Last news in Fakti

11 Май, 2019 00:30 40 663 71

Истинска история: Защо си хванах любовница, когато жена ми забременя?

  • изневяра-
  • бременна-
  • любовница-
  • секс

"Когато жена ми роди, всичко това ще приключи веднага!", споделя кръшкача

Истинска история: Защо си хванах любовница, когато жена ми забременя? - 1
Снимка: Shutterstock

Това е истинска история от истинския живот, разказана от woman.bg:

„Да. Имам любовница. Тази дума е някак неприятна, а и дамите сигурно биха ме убили с камъни. Но това е за кратко. Просто съпругата ми е бременна…

Но нека започна отначало. Оженихме се преди 6 години, аз бях на 30 г., а жена ми на 24 г. Дотогава вече се бях наиграл достатъчно, исках да създам семейство, да имам деца. А и на по-малкия ми брат му се родиха близнаци – направо му завидях! Когато видях бъдещата си съпруга, всичко се нареди по местата си… Много скоро ѝ предложих брак. За какво да отлагам – майката на бъдещите ти деца се познава веднага, сигурен съм! Заживяхме просто идеално, не поглеждах никоя освен жена си. Когато тя ми съобщи, че е бременна, направо полудях от радост. Стъпвах на пръсти покрай нея! Мои познати момичета ме взимаха на подбив, казваха приятелски, че съм мъж под чехъл.

А после изведнъж на десетата седмица… е, нямаше вече бебе. Жена ми пометна. Случва се, така ми казаха. Да не дава Господ такива „случки“ – жена ми беше в ужасно състояние, а и аз също. Половин година се пазихме, както ни посъветваха лекарите, правихме разни неща за укрепване на здравето, тя пиеше разни хапчета. После захвърлихме контрацептивите, дълго се старахме, но без резултат! Две години не можа да зачене… А после – пак две черти и радост! Но изведнъж ме обзе ужасен страх. Спрях да я докосвам, само ѝ казвах, че я обичам. На ръце я носих, стараех се да предугаждам всяко нейно желание. Всичко вървеше добре до 4 месец и половина! И после пак… Изтекоха ѝ водите и детето остана вътре да се задушава. На 18-та седмица – аборт по медицински показания.

Вече се чувствам като акушер-гинеколог – толкова неща научих за това време. Не мога да опиша с думи какво преживя жена ми. Плачеше постоянно, особено когато виждаше бебета, даже и по телевизията. А мен ме обзе някакво безразличие. Казах си, че така ни е било писано. Нали я обичам? Обичам я, разбира се! Тя е моята жена, най-прекрасната, животът ми с нея е чудесен. А деца… Не на всеки му е писано да има деца. Общо взето, реших да не правя голяма трагедия от това. Казах на жена си, че животът е дълъг. Да оставим нещата да вървят така, както се случи, пък аз няма да спра да я обичам никога.

И представете си – вече е в седмия месец! Жена ми е почти на 30 години, тя винаги е била красавица, а сега направо свети отвътре. Според мен е на идеалната възраст, за да стане майка!

А аз започнах връзка с Полина… Тя ми е колежка, работим в един офис. Когато жена ми забременя за трети път, аз спрях да изпитвам влечение към нея. То и лекарите ми наредиха да бъда внимателен с нея, а аз и сам не мога да ѝ посегна – изпитвам същия ужас, че ще стане като предните два пъти. Реших, че няма да я закачам, докато не роди. А и тя самата се плаши от всичко.

В крайна сметка аз съм здрав 35-годишен мъж, годините си минават, а ние толкова въздържание сме имали в живота си, не можахме да се отпуснем като хората. Полина е интересна жена, сочна, омъжена, с една-две години по-възрастна от мен. Не може да има деца и не се тормози по този повод. Живее си за собствен кеф и няма против малко разнообразие. Общо взето, е без претенции. Има си всичко, но ѝ липсва малко екшън. Както се оказа, и на мен ми липсва. Допреди това не бях изневерявал на жена си, хрумвали са ми подобни мисли, но едни такива… по-скоро теоретични. А с Полина се познаваме отдавна, поддържаме нормална комуникация на работа и си казах „Защо пък не?“.

Това дори не е изневяра, а чисто физиологично упражнение. Разтоварване и нищо повече. „Любовницата“ ми гледа по същия начин на връзката ни. Приятелски секс за взаимно удоволствие. Когато жена ми роди, всичко това ще приключи веднага! Полина ще си намери друг екшън, а аз ще стана примерен баща, сигурен съм. Пък примерен съпруг съм си и сега – жена ми е единствената за мен!“


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борислав

    18 31 Отговор
    Препоръчвам ви сериалът Изборът на Лара по БТВ Лейди, всеки ден от 4:00.

    Голямата любов на Лара (Дорис Пинчич) е Яков (Иван Херцег), който малко след сватбата трябва да замине на дълго пътуване по море. Междувременно младата и красива Лара е оставена на волята на злата си свекърва, в затворения свят на елита на Сплит.

    Коментиран от #63

  • 2 Дяца и пачки🤣

    14 11 Отговор
    Ето това. е отговора на голямата тайна...!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Киро

    139 6 Отговор
    Когато душата е к*рва то полът наистина няма значение.
  • 5 JPower

    59 8 Отговор
    Когато моята жена забременя от Шабан аз и изиграх мръсен номер, хванах си брат му за любовник.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 gladiator123

    83 25 Отговор
    Въобще не си за разбиране,жена ти изнемогвала,а ти си правиш кефа с колежката.На църква да бяхте отишли да се помолите щом са се случили такива нещастия.Ако не можеш да си верен на един човек в каквито и да е житейски ситуации,по добре да сте си сами.И как ще погледнеш твоя човек в очите после?.Наглец трябва да си не малък.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 бай Даньо

    41 27 Отговор
    Мъжете са направени да кръшкат от природата и от еволюционна гледна точка смисъла да им се родат повече деца. Мъжете са по бройката. А жените са по качеството и затова билогически нямат нужда от кръшкане, те трябва да отгледат читави деца. За това и жените нямат физиологично либидо, имат психологично всеки иска деца от Брат Пит или Елон Мъск богати известени. Докато мъжа не просто има либодо , а почти постянно мисли само къде да го завре. Нищо страшно няма в кръшкането при умни хора които отчитат тия природни особености на мъжете и жените. Обикновенно изневярата е далеч по назад повод за развод от насилие, пари , алкохол, наркотици...

    Коментиран от #18

  • 13 Moderno

    37 7 Отговор
    Ebaneto e hubavo neshto
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Госあ

    39 5 Отговор
    Пак добре е направил че е спрял да я дъни толко, че да успее да износи плода си жената. Трябвало е да слуша съветите на авторката и да оре в задния двор. А тук или става дума за измислица или за "модерна" отворена връзка -кой с кой свари или за развод, че този "човек" да споделя публично това с риск жена му да го прочете.

    Коментиран от #19

  • 18 Лорчето

    22 5 Отговор

    До коментар #12 от "бай Даньо":

    Аз не искам дете от Илон Мъск защото е грозен и много лъже. По скоро бих легнала с onq s konq или Рошко отколкото с Илон.

    Коментиран от #20, #58

  • 19 Правописът

    21 6 Отговор

    До коментар #17 от "Госあ":

    Ех, тази граматика... "кой с кой свари" ?- литературната форма е "кой с КОГОТО" свари. Но пък си отворен. Виж, научил си за кУплет. Браво!

    Коментиран от #25, #26

  • 20 Голям прос

    10 2 Отговор

    До коментар #18 от "Лорчето":

    За Мъск те разбирам, ама не прави още грешки. Потърси още

    Коментиран от #47

  • 21 Голям прос

    11 14 Отговор
    Какво му скачате на човека, голям е, сам си решава. Всеки на тоя свят знае как да си е@е жените. Физиологични нужди, това е. Ама ние почваме след това да проявяваме собственически интереси и оттам идват ядовете. Чук и чао е най-добре
  • 22 Наглата циганка Лорчето

    12 5 Отговор
    От дете да родиш.дете...!Голем кеф, това може да се случи само при ненаситната ковра..!!!!

    Коментиран от #24

  • 23 Шерлок

    12 2 Отговор
    Ей ся всичко ми е ясно: Венито трудно забременяла, ама хванала мъжот си с нейна колежка. И сега е модерна самотна майка.
  • 24 Малко продължение..

    6 3 Отговор

    До коментар #22 от "Наглата циганка Лорчето":

    Някои се подиграват на Мъск, дори ми го показват като някой дух, дано станат по зле от него....!!!!
  • 25 Госあ

    5 15 Отговор

    До коментар #19 от "Правописът":

    Земи се скрий некъде бе морков или к'вото си там. Не разбра ли че ме боли фара за "граматиката" , която и ти бъркаш

    Коментиран от #29

  • 26 Госあ

    6 12 Отговор

    До коментар #19 от "Правописът":

    и стига с тия форми,че почвам да се чудя дали пък не си некой живописец освен секретарка или даскал по български от некоя селска прогимназия.

    Коментиран от #27

  • 27 Правописът

    15 1 Отговор

    До коментар #26 от "Госあ":

    Мен пък ме боли за езика свещен на моите деди. Ако беше по-кротък в самочувствието си, можеше и да минеш "метър". Но при наличие на такива претенции, които демонстрираш, изискванията за СЪВЪРШЕНСТВО са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за теб. Освен ако не си парвеню. Тогава можеш да разчиташ на снизходителност....

    Коментиран от #30

  • 28 Епилаторът

    2 7 Отговор
    Тъй като и аз съм намесен в тази гнусна и истинска история, без мое съгласие, хубаво е да напиша и аз няколко реда..! Виж ти, защо и казва на старата ромка,, бижоту,, защото му е родила ,, копелета,,..!Не можеш да ли да продължаваш братчет с мръснишкия си живот, а се занимаваш. с мен...! Тези дето им се радвате, те са едни невъзпитани развратници. и покрай такива опитни жрици от махалата, стават още повече такива...! Яно както разплака епилатор с горчиви сълзи, ти заслужаваш най голямото наказание и ще го получиш, каквото и да говорите вие трите стари ромки сте едни жени, които цял живот са с леко поведение...! Старата Бойка и Лалка, затова могат да ти бъдат благодарни, че ги уредила и тях, все пак имаш и професия сводница...!
  • 29 Правописът

    7 6 Отговор

    До коментар #25 от "Госあ":

    А тук, изглежда още нищо не знаят за двете години, които си прекарал в CEA France (комисариат по атомна енергия) и 6 месеца в LIST (Люксембург институт оф Сайънс енд технолоджи) ,с ТАЗИ ГРАМАТИКА...

    Коментиран от #32

  • 30 Госあ

    5 3 Отговор

    До коментар #27 от "Правописът":

    Трето поколение съм,не съм парвеню, а и първо да бях "сър" се става и по заслуги,не само по произход. А твоите деди, явно наистина са французи, защото и тази дума идва от там.

    Коментиран от #35

  • 31 Гост

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "Либовник ама дребен":

    Човек, не се мъчи. Има такива жени дето секса не ги вълнува. Могат цяла година да карат без оргазъм. Викат им фригидни. Колко приятелки познавам - с мъже в чужбина, избутват месец-два и после си намират временно решение. Като се прибере мъжът им - спират.

    Коментиран от #33

  • 32 Госあ

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "Правописът":

    Забрави РИКЕН бе каквото си там. И освен теб, едва ли някой се интересува.

    Коментиран от #34

  • 33 Госあ

    8 4 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    Въпрос на регулация,хормонална или нервна. Аз пък познавам много хора за които една година не е толкова голям и непосилен период. И мъже и жени. Според мен, жените по малко държат обаче
  • 34 Правописът

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "Госあ":

    Как така забрави РИКЕН ? Та това е твоята "корона'... Дори и с такава граматика...Хората трябва да знаят. Недей да "скромничиш".
  • 35 Правописът

    1 2 Отговор

    До коментар #30 от "Госあ":

    На какво си трето поколение? Отвори речника и виж значението на думата ПАРВЕНЮ. Ще разбереш, че няма връзка с третото поколението. Е, бива ли така...

    Коментиран от #36

  • 36 Госあ

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "Правописът":

    Отвори го ти и виж какво означава бе таласъм. Ама френския, нали си филолог или к'вото там... може и живописец. Ай стига, че втръсва

    Коментиран от #37, #38

  • 37 Правописът

    0 5 Отговор

    До коментар #36 от "Госあ":

    А, аз знам какво означава парвеню. Ти не знаеш. Това пречи ли ти да разкажеш за опита си да спасиш човечеството чрез "възкресяването" на посевите

    Коментиран от #39

  • 38 Правописът

    1 4 Отговор

    До коментар #36 от "Госあ":

    Изпускаш си нервите... Недопустимо е да забравяш, че си се обявил, за "свръх човек"
  • 39 Госあ

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "Правописът":

    Когато го направя, всички ще разберат. Първо хората от моята каста и след това останалите. Ама много си любопитен/а/о. Недей да ми увърташ,а изпълни това което те посъветвах с речника. Айде стига, защото тук тези коментари нямат никаква връзка. Тук може да се споделя някой оре ли задания ти двор.

    Коментиран от #40, #43

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Чинга чук

    6 1 Отговор
    А Полина какво мисли по въпроса!
  • 43 Правописът

    5 2 Отговор

    До коментар #39 от "Госあ":

    Ето още дума, значението на която трябва да провериш в речника - КАСТА. Ще ти помогна за ПАРВЕНЮ - в речника пише: (фр.rarvenu) - човек , издигнал се над по-раншното си положение, без обаче да е придобил или усвоил обноските и културата, която подхожда за новото му положение.

    Коментиран от #44, #49, #50, #51

  • 44 Правописът

    4 4 Отговор

    До коментар #43 от "Правописът":

    Жал ми е за теб, но... Филолозите са досадно взискателни...
  • 45 Виолетко

    8 2 Отговор
    Тук един коментар заслужава аплаузи донякъде, защото напомня им го в очите на коврите, че те забравят, че са такива и се мислят за почтени..! Не забравяйте коври и кучките раждат и от махалата също..!
  • 46 ВИЖ СЯ

    9 4 Отговор
    ТИ СИ ЕДНО ОТ ТЕЗИ МЕКОТЕЛИ КОИТО МИСЛЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ.ДА БЕШЕ СЕ ПОСТАВИЛ НА НЕЙНО МЯСТО А НЕ ДА СИ ТЪРСИШ ЗАБАВЛЕНИЕ.ДА БЕШЕ И ПОМОГНАЛ БОКЛ.К СИ И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОТАНЕШ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.ТАКИВА КАТО ТЕБ И ТУРСКИЯ ЗАТВОР ИМ Е МАЛКО.
  • 47 Лорчето

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Голям прос":

    Може би си прав за onq s konq, има смешни постове но често се престарава и излизат глупави. Рошко пък понякога пише простотии но като цяло е ОК. Продължавам да търся, шефе :)

    Коментиран от #48

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Госあ

    1 4 Отговор

    До коментар #43 от "Правописът":

    Имаш грешка в латинския филоложе 😂 . Не ме съжалявай, съжалявай себе си,че си губиш времето с глупости. И пак нищо по темата не написа
  • 50 Госあ

    2 1 Отговор

    До коментар #43 от "Правописът":

    хем ти казах къде да гледаш,хем пак у българския си гледал ! Ама не може така,като гледам как пишеш на латински определено имаш затруднения,но ползвай преводач 😂 Повечето информация на български е неточна или непълна,да знаеш

    Коментиран от #68

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Жена му

    6 3 Отговор
    Напълно съм съгласна. Да си гледа живота с другата, един път се живее. Няма да се разведа или карам с него за глупости. Какво толкова, един с... Ноо акоо реши да посяга на имането му тая, ще я запра тази.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Pompev

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Тоз яко се е празнил в котенцето😂😂😂":

    Да,един да се сети, :)
  • 57 Дали... но надали?!

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Лорчето":

    Не мисля, не си казвай вечното име, което.ще ти го сложат на паметната плоча, за тези заслуги...
  • 58 Ти вече роди от него...

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Лорчето":

    Сега следва дългоухия приятел Марко, след толкова ,, жертви,,...!Може би, това ще ти бъде последния герой, от твойта ромска сага...!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Лорд

    1 4 Отговор
    Всичко си е от хормоните!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Хайл

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Борислав":

    Ако няма секшън и да хвърчат космаци като пилци из трънаци си го гледай сам
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Правописът

    3 2 Отговор

    До коментар #50 от "Госあ":

    Четеш ли безсмислиците, които бълваш...
  • 69 гнида

    6 0 Отговор
    Сексът или въздържането от секс не е посягане ..... Статията е са искрено и лично ... Тъпотии съм чел достатъчно , но това да не дочакаш жена си да роди и то за 2 месеца си е тъпотия ... Особено прекрасен е абзаца с "лекарите наредиха"
    Явно това не е реална история а просто драскачество за запълване на от деленото място !
  • 70 Историята

    3 1 Отговор
    Е като от първите порно филми, за някои пубери да подражават на нея, но си е истина, поне 90%...!!!!
  • 71 С.С

    2 0 Отговор
    Този тарикат,който разказва уж тази история,се е опитал да играе схемата:"Хем душата в рая,хем х.я докрая!" Не знам дали наистина написаното в статията е чиста проба истина,но звучи малко като подслушано в тоалетна или пробна.