29 Септември, 2019 19:28 10 000 11

5 зодии, които не остаряват по дух и годините не им личат

  • зодии-
  • възраст-
  • години-
  • остаряване

Тези зодии са неподвластни на времето

5 зодии, които не остаряват по дух и годините не им личат - 1
Снимка: Shutterstock

Старостта е нещо, от което почти всеки се страхува. Естественият процес предизвиква паника у хората, тъй като те смятат, че с времето ще загубят хубавата си външност и добрия си дух. Ще започнат да се уморяват по-бързо и да прекарват повече време вкъщи, а не по шумни купони и сред приятели.

Но има хора, които с възрастта не се променят и дълги години изглеждат чудесно, пише flagman.bg. И докато едни си мислят, че здравословното хранене и спокойният начин на живот ще им осигури дълголетие, оказва се, че зодиакалният знак има доста по-голямо значение за това. Тези зодии са неподвластни на времето и побеждават старостта с лекота. Ето кои са те:

Овен

Изключително енергични, Овните винаги се фокусират върху добрата страна на живота и рядко изпадат в сериозни депресии. Това им помага да запазят младия си дух възможно най-дълго и да изглеждат по невероятен начин дълги години. Актьорът Джеки Чан, например, е зодия Овен. Той непрестанно участва в екшън филми, като повечето от каскадите прави сам. На 65 години той демонстрира невероятен дух и физически възможности, които са повод за завиждане.

Дева

Като най-големи перфекционисти в зодиака, Девите се стремят към здравословен начин на живот, който да поддържа тялото и духа им млади. Опитват се да откажат вредните навици (ако имат такива, разбира се) и се стремят към пълно спокойствие. Един от известните представители на зодия Дева е актьорът Киану Рийвс, който през септември навърши 55 години. Годините обаче въобще не му личат, тъй като той винаги е строен, елегантен и красив.

Везни

Представителите на този знак изпитват ужас, когато видят голямо число върху тортата си за рождения ден. Много от тях рядко признават на колко години са, тъй като смятат, че хората ще ги гледат с други очи, ако кажат някоя „грешна“ възраст. И точно заради страха си, Везните са намерили начин да прикрият още първите появили се бръчки по лицето. Те обаче не слагат прекалено много грим, а само толкова, колкото да подчертаят красивите си черти. За сметка на това обаче младостта им се поддържа от вътрешната им „красота“ и личните им качества. Моника Белучи е на 54 години, но все още впечатлява със своя стил и красота. Актрисата е противник на пластичните интервенции и винаги е казвала, че човек трябва да остарее естествено. Според нея, точно това ще направи процеса още по-красив.

Водолей

Представителите на тази зодия винаги са в добро настроение и се стремят да не допускат негативни емоции до себе си. Процесът на стареене се забавя и от факта, че Водолеите не обръщат внимание на чуждото мнение и това ги предпазва от стрес и излишно напрежение.Трудно бихте определили точната възраст на тези хора, тъй като те изглеждат значително по-млади. За тях хармонията е висша цел, към която те се стремят непрестанно. Най-добрият пример за неостаряващ Водолей е актрисата Дженифър Анистън, която скоро навърши 50 години, но все още изглежда невероятно.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Диди

    19 10 Отговор
    Скорпионите са най,най...

    Коментиран от #6

  • 3 Диди

    16 7 Отговор

    До коментар #1 от "Йосарян":

    Петата са Скорпионите. 😂😂😂

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бесен Язовец

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Диди":

    А ти мязаш на близнаци!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 3+2

    7 3 Отговор
    Везни се брои за две зодии.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Джентълменът русофил

    2 0 Отговор
    Имаше един лаф "ясно като две и две - четири" :). Винаги съм подозирал, че 5 е верният отговор.
  • 10 Стара риба телескоп

    2 2 Отговор
    Нека си мислят, че не са стари нито физически, нито по дух..!
  • 11 гощо

    0 0 Отговор
    Седи дома чети Шок и нЕмада Ууустареееш!