Last news in Fakti

25 Септември, 2019 14:02 5 582 5

Иван Звездев излъгал жена си за Бойко Борисов

  • маскираният певец-
  • иван звездев-
  • излъгал-
  • лъжа-
  • съпруга-
  • вечеря-
  • бойко борисов

За да е по-убедителен, телевизионният кулинар взел ножовете и шапката си

Кулинарят Иван Звездев, който пръв отпадна от новото забавно шоу „Маскираният певец” по Нова телевизия, излъгал семейството си, че по време на първия епизод е готвил за дипломат. Бившият акробат им казал, че в събота вечерта има тайна среща при премиера Бойко Борисов с други готвачи, за да представят българската кухня пред чуждестранни гости.

А, за да е по-убедителен, Звездев си взел ножовете и шапката. Съпругата и синът му пропуснали да гледат изявата му. Докато 44-годишният кулинар се изявявал в предаването в костюм на паун, те гледали филм по друг канал.

Едва, когато роднини им звъннали, за да им кажат, че Иван е разкрит като първия маскиран участник, те превключили на Нова телевизия. Били шокирани да го видят там.

Звездев обаче, едва успял да опази в тайна от тях участието си. „Криех се в моя кемпер, за да пея. Казвах на семейството, че отивам да сменя масло, накладки, те пък се изненадваха, защото кемперът е нов. Една сутрин дори ме чуха, че съм се разпял и синът ми ме пита какво става. Аз му обясних, че съм пил една ракия и ми се е допяло. Много беше трудно да лъжа. Трябва да има много сериозна концепция, за да опазиш тайната”, признава Звездев, цитиран от в. "Уикенд".

Както стана ясно от музикалната изява на готвача, пеенето изобщо не е стихията му. Той обаче много обичал да пее под душа. Когато от екипа на Маги Халваджиян му се обадили с предложението да се включи във формата, той се притеснил, че ще се справи с песента. Те обаче го убедили.

Комикът Герасим Георгиев-Геро бе първият, който разкри, че под костюма на дребния паун се крие именно Звездев. След края на предаването Иван му казал, че когато се пенсионира, няма да готви на банкета му.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смях до дупка

    28 1 Отговор
    Най–голямата новина на деня! Б показва бойни изкуства, Ванчо– певчески дарби. Абе пълен цирк!
  • 2 Буко Баламата

    20 0 Отговор
    Халваджиян ТВ.Тия не разбраха ли ,че никой не следи роднинската им телевизия.

    Коментиран от #5

  • 3 хахах

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: той се притеснил, че ще се справи с песента. Те обаче го убедили.
  • 4 Ахахах

    10 0 Отговор
    В държавата на мутрите и златките е така - турбо скапани зрелища и нищета
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.