Last news in Fakti

10 Август, 2019 14:39 28 189 13

Алисия най-сетне проговори за Божинов и Николета

  • алисия-
  • певица-
  • николета лозанова-
  • валери божинов-
  • проговори-
  • честно

След дългогодишно мълчание певицата реши, че е време да разясни сутиацията

Приблизително 10 години след раздялата си с Валери Божинов заради Николета Лозанова, фолк певицата Алисия най-накрая проговори за един от най-драматичните моменти в живота си.

През 2010 година след редица слухове стана ясно, че футболистът се е разделил с изпълнителката и има връзка с бившата плеймейтка Николета. Медиите дълго не оставиха темата за любовния триъгълник, а самата Алисия често им даваше хляб. Малко след обявяването на раздялата в сърцераздирателно интервю тя не спести никакви подробности около личната си драма.

През сълзи разказваше как Валери я лъгал, че я обича, че ѝ е верен. Обяви го за лош баща, защото към онзи момент не бил виждал сина си Валерко от месеци. Изпълнителката подплати разказа си и с откровения как 3-годишното ѝ дете гледа по списанията снимки на баща си и Николета и задава въпроси коя е тази жена, припомня „Галерия“.

Сълзите на Алисия в тв студиата накараха редица българки да обявят Николета за най-голямото зло на света и унищожителка на семейства. В следващите няколко години членовете на любовния триъгълник не спираха да се оплюват – кога директно, кога индиректно, цитира "Хотнюз". Геометричната фигура се превърна в четириъгълник, след като пък Алисия се залюби с Ники Михайлов, който е бивш, а в момента и настоящ партньор на Ни Ло.

Happy Birthday, Love! ❤️I love you ! ! ! @niki_mihaylov13

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на Юни 27, 2019 в 2:00 PDT

Алисия и Валери дълго се съдиха за издръжката на момчето им, имаше дори обвинения, че тя не пуска малкия при баща му заради Николета.

В крайна сметка след дълги години война плеймейтката и фолк певицата заровиха томахавките, а помиряването им започна малко след раздялата на Божинов и Лозанова. Доскорошната изгора на футболиста – Биляна Дол, също помогна за потушаването на напрежението, когато се залюби с него. Алисия пък е осъзнала, че драмите и острите изказвания пред медиите са били грешка.

#vacationmood ☑️

Публикация, споделена от ALISIA (@alisiaofficial_) на Май 5, 2019 в 2:55 PDT

„Връщайки се назад във времето, сега доста неща не бих направила. Когато човек е наранен, го води болката, а не разумът“, призна наскоро певицата. С това тя ясно показа, че скандалите между нея, Валери и Николета отдавна са в миналото и никой от тях не иска да се връща към тях. Към днешна дата певицата е щастлива с новия си мъж до себе си, когото упорито крие, а експлеймейтката се събра с Ники Михайлов и сега също е щастлива с него. Явно и с Валери са в добри отношения, защото неотдавна той се появи на една от снимките ѝ в Инстаграм заедно с дъщеря им Никол. Това страшно изненада феновете ѝ.

Само Валери Божинов е сам, тъй като наскоро се раздели с пищната сръбкиня Биляна и все още не е намерил нейна заместница. Хубавото е, че Алисия вече няма проблем да пуска сина си при баща му, както и при Лозанова, от която момчето има полусестра.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    50 1 Отговор
    Доколкото разбрах си организират тройка в Бояна :D
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 КЛЮКАР

    55 5 Отговор
    Лекичко се обърках кой с кого е бил,и с кой е сега.
  • 4 qwertyеъх

    26 0 Отговор
    Циганката гащи няма, баджанак, баджанак. И да има - пак ще няма, баджанак, баджанак.....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Анонимен

    16 4 Отговор
    Все ми е тая, ако ще и да замълчи завинаги! Безмислени неща, с които ни заливате!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Божинката

    4 2 Отговор
    Някой и казал че съм баща на Квантовата Физика, а тя Квантовата бола от Албания и сега нейното дете ще дели наследството с малкия Валерко. Може и така да е, щото аз не помня добре много, много. Тук сервиторчето ми каза че Планк е бащата на кватовата, и това не помня, може и да е така!
  • 9 Четириъгълен

    16 3 Отговор
    Тъпоъгълник. Това е то...
  • 10 дявола

    15 1 Отговор
    на кой му пука за тези палячовци
  • 11 Весна змиянац

    6 2 Отговор
    Аман от псевдо карачки
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.