Last news in Fakti

17 Септември, 2019 13:45 6 018 9

Тя роди и онемя като чу пола на бебето си (СНИМКИ)

  • семейство-
  • дете-
  • бебе-
  • момче-
  • момиче-
  • изненада-
  • реакция

В семейството на Дара не се бе раждало момче от 50 години

29-годишната американка Дара Крауч пристигнала в болницата, за да роди второто си дете, за което била абсолютно сигурна, че пак ще бъде момиченце. И нямало причина да не е така, защото през последните 50 години в семейството ѝ не се било раждало нито едно момченце.

Дара работела като медицинска сестра в родилното отделение на местната болница в Кълъмбъс, Охайо. Младата жена безброй пъти ставала свидетел на радостта на родителите, които разбирали пола на бебето си в деня на раждането.

"Разбирам родителите, които искат да знаят пола на детето си предварително, както и тези, които предпочитат да се изненадат. Смятам, че да стоиш в неведение си има известен чар", казва Дара.

Може би затова тя и съпругът ѝ Ерик решили да направят раждането незабравимо и изобщо не искали да знаят дали чакат момче или момиче. Не очаквали и изненада предвид семейната си история.

Когато големият ден настъпил, те поканили фотографката Нийли Кер-Фокс, за да увековечи важното събитие. Жената заснела появата на бял свят и на първото им дете, което се родило преди три години.

Дара била убедена, че и втората ѝ рожба ще е момиченце. Но когато сестрата ѝ съобщила: "Честито, имате си момче!", младата майка била повече от шокирана. Фотографката успяла да запечата удивената ѝ реакцията в най-правилния момент.

"Когато акушерката ми Мелиса взе бебето и каза, че е момче, бях шокирана! Бях толкова развълнувана!", спомни си Дара. "Съпругът ми също очакваше момиче. Виждайки момченцето, заплака", добавя тя.

Щастливите родители кръстили малчугана Лиъм. За Дара и Ерик той очевидно е много специален.

Малката им дъщеря също била щастлива да се запознае с малкия си брат.

От 6 години фотографката Нийли Кер-Фокс снима бременни и майки с деца, като често присъства и в родилната зала. "Никога не съм виждала подобна реакция, въпреки че съм била на близо 100 раждания", казва тя.

"Един ден синът ѝ ще види снимките, които направих в този ден, и ще разбере, че родителите му с нетърпение са очаквали появата му и са се радвали да се срещнат с него", добавя Нийли Кер-Фокс.

Жената признава, че вероятно никога повече няма да успее да направи такъв емоционален кадър. "Много съм благодарна на Дара, че позволи на целия свят да види този момент", казва още тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАГАРЕ

    20 1 Отговор
    Какви сте откачалки.
  • 2 Недоумяващ

    38 0 Отговор
    Дядо Поп казвал ,че винаги може да познае пола на бебето още от 3 месец на бременността.Струвало 200 лева.Като казвал на бъдещите родители ,че ще е момче в неговия тефтер записвал ,че е каза момиче.Или обратното но винаги записвал в тефтера си другия пол.При раждането ако е познал никой не го търсел.Ако не е познал и отидат да си искат парите той казвал:Чеда мой,вие сте се объркали показва им тефтера и готово.Тъп виц ама тя и статията е подобна.

    Коментиран от #4

  • 3 Бестужев

    19 3 Отговор
    Дамата да внимава какво говори! От какъв пол е детето ще го определи самото то, когато стане пълнолетно. Не може да му се вменява пол. Това е в разрез с правата на човека!
    Ако не другате, поне при вас е САЩ е така.
    агент Бестужев
    НКВД
  • 4 Чичо Тони

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Недоумяващ":

    Не е виц. Преди доста години един лекар го бяха подгонили за тази далавера. Беше взимал по пет лева - тогава това бяха пари. Историята се беше размирисала случайно. Останалото е като във "вица".
  • 5 Аха

    6 3 Отговор
    Момче ще е до едно време.
  • 6 Франкенщайн...!

    8 0 Отговор
    Аз помислих, че е родила с три рога всичко по три , изненада голяма...! Ами млади културни хора от цивилизована страна, родили....!
  • 7 Цецо

    19 0 Отговор
    Ама и аз съм си за бой... изгубих сума ти време да чета тези глупости!!! :)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Томов

    1 0 Отговор
    А каката само с мъжа си ли е била интимна ??? Щото ИНАЧЕ.....