Last news in Fakti

25 Октомври, 2019 15:19 5 409 8

Майката на Рита Ора засенчи дъщеря си на 55 (СНИМКИ)

  • майка-
  • рита ора-
  • засенчи-
  • дъщеря-
  • 55 години-
  • вера сахаци

Вера е като истинско момиче на Бонд

Майката на Рита Ора - Вера взе дъха на феновете с появата си на бляскаво събитие в Лондон. 55-годишната Вера Ора приличаше досущ на едно от момичетата на Бонд, облечена в лъскава златна рокля на Стела Макартни.

Тя придружаваше своята известна дъщеря на ексклузивно събитие на Cartier в Лондон.

И макар изпълнителката на "Let You Love Me" да е наследила красотата си именно от нея, спокойно може да се каже, че 55-годишната Вера успя да засенчи популярната си дъщеря, коментира британският вестник Mirror.

За специалната вечер тя бе избрала блестяща златиста рокля с тънки презрамки на марката "Stella McCartney", достойна за момиче на Бонд. Кройката на дрехата вървеше по тялото ѝ, следвайки извивките му, като дължината ѝ стигаше до глезените, където завършваше с лента от бял шифон. За да завърши изцяло визията си, Вера беше обула сандали на висок ток, цветово подхождащи на облеклото ѝ, а като аксесоари носеше единствено часовник и гривна. Крайният резултат бе наистина впечатляващ.

"За всяка майка внезапно идва денят, в който осъзнава, че децата ѝ вече са пораснали и именно те са тези, които я водят по пътя на живота с любов", гласи посланието към кадъра на двете дами.

И докато Вера бе заложила на стилен тоалет, наследницата ѝ беше предпочела екстравагантен външен вид, типичен за артистите. Тя носеше червена рокля с широки дълги ръкави, яка тип поло и 2 цепки в предната част, която бе съчетала с високи ботуши, клъч-чанта и ексцентрична шапка в същия цвят.

По професия Вера Сахаци е психотерапевт. Тя е родена в Косово, но когато Югославия се разпада и започва преследването на албанците, тя бяга в Лондон, където се установява заедно със съпруга си Ник и децата им.

Game changer! #VisualsWithVera #bonsaitree

A post shared by Vera Ora (@veraora) on Oct 17, 2019 at 2:37pm PDT

През 2005 я диагностицират с рак на гърдата, след което се подлага на мастектомия. По същото време болестта ѝ причинява тревожност у Рита, която от притеснение започва да получава панически пристъпи, но именно Вера ѝ помага да излезе от това състояние.

В началото на тази година майката на Ора стана рекламно лице на банските костюми "Amoena", като модната линия бе лансирана от благотворителната организация за рак на гърдата "Future Dreams". Тогава тя се снима за каталога, обяснявайки, че единствената причина, поради която застава пред фотографския обектив, е желанието ѝ да повиши осведомеността за болестта и да вдъхнови жени, които вече са се сблъскали с нея.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Milf lover

    14 3 Отговор
    Оо, става, става.
  • 2 Лорчето, ценител на хубавото...!

    8 5 Отговор
    Това не е вярно, старо няма как да, засенчи младо...!
  • 3 гост

    15 0 Отговор
    Въпросът е: дава или не дава? Другото при една жена са подробности. Като ти се прави на ощипана и те върти със седмици после какво да правиш с нея, да играеш на дама ли?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Велико Маке

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:" Майката на Рита Ора засенчи дъщеря...."Абе, она рита ора, ама да не земе некой да я ритне и нея....тогава ке ореве маалата....
  • 6 Важното кой да има да иде чурету...

    4 0 Отговор
    Аха...!
  • 7 Госта

    7 2 Отговор
    Милфките са перфектни за чукане!!!
  • 8 За болни мозъци..

    2 3 Отговор
    Дърти, грозни и прости милфки, но аз какво общо имам във всичката тази,, мръсотия,,...!