Интересен и ефектен начин да поднесете традиционни вкусове по нетрадиционен начин, предлага rozali.com. Вижте рецептата за пълнени домати със сирене и бекон:
Необходими продукти за 4 порции:
4 средно големи домата
2 пакетчета крема сирене (250 гр.)
1 к.ч. орехи
1-2 стръка копър
100 гр. бяло саламурено сирене
100 гр. бекон
сол и черен пипер на вкус
2-3 с.л. зехтин
Начин на приготвяне:
На сух тиган запечете нарязания на много ситно бекон. След като се запече добре, смесете го с крема сиренето, настърганото бяло саламурено сирене и зехтина.
Прибавете нарязаните (смлени) орехи. Овкусете с подправките по ваш избор. Препоръчително е да оставите сместа в хладилник за 1-2 часа, за да се смесят добре вкусовете.
Отрежете капачетата на доматите и ги издълбайте. Напълнете всеки домат със сместа. Сервирайте охладени и добавете брускети.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Лора
Коментиран от #2
11:34 23.07.2019
2 Бесен Язовец
До коментар #1 от "Лора":
Предлагам пресен кренвирш за десерт! Не е много солен като се има предвид околната температурата.Коментиран от #4
11:42 23.07.2019
3 onq s konq
11:59 23.07.2019
4 Вода, вътре накиснати листа...!!
До коментар #2 от "Бесен Язовец":
Заразени кренвирши не ям...! Пробва ли помията от помията...!?Коментиран от #5
12:13 23.07.2019
5 Бесен Язовец
До коментар #4 от "Вода, вътре накиснати листа...!!":
Помията от помията е твоя случай!!!Коментиран от #6, #7
12:18 23.07.2019
6 Този коментар е премахнат от модератор.
7 Помията...
До коментар #5 от "Бесен Язовец":
Е твоя специалитет...!12:47 23.07.2019
8 Манагатала
15:53 24.07.2019