Last news in Fakti

9 Май, 2019 12:29 5 817 14

Милко Калайджиев бесен на журито в "Капките"

  • като две капки вода-
  • милко калайджиев-
  • бесен-
  • фолк певец-
  • ниски оценки-
  • тв шоу

Милко Калайджиев е бесен на журито в шоуто за преобразяване "Като две капки вода".

Причина за това са ниските оценки, които получава напоследък и които го дърпат назад в генералното класиране. До скоро фолк изпълнителят беше сигурен, че ще е един от четиримата, които ще се борят за голямата награда на финала. Сега обаче, той е на няколко пункта от 5-ото място, което неминуемо ще го изхвърли от заветната битка.

По време на живите предавания зрителите често виждат намръщената и сърдита физиономия на Милко, когато журито му дава тройки и четворки - оценки за най-слабо представилите се в състезателната вечер. Както изглежда търпението на певеца се е изчерпало и той изригна в интервю за телевизия "Планета". Той съвсем откровено заяви, че има неща, които го дразнят в поведението на оценяващите.

"Аз им казах - ножът е в тях, хлябът е в тях, те решават колко да отрежат. Една филийка ли, две филийки ли... Щом така са решили... Защо трябва да споря с тях? Те затова са сложени там - да оценяват. Пък аз си запазвам моето мнение за себе си, така че няма проблем. Накрая публиката и зрителите си казват тежката дума", коментира ядосано Калайджиев.

Големият раздор настъпи след като Милко влезе в образа на Любо Киров. Макар всички да бяха категорични, че се е справил отлично, той все пак получи ниски оценки. Традиционно в ролята на оценителя с разсичащо мнение беше Фънки, който си призна, че ако не харесва песента или изпълнителя, в чийто образ влиза участникът, той дава ниски оценки.

"Защото така искам", отговори рокаджията, когато водещите питат защо дава тройки и четворки. Публична тайна е, че от години Фънки не е голям почитател на чалга изпълнителите. В един от епизодите той нападна и песента "Бяла роза" на Славка Калчева, като тогава отново Милко беше в ролята на имитатора.

"Страшно се харесах в образа на Любо Киров, бях в стихията си. Образът на Папи Ханс също ми е любим. Много добре изиграх Алла Пугачова. Също така Васил Найденов и Висоцки", споделя със самочувствие "мустак №1 на републиката", който именно заради участието си в шоуто жертва суперизвестния си мустак, припомня вестник "България Днес".

В интервюто за фолк телевизията Милко допълва, че въпреки всичко е доволен, че се е включил в шоуто, защото искал да разбере колко добър актьор е.

Според него представянето му до момента е много добро, а и усеща, че и публиката и зрителите са на същото мнение. Милко е убеден, че хората го харесват и гласуват за него, защото им е интересен. Може би това е така, защото всяко негово изпълнение, дори да е оценено слабо от журито, получава висока оценка от зрителите и именно това го изстрелва нагоре в класирането.

Това се потвърди и в последния епизод на шоуто, когато Милко имитира Лили Иванова и получи ниски оценки от журито, но високи от зрителския вот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 пишман български политици

    20 4 Отговор
    С пълна пара въви ДеБиЛиЗаЦиЯтА в цяла Аврупа.
    Където и да отидеш в Европа, който и канал да включиш са тв. формати допринасящи за дебелизация и олифрензазия на масите.
    Живеем в имитация на държава, имитация Европа. Имитация на живот.
    Имитация на политици , като при новото творение на дебилите което се пише на етикетите за ХРАНИ
    ИМИТИРАЩ ПРОДУКТ!
  • 3 Гост

    7 6 Отговор
    Тоя се мисли за певец , да бе . Правилни оценки му дават, там е за да вдига , рейтинга на тази глупост. Щото само ЧАЛГАРИ гледат таз пародия.
  • 4 Като има будали.......

    7 0 Отговор
    Да се правят на маймуни , а Маги-то да обира пачките........

    Коментиран от #14

  • 5 ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ СТИГА ВЕЧЕ

    3 1 Отговор
    Каната преля.Предлагам най-накрая да излезем по улиците,да протестираме срещу това жури и съответно да подкрепим в справедливата му,но неравна борба нашият сънародник Милко Калайджията!
  • 6 МИЛКО

    7 1 Отговор
    ДА НЕ ТИ ПУКА БАЦЕ......
    Я ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО...ДА ВИ ЦУНКАМ СЛАДКО..СЛАДКО.....
    ИЗПЕЙ ИМ ТОВА ПА СИ ГЛЕДАЙ КЕФА....ВСЕ ЕДНО,НА НИКОЙ НЕ МОЖЕШ ДА УГОДИШ...

    Коментиран от #12

  • 7 Познато

    4 1 Отговор
    Милко винаги дава всичко от себе си въпреки журито да смята че той не се е справил всички виждаме самата истина как той седи и трае тяхните подигравки и обиди все пак той винаги иска да даде всичко от себе си и успява просто повечето не го оценят защото гледат новите и разглезени чалгарки и смятат че винаги новите ще са по-добри но който си го може си го може няма спор . Давай Милко не оставяй тези гаднаря да те карат да се мислиш за нещо по-малко от новите кифлюци ти си бил царя на чалгата и ще останеш..

    Коментиран от #11

  • 8 Познато

    2 0 Отговор
    Гадняри*
  • 9 Хи Хи Хи

    4 1 Отговор
    Каква Лили Ивановна - това си беше Барбара Стрейзанд от всякъде! :)))
  • 10 Гзт

    0 2 Отговор
    Много му тича , готин в тез дрешки, следващия чалга концерт, да излезе така и да пее за тъпите , пилета. А журито дава , точни оценки няма , защо да реве не може да пее , затова е в чалга индустрията ,че тез дето го слушат нямат , слух , и образование за стойностна МУЗИКА. Я му пуснете на тоз мустак , малко джаз , фънк, класика, рок в различните му стилове , да чуе що е велика и хубава музика.
  • 11 Ved

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Познато":

    Давай Милко опростявай , бедния народен , с мазния си глас . Че поп фолк фенове колкото щеш. Не могат да пийнат една , ракия ако не се дереш от уредбата. И после да назначат по, масите и да се друсат , кат не видели , все едно ток ги бие.😬😬😬😬😬😬😈😈😈😈😈💣💣💣💣
  • 12 Ved

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "МИЛКО":

    Да си цинка пилетата по чалгарските тв канали. А не в ефира на таз тв . За кво са го поканили. Горкия се мъчи , с тез трудни песни. Я да си ходи в ЧАЛГАРИЯ и там да блеееееее. 💣💣💣💣💣💣💣💣💣 За поп фолка , гадна,мазна ,проста, идиотска, помия, дет не става за слушане.

    Коментиран от #13

  • 13 МИЛКО

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ved":

    МАЙТАПЯ СЕ БЕ ЧОВЕК.....И АЗ НЕ ОБИЧАМ ЧАЛГА,АМА БАТ„МИЛКО МИ Е СИМПАТИЧЕН......ОТДАВНА НЕ ГЛЕДАМ „КАПКИТЕ........ЗАРАДИ ОНИЯ ПАЛЯЧОВЦИ ЗУЕКА И РАЧКОВ.........В НАЧАЛОТО КОГАТО СТАРТИРА ФОРМАТА,БЕШЕ ЗАБАВНО......НО ВЕЧЕ НЕ Е.....
  • 14 минчо

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Като има будали.......":

    всичко е измама в таз държава