Last news in Fakti

15 Октомври, 2019 14:54 2 084 6

Съвети за необвързани в края на 20-те

  • обвързан-
  • връзка-
  • сингъл-
  • необвързан-
  • живот-
  • натиск-
  • общество-
  • принцип

Припомнете си тези неща, когато близки или обществото започнат да ви притискат, че е време за важни житейски крачки

Съвети за необвързани в края на 20-те - 1
Снимка: Shutterstock

Ако обществото не упражняваше такъв натиск да бъдеш обвързан до края на 20-те си години, животът нямаше да е толкова драматичен. Нямаше да се чувствате нещастни като гледате снимките на всичките си приятелки с техните половинки в социалната мрежа, вашите родители нямаше да ви търсят мъж, а всички лели, чичовци и други роднини, нямаше да ви повтарят постоянно „време ти е вече“. Да оставим тези ежедневни дразнители настрана, понеже те няма да ви помогнат да си намерите по-бързо половинка, пише tialoto.bg.

Ето какво всъщност съветва сайтът онези, които наближават 30-те, а все още са необвързани.

Всичко започва с вас

В света на онлайн срещите има място за всички. Ако използвате тази среда да си търсите партньор, направете профила си така че да става ясно точно какво търсите.

Също така изберете подходящия сайт или приложение, в който има по-голям потенциал да се запознаете с представители на другия пол, които имат същата крайна цел като вас. Има дори конкретни приложения, в които се регистрират само хора, желаещи да си намерят партньор за сериозна връзка.

Бъдете ясни в намеренията си

Без значение дали си търсите половинка във фитнеса или онлайн, бъдете откровени относно намеренията си. Нека от самото начало мъжът е наясно, че вие искате нещо сериозно, а не просто забавление между чаршафите. Така, ако не сте на една вълна, няма да си губите времето.

Бъдете широко скроени

В главата си вероятно вече имате определен типаж с желаните физически и психически черти. Но понякога тези образи си остават единствено в главата, защото не могат да срещнат своето реално физическо измерение. Фантазията и реалността се различават и е много трудно да намерите на 100% това, което търсите, което означава, че трябва да сте по-широко скроени и да не зачерквате веднага човек, ако не отговаря на някоя от желаните от вас характеристики.

Осъзнайте предишните си грешки

Да грешиш е човешко. Всички правим грешки, но най-важното е да се поучим от тях. Ако вашите срещи постоянно завършват с нежелан край, може би вие грешите някъде. Дефинирайте грешките си и се поучете от тях.

Не правете компромиси

По-добре да останете необвързани, отколкото да правите големи компромиси със себе си. Напрежението да си намерите половинка не е за подценяване, но в крайна сметка вие ще живеете с въпросния човек, така че не позволявайте на другите да ви потискат и да ви пришпорват, за да не се озовете с човек, който изобщо не е подходящ за вас, само и само да им угодите.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Türk

    4 6 Отговор
    Търся партньор от своя пол за любов и съжителство.
  • 3 Крастави баби 2019 и кенефка

    1 2 Отговор
    Това са те...!!!
  • 4 Всички които са девствени

    1 14 Отговор
    На 30г по добре да се откажат. Защото са лузъри. Това е. Загубеняци. Никога няма да се оправите в живота. Си останете сами до края на живота си.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.