Last news in Fakti

13 Октомври, 2019 09:32 3 177 7

Джина Стоева с първо ВИДЕО след раждането

  • джина стоева-
  • ивена-
  • видео-
  • наранявай

"Ивена беше инициаторът", споделя изпълнителката

Джина Стоева и Ивена доказаха, че в попфолка може да съществува приятелство. Първият им дует "Една новина" излиза преди 9 години. А сега се събраха и за нов проект - "Наранявай", с който ще атакуват музикалните класации.

Певицата Джина Стоева се появява с няколко нови визии, с които успя да шокира дори най-заклетите си почитатели. Изпълнителката на "Докога" винаги се е преобразявала в своите видеоклипове, което ги прави интересни и чакани от феновете. След творческата пауза, която направи след раждането на дъщеря си Ивая, чалга дивата впечатли с визия.

„Ивена беше инициаторът. Това е първият ми музикален проект след появата на дъщеря ми Ивая. Последно снимах видеоклип бременна в третия месец. Много бързо след раждането започнах отново да ходя по участия, но за записването на нови сингли не бях мислила. Майчинството променя приоритетите. Някак ежедневието и грижите по детето те улисват, наслаждаваш се на всеки миг и спираш да бъдеш толкова амбициозен в професионално отношение. Поне при мен беше така. Но Ивена предложи да се нагърби с тежката работа около организацията и аз си казах: „Защо пък не?“. Честно казано в последствие ми стана приятно отново да се суетя около това, как ще изглеждам, какво ще бъде, очакването да видя крайния резултат – беше приятна тръпка“, коментира Джина Стоева.

Джина Стоева и Ивена са близки приятелки от дълго време. И двете са родом от Русе, а в началото на кариерата си са живели в обща квартира, където се заражда дружбата им. Оттогава до днес винаги се подкрепят във вземането на важни лични и професионални решения. Заедно двете напуснаха бившите си продуценти през 2015 г. и сега се самопродуцират, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    10 1 Отговор
    в началото на кариерата си са живели в обща квартира, където се заражда дружбата им. А ДАЛИ СА СЕ ПООБЛИЗВАЛИ ПО МАЛКО?

    Коментиран от #4, #7

  • 2 Пльоках се, Пльоках се...!

    6 1 Отговор
    И накрая направих и таз работа....!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Отговор

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "въпросче":

    Сигурно, но само с някой платежоспособен
  • 5 Гост

    4 1 Отговор
    Кви са тия поп фолк певачки , и що за нузика е това. Ние на запад слушаме само РОК и не сме чували за такава форма на музика.
  • 6 Распутин

    1 2 Отговор
    Ма какви са тези маймуни бре?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.