Last news in Fakti

26 Май, 2019 17:59 7 175 5

Хакнаха месинджъра на българската гордост в Холивуд

  • димитър маринов-
  • хакери-
  • месинджър-
  • социални мрежи-
  • холивуд

Един от профилите на Димитър Маринов в социалните мрежи бе залят с голотии и мръсни клипове

Профилът на българската гордост в Холивуд Димитър Маринов бе напълнен с голотии и непристойни предложения от хакери, оплака се самият той в социалните мрежи.

"Приятели, някой хакна моя месинджър! Получих неприлични снимки и къси клипове, адресирани с мое име и от мое име в някаква кореспонденция“, написа актьорът след като се освободи от атаката. Той предупреждава последователите си да бъдат внимателни и да не вярват на всичко, което се изпраща от негово име, пише "Телеграф".

Маринов пояснява емоционално: "Бъдете внимателни и следете! Ако получите или чуете каквото и да е било от мое име, моля ви, игнорирайте – не съм аз!“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пустиняка

    26 8 Отговор
    Ами така ще е като си дойде в България.. тук от завист ще те наакат мигновенно пък после ходи разправяй, че нямаш сестра.. стой си в Америка за да ти е мирна главата...и далеч от българската помия..
  • 2 Ами какво

    5 2 Отговор
    Да ти кажа и мен ме хакнаха докато си връзвах обувките и наистина не е приятно
  • 3 Гяволето

    2 1 Отговор
    Мръсотиите да не са били с мъже..? Щото иначе нямаше да има проблем!
  • 4 Отегчен

    3 4 Отговор
    На кого му пука за мурука .
  • 5 ????

    2 1 Отговор
    До постиняка.
    Много обичате акъл да давате. Дали ще стои там или тук, това не е ваш проблем. Умните като господин х и у са удряни от ченгеджийниците. Само да гъкнеш и помия се излива, а не си видят простащината, с купени задочно дипломи по села и провинции. Трябва промяна, реформи, а не.. Макар, че и с магическа пръчка, няма да е лесно на бкп, старци, деца, те не са свикнали.., а на много апартаменти и пари, докато горният случай, няма нищо общо.. Ще се изядат некадърниците