Last news in Fakti

7 Август, 2019 14:43 12 473 5

Китайски лек помага при болки в ставите

  • китай-
  • китайско-
  • рецепта-
  • лек-
  • лекарство-
  • стави-
  • крака-
  • болка-
  • полезно

Рецептата за лекарството е изключително лесна за приготвяне у дома

Китайски лек помага при болки в ставите - 1
Снимки: Shutterstock

Китайските лекари твърдят, че заболяванията на костите и ставите възникват, защото човек не умее да стои изправен по правилния начин.

В същото време съществува прекрасна и лесна рецепта, която ще облекчи първите симптоми на болки в костите и ставите. Разбира се, лечението трябва да е системно и непрекъснато, тогава средството ще помогне, ще укрепи ставите и хрущялите. То оказва аналгетично и противовъзпалително действие.

За приготвяне на домашното лекарство са ви нужни само две съставки. Това са хранителен желатин и чиста вода. Средството се приготвя и използва преди сън.

Начин на приготвяне:

Сложете в подходящ съд 2 големи лъжици желатин и бавно наливайте вода, като постоянно разбърквате.

Китайски лек помага при болки в ставите

Достатъчни са 60 мл вода. Когато сместа стане еднородна, можете да я преместите в хладилника и да я оставите до сутринта. След 7-8 часа сместа ще е във вид на желе. Можете да я консумирате спокойно. Препоръчително е да се разрежда с мед или плодове, за да придобие по-приятен вкус.

Обикновеният хранителен желатин е същинско спасение за хората, които редовно изпитват болки в ставите, страдат от остеохондроза или радикулит. Провеждайте такова лечение всеки ден в продължение на един месец, но ще почувствате облекчение много преди да изтече този 1-месечен период.

Приготвеното по този начин желе има редица положителни свойства:

- Укрепва сърцето, повишава еластичността на ставите, хрущялите и съдовете.

- Подобрява състоянието на косата и ноктите, прави кожата свежа и еластична.

- Не позволява да се развие остеопороза и артрит.

- Спомага за по-добра работа на стомашно-чревния тракт.

- Помага на мозъчната функция, засилва неговата функционалност.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    4 1 Отговор
    За втори път я срещам тази рецепта и щях да я правя, сега дано не забравя...!
  • 2 Ооо

    7 1 Отговор
    А на торта ако си го направим ? Как действа ?
    Желирана пача - работи ли по същият начин ?
  • 3 Магарешка пача...!

    3 5 Отговор
    Но е гнусно..!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    И ЗАПУШВА ВЕНИТЕ
    И СЛЕД 40 ДНИ СЕ ПРАВИ ЕДНА ИЛИ ДВЕ ГОДИНИ ПОЧИВКА