Last news in Fakti

26 Май, 2019 22:25 18 208 10

Кралски биограф със скандални разкрития за принц Уилям и Кейт Мидълтън

  • принц уилям-
  • кейт мидълтън-
  • отношения-
  • кралски биограф-
  • андрю мортън-
  • подробности-
  • книга

Към момента никой от кралското семейство не е коментирал информацията, поднесена в книгата му

Кралски биограф със скандални разкрития за принц Уилям и Кейт Мидълтън - 1
Снимки: shutterstock

Британският кралски биограф Андрю Мортън разкри шокиращи подробности за отношенията между принц Уилям и Кейт Мидълтън. В книгата си "William and Catherine" той изнася неизвестни досега подробности за връзката на херцозите на Кеймбридж.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън станаха семейство през 2011 година - 10 години след запознанството си. През 2001 г. те се срещат в Университета на Сейнт Андрюс. Още в самото начало Кейт разбрала, че характерът на Уилям е много сложен и била наясно какво я очаква. С течение на времето обаче принцът започнал да се отнася с нея по ужасяващ начин.

Позовавайки се на приятели на принца, Мортън разказва, че дълго време Уилям се е държал много студено с половинката си, а когато двамата заедно са се появявали пред публика, той се правел, че не я забелязва, не ѝ обръщал внимание и гледал колкото се може повече да си говори с други хора. А в случай, че Кейт направела опит да се включи в разговора, синът на покойната принцеса Даяна веднага я прекъсвал и я принуждавал да замълчи.

Въпреки пренебрежителното отношение, което демонстрирал открито, принц Уилям настоявал Катрин да го следва навсякъде. Наследникът на трона се държал с нея буквално като с прислужница и непрекъснато я оскърбявал с поведението и отношението си. Приятели на двойката от университета споделят, че Уилям е бил рязък и много груб с Кейт. "Очакваше Кейт да тича след него като кученце. Колкото по-дълго продължаваха отношенията им, толкова по-стегната ставаше тази каишка", разказва приятел от университета пред биографа.

Мортън отбелязва, че до съпруга си херцогинята винаги се е чувствала като човек втора ръка. А самият Уилям не правел нищо по въпроса да облекчи положението ѝ.

През 2007 г., след 4-годишна връзка, Кейт и Уилям бяха разделени за няколко месеца. Но в книгата си Мортън твърди, че принцът е зарязвал изгората си повече от веднъж. Тогава тя се връщала в дома на родителите си, а внукът на Елизабет II се забавлявал с приятели и не спирал да се жалва, че му липсва свобода.

Самата Мидълтън е споделяла в интервю, че е преживяла много тежко раздялата с любимия, но я смята за много важна за връзката им, защото е имала възможност да премисли много неща и да разбере себе си.

Към момента никой от кралското семейство не е коментирал информацията, поднесена в книгата му. Преданите почитатели на херцогинята се отнасят с голямо съмнение към написаното за нея - че е била тихо и скромно момиче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аааа

    13 6 Отговор
    Интереса клати феса всеки вярва на парите
  • 2 Хаха

    34 5 Отговор
    Аве българите ни боли черпака за тея утайки английски

    Коментиран от #10

  • 3 Eee

    0 2 Отговор
    Катрин ще се чувства като принцеса..................
  • 4 Лора

    6 1 Отговор
    Всеки знае себе си, какво му е в къщи, ако няма папараци....!!!!
  • 5 Аз Варна

    15 2 Отговор
    Не го разбирам това-заради кралската корона да позволява да я унижават.И ако не са болни амбиции на всяка цена да се навре в рептилския змиярник,те на.
  • 6 Milovrab4e

    4 1 Отговор
    Еми така е, принцовете са малко, а кандидатките да се омъжат за тях - много.Ще търпи, какво ще прави.Щото бащата на принца даде пример преди години, как въпреки традициите, отсвири жена си и по-късно си взе любимата една камила.

    Коментиран от #8

  • 7 Нррф

    0 2 Отговор
    Тъпа овца
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 некойси

    2 0 Отговор
    Няма как хрантутниците да са израстнали в такава среда и да са нормални, без значение какво ни наптрапват за тях чрез медиите.
  • 10 Анонимен

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хаха":

    Нямаш ли срам