Last news in Fakti

18 Септември, 2019 10:05 1 153 2

Как да постигнете естествена свежест в грима?

  • грим-
  • свежест-
  • руж-
  • вежди-
  • хайлайтър

Първо и най-важно - почистете лицето

Как да постигнете естествена свежест в грима? - 1
Снимка: Shutterstock

Естествената визия в грима е предпочитана от повечето жени, особено в ежедневието. Всяка жена иска кожата на лицето ѝ да изглежда сияйна и натурална. Ето няколко стъпки, с помощта на които бихте постигнали този ефект.

Почистете лицето и поставете крем

Как да постигнете естествена свежест в грима?
Снимка: Shutterstock

Не забравяйте, че всеки тип кожа има нужда от хидратация, така че след като сте измили добре лицето си, поставете подходящия за вашата кожа крем или серум, който да гарантира свежестта ѝ, съветва Tanya Makeup Box.

Нанесете фон дьо тен

За предпочитане е той да бъде течен. Използвайте четка за по-равномерно разнасяне, като се старайте да прикриете несъвършенствата и да изравните тена на лицето си.

Оформете веждите

Запълнете веждите, така че да изглеждат максимално натурални. За целта използвайте скосена тънка четка и прахообразни сенки, с помощта на които нарисувайте косъмчета, където има празнини.

Поставете руж

Нанесете кремообразен руж върху скулите с помощта на четка и го разнесете внимателно, така че да изглежда като естествена руменина на лицето ви.

Не забравяйте да сложите хайлайтър

Как да постигнете естествена свежест в грима?
Снимка: Shutterstock

Любим на много жени в последните години, и неслучайно. Хайлайтърът е именно продуктът, който ще придаде сияние и свежест, дори и на по-дехидратираната кожа. Нанесете го над ружа, над веждите, на върха на носа, над горната устна и на брадичката.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666®

    0 0 Отговор
    Ползвайте качествени натурални продукти като Spermolin12.
  • 2 Практичната

    1 0 Отговор
    Карам гаджето ми да се празни на лицето ми и после се мажа.............е малко от крема влиза и в устата ми ама карай.