Last news in Fakti

6 Юли, 2019 13:45 59 150 69

Тя пиеше по 4 литра Кола на ден, но...

  • карли-
  • история-
  • живот-
  • здраве-
  • отслабване-
  • газирано-
  • диета-
  • тренировки

Историята на Карли, която показва, че няма невъзможни неща

Сигурно всеки от нас обича да пие газирано. Още повече в горещите дни. Най-предпочитаната напитка се оказа „Кока-Кола”. Поне така е било при 36-годишната Карли. Като майка на две деца тя почти не е имала време да с погрижи за себе си, отдавайки се изцяло на съпруга си и отрочетата им.

В забързаното си ежедневие тя пиела по почти четири литра кола. Докато един ден не осъзнала колко е загазила със здравето, а тялото ѝ не приличало на нищо.

Щом жената се отказала от „Кока-Кола”-та с тялото ѝ се случило нещо шокиращо.

Карли била на 20 години когато родила първото си дете. Малко след това била диагностицирана със затлъстяване. Но момичето успяло да се събере и да се откаже от много лоши навици. След това тя успява да отслабне почти двойно, а между другото и да се раздели със съпруга си.

Сега Карли е щастлива майка на две момчета, най-малкият от които е на три години. Жената казва, че още от детството си е била дебеличка. В частност тя обвинява майка си, която ѝ е налагала много изисквания. В резултат на това момичето е било под стрес, опитвайки се да го победи с вредни храни.

В брака жената също не открива своето щастие. Тя казва, че първо поставяла съпруга си и децата си, напълно забравяйки за себе си и желанията си. Преди да опита нова диета диета тя се обърна към психолог. Той обаче не ѝ помогнал да разбере семейството си.

Първите килограми, които Карли изгубила били благодарение на това, че се е отказа от лошите си навици. На първо време се отказала от прекаленото пиене на кола. Тя също започнала да ходи много, тъй като просто не можела да тича наоколо с нейното тегло. И така тя започнала да слабее. Щом станала на 36 години тя вече имала страхотната фигура, за която цял живот е мечтаела. Цялата трансформация ѝ отнела две години.

Сега тя е отрупана с мъжко внимание. Те активно я канят на срещи. Карли отбелязва, че им е благодарна, защото това повишава нейното самочувствие. Но тя няма да се срещне с тях, иска да прекарва повече време сама със себе си и с децата си. Тя се разделила със съпруга си, защото осъзнала, че не го обича повече, а и вече не го издържала.

Сега теглото на Карли отново се е променило. Тя добави малко килца, но това се дължи на факта, че мускулната маса се разраства, тъй като сега тя активно спортува. Тя също така дава частно наставления на тези, които искат да отслабнат и да променят живота си към нещо по-добро.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Магарешка глава

    38 17 Отговор
    Мойта съсетка, освен алкохол и други работи, наляга направо от бутилката колата, като бездънна кофа...!

    Коментиран от #9

  • 2 Bubbles

    78 80 Отговор
    Затова се пие Пепси а не гнусна кока.

    Коментиран от #22, #35, #69

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лора

    23 2 Отговор
    Карли, къде да бяхме като тебе...!
  • 5 Bubbles

    67 8 Отговор

    До коментар #3 от "Обикновен човек":

    А сега яко захар, малко вода, въглероден диоксид и половината менделеева таблица.

    Коментиран от #14

  • 6 Емил

    41 9 Отговор
    Защо "Кола" в заглавието е с главна буква? Иво, ако не си забелязъл, това е сайт на български език! Ослен това има поне десет вида коли - кока, пепси, мепси, джипси...
  • 7 Тази статия...

    17 9 Отговор
    Досега от всички други днес е уникална и я прочетох с удоволствие...!!! Съзрях още един път, лошото в живота, което хич не е малко и хубавото дори, не може да го скрие...!!!
  • 8 грешката е във вашия тълавизор

    27 35 Отговор

    До коментар #3 от "Обикновен човек":

    Чай от растението кока е ободряващ и се продава свободно в пликчета в Перу и Колумбия. И ти ядеш кифла със семена от мак, ама не халюцинираш. Концентрата е дрогата. Тези комунисти много ви лъжеха и вие попивахте като сюнгер.

    Коментиран от #19

  • 9 Лорче

    16 5 Отговор

    До коментар #1 от "Магарешка глава":

    Пий си хапчетата !

    Коментиран от #10

  • 10 Бялата жига...?!

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Лорче":

    Или колата предпочиташ, или и двете заедно, става айс кола...! За хапчета си ти и то сериозни...!!!
  • 11 3333

    21 24 Отговор
    Тази ако пие по 4л. Кола на ден със сигурност няма да може изобщо да заспи. Човек може да издържи без сън около 30 дни, ако това е вярно би трябвало да не е жива, следователно статията не е истинска.

    Коментиран от #13

  • 12 Pesho

    8 9 Отговор
    Da behse pila po 4 kila dobashna rakiq da me sablazni a kola prosta amerikanka ili tam kvato e :D
  • 13 4444

    23 3 Отговор

    До коментар #11 от "3333":

    Какво е общото мецду количеството кола и съня? Лично аз пиех по 4 до 5 литра кола на ден и нямах проблеми със съня. Но се проявиха здравословни проблеми. Колата е много вредна особено в големи количества. От както имах проблеми избягвам газирани напитки и особено кола

    Коментиран от #32, #48

  • 14 Бай Онзи

    27 1 Отговор

    До коментар #5 от "Bubbles":

    С глюкоза я правят, захарта им е скъпа
  • 15 Бай Пешо

    20 3 Отговор
    Не само колата е вредна - всички напитки които съдържат Ета са изключително токсични за организма , ,полезна е водата с отрицателен окислително възстановителен потенциал!!!!
    В България все още малко се знае за това ,но в Япония Китай и Кореа е много популярна.Има доста начини как може да се направи такава вода в домашни условия-Ето един от тях .В трилитров буркан с вода от чешмата се слага една шепа жито ,престоява 48 часа на прогладно мест и се прецежда .Изключително полезна е за здравето!

    Коментиран от #17

  • 16 459

    20 5 Отговор
    Да дойде у България да поживее на 510 лв заплата, я дадат я не и даже няма си мисли, че е дебела като се види у огледалото, щото няма мой да мисли от глад и как ще си плати сметките!?!
  • 17 Цеко сифоня

    33 3 Отговор

    До коментар #15 от "Бай Пешо":

    Байо, ний тоз потенциал на водата сме го открили отдавна, при нас обаче е положителен - към 50 градуса.
  • 18 Розбирач

    25 3 Отговор
    Човешкото тяло няма нужда от никакви други течности, освен вода. Друг е въпросът, каква е вече и водата. В жегата може и жива бира. Колата, за отпушване на канали, е супер!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Попа

    12 4 Отговор
    Здравейте много смислени коментари...чета и не мога да повярвам какви глупости може да измисли човек.
    Т... БЕЗДЕЛНИЦИ :-)
  • 21 Ани

    28 16 Отговор
    Аз пия кола от 5 годишна по 2л. кола минимум,просто зависимост, сега съм 45
    пък нищо ми няма.50кг. съм и изглеждам на не повече от 35 .Всичко е ген според мен

    Коментиран от #24, #55

  • 22 Алфа Ромео

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "Bubbles":

    Така е Пепси продуктите са със захар което все пак е по-добрия вариант. Глюкозо-фруктозния сироп в коката и много други продукти не е много добър, защото не е естествена фруктоза а изкуствено извлечена от ГМО царевица и не се усвоява изцяло от организма.
  • 23 Аз ако пия

    7 5 Отговор
    Кока кола 4 литра всеки ден сърцето ще ми гръмне и ще умра. Как е оцеляла такова нещо в жегата? Как не и са паднали и разджасали зъбите? Как е възможно да има толкова бели зъби КАК!

    Коментиран от #45

  • 24 И аз също

    8 4 Отговор

    До коментар #21 от "Ани":

    Искаш ли да се видим на по кола,може и у нас само дай контакт

    Коментиран от #26

  • 25 Аз съм старица...!

    8 5 Отговор
    И изглеждам на такава...! Не се срамувам от това, кола не пия, само водица, да ми е мирна, моята умна главица...!

    Коментиран от #47

  • 26 Чук и Гек

    13 2 Отговор

    До коментар #24 от "И аз също":

    Май няма да еб.ш кокаколината принцеса!
  • 27 Стария

    8 6 Отговор
    Леле колко глупаци са писали тука . Тази статия си е чиста анти реклама. . Ако я прочетат адвокатите на кока-кола ще му скъсат трътката на тоя драскач
  • 28 гост

    9 0 Отговор
    Ясно е, че ако е депресирана е много вероятно да се тъпче, ама защо търси помощ и си променя режима на хранене след като се раздели с мъжа си? Много са ми странни тези жени, да бе се променила заради мъжа си, да бяха останли заедно. Моята жена колкото и да я моля не иска да спре цигарите, нито заради мен, нито заради децата си, нищо, а в същото време все реве, че може да се разболее от тях, че се състаеявала, че все нещо я боляло. Ама не се отказва. Ако се разделим може да се мотивира и да го откаже, ама за мъжа си не го прави.
  • 29 Шаран БГ

    10 1 Отговор
    На № 28 " гост" Мъжът - "кучета го яли" ! Тя да ги откаже единствено и само заради себе си.Тия пущини ги дъфках години наред, че стигнах до близо 2 кутии на ден.Много пъти и цигара хвърлям,и кутия с цигари хвърлям...."По-вече няма да ги пуша, мамка им!" И след седмица-две отново започвах. Един път цяла година не запалих- и после отново. Марк Твен е бил прав - Най-лесното нещо е да откаже човек цигарите. Той самият го е правил стотици пъти !!! Аз също...Преди дванадесет години ги отказах категорично - още не съм запалил ,но само преди две години разбрах -- увредил съм си мотора - сърцето. Аз все треперех за дробовете.......Увреждат на човека и здравето, и портфейла !!
  • 30 Алфа Ромео

    9 3 Отговор
    Ако поне малко държите на здравето си и все пак искате да пиете безалкохолни напитки не посягате към евтини такива от рода на Дерби които имат аспартам, цикламат, подсладители и не знам още кви боклуци. По-добре Кока-кола със глюкозо-фруктозен сироп или още по-добре продукти на Пепси със захар, избягвайте вариантите на двете марки със подсладители освен ако не ви се налага по здравословни причини.
  • 31 Запознат

    10 1 Отговор
    В БГ кока-колата се прави с глюкоза,не със захар.Това е така,защото според проучване на "КОКА-КОЛА" българинът "предпочита"вкуса с глюкоза.Дали ?

    Коментиран от #40, #60

  • 32 3333

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "4444":

    Кокаинът е общото. Изпий 2л. кола и да видим ще заспиш ли изобщо.

    Коментиран от #61

  • 33 Gege

    12 1 Отговор
    Доколкото разбрах от писането не пийте кола че ще се разведете.
  • 34 78sladkar

    9 1 Отговор
    По 50гр.мастика и една чаша бира вечер, може ли? Ил...
  • 35 курче

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Bubbles":

    ахахахахахха, няма разлика хдддд

    Коментиран от #63

  • 36 пинк панда

    4 0 Отговор
    Една от съставките на колата е карамел, който е заменен с вредния оцветител Е150 който се влага и в бирата нищо че на етикета не е изписан защото според ЕС пивоварите не са длъжни да изписват всички съставки интересно защо. В продуктите на Пепси захарта е заменена с подсладители.Незнаейки това си купих по една бутилка 7UP и Миринда и като пих малко цял ден ми сладнеше в устата.После прочетох етикета ми стана ясно.В самото Пепси дали има захар или не не знам.

    Коментиран от #39

  • 37 Колко ви платиха

    2 6 Отговор
    Айде сега кажете колко ви платиха за антиреклама? Кока-Кола е огромна компания, която произвежда и натурални сокове ;)
  • 38 007

    10 2 Отговор
    Аз пия по 2-3 литра бира на ден-знам, че е вредно, амa изпитвам същото удоволствие като от се*cа
  • 39 007

    6 0 Отговор

    До коментар #36 от "пинк панда":

    Това не го знаех... Верно ли в бирата има Е150?

    Коментиран от #43

  • 40 Алфа Ромео

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "Запознат":

    Не я предпочита, по-евтина е от захарта и затова ни я натрисат, Пепси са по-коректни използват захар която е по-малкото зло...
  • 41 Гост

    4 8 Отговор
    Айде стига с тези глупости. Не сме чак толкова глупави. Стройна фигура се постига със спорт, спорт и спорт, правилно хранене и движение. Колата не е пречка да имаш стройна фигура.

    Коментиран от #44

  • 42 Аз кола не пияяяяяя

    6 1 Отговор
    4 литра кола на ден е равно на смърт след макс година две. Колата е такава отрова особенно тази ЗЕРО -без захар с Аспартан..... то и другата е с аспартан, но в по малки количества все пак слагат и захарин.
  • 43 мдааа

    8 1 Отговор

    До коментар #39 от "007":

    че как иначе ще докарат бирата на цвят и вкус да ферментира , при условие че не слагат основните съставки като пшеница и хмел. Пшеница слагат минимално колко да се получи реакция на ферментация хмела съще е дефицит и слагат Е150 с богато съдаржание на карамел захар за да се получи фермента. Домашната Ракия Вино и Бира са най добрите всичко друго е ХИМИЯ .

    Коментиран от #53

  • 44 ...

    0 1 Отговор

    До коментар #41 от "Гост":

    Чети малко, че си ограничен.

    Коментиран от #62

  • 45 След основен ремонт

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Аз ако пия":

    С протези баце
  • 46 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    и какво работи това Карли
    ДА НЕ БИ ДА ИМА НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ
    и аз ако плувам и тренирам ще стана като силвестър сталон
    да си мисля само за фигурата
  • 47 Ти си идиот лорче

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Аз съм старица...!":

    И главата ти е хуха
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Chrome

    4 0 Отговор
    Amfet kola ima li

    Коментиран от #67

  • 50 Цар Вул

    4 1 Отговор
    Много луничави са тия "краварки"!Не обичам ТАКВИЗ"жени!Предпочитам нещо бяло,гладко,като сутрешен зафир!Хем да те глади ,хем да те възбужда когато те събужда!!КАЗАХ!!
  • 51 Цар Вул

    3 4 Отговор
    Много прости и неуки хора се "ИЗХОЖДАТ"по въпроси не от тяхната компетентност!Колата е била продавана в аптекакато лекарство/не знам как е "краварски",май дрогерия/и до нея е имало бар за безалкохолни и алкохолни напитки!Опитали веднъж!Харесало им и си я пият!Построих в България ЗБНМВ и произвеждахме кола!Тогава разбрах,че е вредна,но и че се прави със ЗАХАР"!За проба:Поставете в бутилка кока кола едно парченце суров черен дроб и на сутринта ще е изчезнал!!Или:Поставете обхваната от патина монета в бутилката и на сутринта ще е като нова!И последно:Тя се използваше от автомонтьорите като очистител от ръждаза развъртане на трудно развъртваеми гайки,болтове и други или за очистване на полюсите на акомулатора от зелената патина!!Е т,ва е!!Другото са си ваши измишльотини и гламавщини!Собственика на колата
    живее в самолет и тайната и се пази/само на една съставка/в сейф в банка и може да се прочете само от тримата,а те са:собственика,главния технолог и адвоката на компанията!!

    Коментиран от #54, #64

  • 52 Стиснатите,, богати,,...!

    2 0 Отговор
    Пият такива грозни евтинийки като тях, но не забравят и алкохола, да давят мъките си.с него...!
  • 53 Все пак си тъпак

    5 1 Отговор

    До коментар #43 от "мдааа":

    Основната съставка в бирата е ЕЧЕМИК, а не пшеница. Аман от "разбирачи".
  • 54 Царю честити,

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "Цар Вул":

    Ти като се имаш за толкова интелигентен, защо не ни обясниш на нас по-глупавите, какви са тези "развъртваеми гайки" и "акомулатор"?! Има пренатегнати или ръждясали гайки, както и акумулатор, но за развъртваеми гайки не бях чувал до сега! Виж, за колата обаче си напълно прав! Лично съм изпробвал всичко това още през 80-те години и от тогава не съм отпил и глътка кола! Колата е много опасна за здравето!
  • 55 Да да

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ани":

    Кажи и колко кафета и цигари удряш? То само с кола нестава. Водка, уиски или нещо друго? Такива здрави като теб на 45 год. на 50 се чудят докторите от какво са умряли. Ако спортуваш и нямаш излишни ядове и единствения ти порок е кола, ще живееш дълго.
  • 56 Мимокмок

    3 2 Отговор
    Колата,която се произвежда в България,няма нищо общо с колата в останалия свят.Както и много други храни!!!!Пия кола,откакто се помня,и ми няма нищо,на 55 г. съм,а изглеждам на 35. Всичко си е до ген,и.....до кола.

    Коментиран от #57

  • 57 Ма ти си...!

    2 0 Отговор

    До коментар #56 от "Мимокмок":

    Първа младост...! Бравос....!
  • 58 ЕКСПЕРТА

    3 3 Отговор
    КОЛАТА РАЗТВАРЯ КАМЪНИТЕ В БЪБРЕЦИТЕ,КОЙТО ПИЕ КОЛА НЯМА КАМЪНИ С БЪБРЕЦИТЕ.2-РО РАЗТВАРЯ ХОЛЕСТЕРОЛА НАСЛОЕН ВЪВ ВЕНИТЕ И АРТЕРИИТЕ.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ззз

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "Запознат":

    С аспартам се подслажда,не с глюкоза.Което,между другото е още по вредно.
  • 61 ззз

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "3333":

    Какъв кокаин те гони пък теб.От 100 години не слагат кока в колата. Нали струва пари.
  • 62 ззз

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "...":

    Чети ти...http://fascindoo.blog.bg/politika/2017/09/07/zahar-ili-aspartam.1566095
  • 63 Bubbles

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "курче":

    Напротив има.
    Вземи си шише кока кола и шише пепси кола, единия ден пий само от едната, на другия ден пий само от другата, сам ще усетиш разликата.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Milen mi

    0 1 Отговор
    А защо не е пила по 10 литра ама бира тогава ще ти кажа
  • 66 Вероника

    4 1 Отговор
    Напоследък съсипаха колата. Направиха я прекалено сладка. Дори горчи от сладост
  • 67 Тодор

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "Chrome":

    Нищо не се връзва тука! Но 20 - дебела, после две деца, спряла колата и отлъчила мъжа и хоп... на 36. Накрая снимка, без главата, с отделно лицето на 18 годишна, на професионален женски билдер, с поне 15 г яки занимания и добавки, за хиляди, но не и тяло на отслабнала дебелана, с виснала кожа, на местата на най- голямата загуба на тлъстини. Нещо гнило има в Дания...
  • 68 гост

    2 1 Отговор
    Моята не пие Кока кола,но пак е дебела.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.