Last news in Fakti

6 Август, 2019 12:17 3 114 9

Анджелина Джоли обичала алкохола, давала и на децата да пият

  • анджелина джоли-
  • алкохол-
  • бавачка-
  • брад пит

Това твърди бавачката на нейните деца

Анджелина Джоли обичала алкохола, давала и на децата да пият - 1
Снимка: Shutterstock

Анджелина Джоли, която вече е на 44 години, е постоянна мишена за близки и роднини, които многократно разказват неприятни истории за известната актриса.

Бавачката, която буквално е била 24 часа в денонощието с децата на Анджелина, разкрива пред списание "OK", че актрисата не можела да възпитава децата си и е изцяло извън контрол.

"Тя е майка, която постоянно отсъства поради ежедневните си проблеми и кариера, няма достатъчно време, за да се посвети на децата си и това е рецепта за провал", казва бавачката.

Докато Брад Пит живеел с Анджелина и нейното семейство, е имало ред и мир, споделя още жената. Тя казва още, че актрисата е твърде пристрастена към консумирането на алкохол, което позволява дори и на децата. Неотдавна обаче Анджелина каза за известна медия, че пее приспивни песни на децата си всяка вечер и че домашните работи и образованието на децата са нейният основен приоритет.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 А беше

    4 0 Отговор
    Б@си сладкото п&че...
    Така ли се проваля животът на Известните?.. 🤔🙄🤔
  • 3 Факе нюз.

    7 0 Отговор
    Тя няма толкова време да се занимава с такива щуротии, Тя да кърка може но децата си имат бавачки, гледачки, частни учители..........
  • 4 GOLF R

    0 0 Отговор
    правилно! стига с това лицемерие!
  • 5 стоян георгиев

    7 3 Отговор
    кога нашите певици и актриси ще имат по шест деца?колко от вас гледат по толкова ,че да я критикувате?особено като половината са осиновени!анджелина може да е всякаква ,но тва че има толкова деца и ги отглежда добре и с любов е достоино за уважение.нагледал съм се на наши богаташи и богаташки дето едвам едвам се оправят с едно дете и го изкарват героиство!
  • 6 Един Българин

    3 1 Отговор
    Толкова сте глупави Българите че ако ви кажат че има африканска чума по свинете ще повярвате.Как не се научихте да не вярвате на всичко което четете........
  • 7 Дядо мъдко

    3 0 Отговор
    Абе шо пробва да им дава на закуска попара в вино? Тъмън шь са кротки весели и усмихнати цел ден от сутринта до вечерта и шь имат розови бузки.
  • 8 Морлов

    2 0 Отговор
    По-голяма глупост от тази не бях чел, досега
  • 9 Верно е

    1 0 Отговор
    Актьорчетата обикновенно се превръщат в зависими спиртосмукачи и често се оказват с психични проблеми , психотеста за шофьори включва въпрос какъв бихте предпочели да бъдете:- Актьор или нещо друго, не помня какво. Грешния отговор е ,,актьор,, т.е. психолозите с наясно, че на такива им куца психиката