25 Октомври, 2019 11:53 3 619 4

Новолуние: Ето как ще се отрази на всяка зодия

  •  зодии-
  • астрология-
  • новолуние-
  • хороскоп-
  • влияние-
  • луна-
  • зодиакални знаци

Фазите на луната измерват определени етапи от жизнения цикъл на Земята

Новолуние: Ето как ще се отрази на всяка зодия - 1
Снимки: shutterstock

Краят на октомври ще бъде белязан от Новолуние, което ще окаже силно влияние. На 28 октомври много хора ще усетят как силите им се задвижват и животът им започва да тече на пълни обороти. Това е времето да привлечете съдбата на своя страна, смятат астролозите.

Новолунието измерва определен етап от жизнения цикъл на Земята. С това Новолуние някои неща ще останат в миналото или ще стигнат до логичен завършек. Други пък ще се радват на вятъра на промяната и новото начало.

Предстоящата нова луна, предлага нови решения и смели стъпки, но със сигурност трябва да се вслушате в доводите на разума - в противен случай може да объркате нещо важно.

Новолуние: Ето как ще се отрази на всяка зодия
Снимки: shutterstock

Новолунието на 28 октомври ще бъде в знака Скорпион. Денят ще бъде доста хармоничен, но не и без никакви трудности. 28 октомври се пада в понеделник - денят, който традиционно се счита за символ на новото начало. Така ще се окажем пред сериозно изпитание: от една страна Новолунието в понеделник е повод смело да поемем работата в ръцете си и да сбъдваме мечти, а от друга страна има опасност от бързо разочарование. Важното е, че в крайна сметка ще излезем по-силни от ситуацията.

Огнени знаци (Овен, Лъв, Стрелец)

Важно е да не влизате в раздори през този ден. Астролозите препоръчват да поемете изпълними задължения и да не давате отдушник на никакви силни страсти и емоции. Трябва да се вслушате в разума си, да обърнете внимание на интуицията си и да давате съвети на онези, които ги търсят.

Земни знаци (Телец, Дева, Козирог)

През този ден трябва да си поставяте реалистични и изпълними цели. Само с ясна стратегия ще успеете да извлечете максимума от това Новолуние и да постигнете онова, за което работите и мечтаете.

Въздушни знаци (Близнаци, Везни, Водолей)

През този ден рискувате да се откъснете от реалността, бягайки след призраци от миналото. Не бива да се оставяте на миналото да ви разсейва, хората и случките са останали в него с право. По-добре се погрижете за себе си, започнете да спортувате или просто се отдайте на почивка.

Водни знаци (Рак, Скорпион, Риба)

Способността ви за концентрация ще се повиши, а това ще ви доведе до успехи през този ден. Ще бъдете в пика на своята енергия и ще имате силата да събаряте всичко по пътя си. Трябва само да не бъдете твърде скептични и да мечтаете наистина силно за онова, което искате.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпото

    2 2 Отговор
    На мен ще ми Напръщи ура!!! Шъ изпъкнат вените!!!!!!
  • 2 Мнение

    2 0 Отговор
    нужно е да се проследи дали ще се окаже вярно , ако не съд и затвор за лъжливата пасмина дето мъти и без това празните глави на хората
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.

    Коментиран от #4

  • 4 Страшни

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Глупости на търкалаци, що да няма среден път? Щом не съм с единия, значи съм с другия, е логиката на егоизма и невежестеото. Самия факт, че си позволяваш да заплашваш от ,,негово,, име те приравнява към последователите двуличници т.е. си също толкова зъл и демоничен колкото сатаната или както му е там името.....вие вярващите уж се учите да сте състрадателни, а всъщност гледате как да ругаете инакомислещите.....жалка картинка.....