22 Юни, 2019 09:57 4 294 7

Жена живее повече от месец с трупа на мъжа си

  • труп-
  • жирона-
  • умствено заболяване

Мислела, че си почива

Жена живее повече от месец с трупа на мъжа си - 1
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Възрастна жена живее повече от месец с трупа на своя съпруг - 72-годишен британец.

Когато посетили адреса, полицията в Жирона (област Каталуния) е намерила трупа на мъжа и вдовицата му, която спокойно им заявила, че той ''просто си почива''.

Впоследствие е било установено, че жената е с умствено заболяване, а по отношение на починалия мъж е насрочена съдебно-медицинска експертиза, която да определи причината за смъртта. Засега е ясно само, че той е издъхнал преди един или два месеца.

Иначе сигналът към местната власт е бил подаден от съседи на жената, които се оплакали от непрестанните крясъци от дома ѝ, пише novini.bg. От социалните служби са уведомени по случая, но все още не са сигурни какви стъпки трябва да бъдат предприети спрямо болната жена, като по всяка вероятност тя ще бъде предадена в някоя от психиатричните клиники в града, докато бъдат разяснени всички детайли по разследването.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Именно

    10 1 Отговор
    Егати сиестата!
  • 2 Лорчето

    3 6 Отговор
    Е това !

    Коментиран от #4

  • 3 Сомалийския пират

    4 7 Отговор
    Боко е виновен.ОСТАВКА.
  • 4 Злобко

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Лорчето":

    Що се изумяваш бе Лорче? Ти би направила същото ако ако имаше мъж но бъди спокойна никой мъж няма да ти обърне внимание камоли да легне с теб в едно легло.😉😉😉
  • 5 criminal

    13 0 Отговор
    Явно не само тя ами и съседите и имат проблем с обонянието ........
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Аз Варна

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Д-р Ливайн":

    Прав си,още на втория ден започваш да усещаш тежка лепкава миризма(за тези с чувствително обоняние).Затова труповете се погребват до 48часа в повечето случаи.„Тези ,които обичат живите,погребват мъртвите”.