни отбори в света, съобщи "Бургас нюз". Има ли нужда обаче някой да поддържа самочувствието както на играчите, така и на самите фенове?

За първи път в цял свят българска телевизионна продукция ще връчи уникални титли - Мис “Национален отбор” - футбол, Мис "Национален отбор” - волейбол и Мис "Национален отбор” - баскетбол. Нейните притежателки ще бъдат провъзгласени за талисмани на българските национални отбори съответно по футбол, баскетбол и волейбол. Инициативата се осъществява с официалната подкрепа на Българския футболен съюз, Българската федерация по волейбол, Българската федерация по баскетбол и Българския олимпийски комитет.

Мис “Национален отбор” - футбол”, Мис "Национален отбор" - волейбол и Мис "Национален отбор" - баскетбол ще бъдат коронясани през юни тази година след национален конкурс под формата на кастинг в седем български града. След края на кастинга ще бъде организирана тържествена церемония за връчването на короните и титлите. Тази церемония ще бъде излъчена от Българската национална телевизия.

“Идеята е напълно оригинална и не съществува никъде по света” - казва Маги Георгиева, създател на идеята, продуцент на конкурса и самата талисман на българския национален отбор по футбол по време на квалификациите за Евро 2004 и на самото първенство в Португалия през 2004 г. “Реших да вложа цялата си енергия в подобно начинание, защото съм сигурна, че женската красота може да бъде вдъхновяващ съюзник на големите спортни постижения. Мисля също, че българският фен ще приеме с гордост една красива "мис" на своите трибуни”, убедена е Маги.

Как ще протече конкурсът?

Записването става онлайн на уеб страницата на конкурса www.missNT.com чрез попълване на въпросник и продължава до средата на май. На 15 май стартира кастингът по градове, на който ще бъдат допускани само записалите се на уеб страницата на конкурса www.missNT.com. Градовете са седем - Велико Търново, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Благоевград. Кандидатките трябва да разполагат с документ за самоличност и състезателен номер, който е получен по ел.поща, когато се явяват на кастингите. Финалът ще бъде в София началото на юни. Изборът на всички финалисти ще стане през втората половина на юни. Тържествената церемония по връчването на титлата Мис “Национален отбор” ще бъде излъчена на живо в по БНТ.

Продуцент на Мис “Национален отбор” е компанията "Рара Авис", собственост на Магдалина Георгиева. Журито на кастинга ще бъде обявено съвсем скоро; то ще включва психолог, Маги и представител на един от трите спорта. На финала, комбинирано жури от представители на българския футбол, волейбол и баскетбол ще избере и короняса трите "мис" на колективните спортове.

Титлата ще бъде дадена на онези момичета, които докажат в най-висока степен, че са достойни за нея. След връчването й, нейните носителки ще започнат своята активна дейност, свързана с подкрепа на отборите, които представляват - ще пътуват заедно с тях на важни състезания, ще присъстват на домакинските им мачове и ще имат задължението да създават позитивни нагласи към тях в България. Титлата ще се връчва за срок от две години, след което с нов конкурс ще бъдат избирани следващите носителки.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА