Last news in Fakti

27 Октомври, 2019 14:11 7 410 11

Смърт сплотява жените във "Фермата"

  • фермата-
  • дуел-
  • признания-
  • сълзи-
  • красимира-
  • силвия-
  • страх

Двете най-добри приятелки в шоуто признаха нещо, което разтърси всички останали

Разтърсващи признания за страха от смъртта, болката от загубата на най-близките хора и чувството за вина, за първи път отекнаха във "Фермата".

Двете най-добри приятелки в шоуто признаха нещо, което разтърси всички останали. Домакинята Красимира и маникюристката Силвия, разказаха драматични лични истории, и разкриха какво предизвика страх у самите тях.

Красимира, която до този момент впечатляваше всички с хладнокръвието си, избухна в плач навръх годишнината от смъртта на дядо си.

Смърт сплотява жените във "Фермата"

"Аз, единствена от всичките ми близки, изкарвах добрите черти в него, защото беше труден човек. Онова, което ми тежи като грях, е немарливостта ми към дядо. Не му помогнах достатъчно, за да остане още малко сред нас. Градът, в който почина - Карлово, е моят роден дом. Сега вече нищо не ме връща там", каза през сълзи тя.

Силвия, блондинката от Несебър, я хвана съчувствено за ръката. Споделеното от Красимира върна мъчителния спомен за дядо ѝ, който угасвал в ръцете ѝ, сменяйки десетките лица на деменцията.

Смърт сплотява жените във "Фермата"

"Това, което причиних на дядо ми, няма да допусна да се случи никога с майка ми и баща ми! Гледах го супер дълго и в един момент се изморих, отказах се, защото много ми дотежа и нямах социален живот. Държахме го заключен като някое чудовище, защото беше станал опасен за себе си. И за леглото стоеше вързан. Трябваше да се грижа по-добре за него!", изхлипа Силвия, а Красимира я прегърна здраво.

Докато ридаеха една в друга, двете не усетиха как военният Станислав и треньорът на звездите Сами Хоссни се приближават, за да ги прегърнат и утешат.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде, стига...

    17 2 Отговор
    АМАН ОТ ТОЯ БЪЛВОЧ!
  • 2 Шопо

    10 1 Отговор
    А за прапрадедата не ву ли и жал..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 волен сидеров

    12 1 Отговор
    не само пошло предаване ,но и психарско вече стана
  • 5 Мичмана

    7 1 Отговор
    Каква невероятна футболна драма, дами и господа!
    Ще си го изместя вляво.
  • 6 Гост

    4 1 Отговор
    Поредната драма в още травмиращо предаване , пълно с некви шутове ламтящи за пари и известност. Поредния бълвоч в ефира на Босфор тв💣💣💣🎸🎸🎸 само тъпи състезания и анадолски сериали.
  • 7 Алфа Ромео

    2 3 Отговор
    Харесва ми Красимиира!
  • 8 Антонн

    1 2 Отговор
    Аз ще взема Силвия
  • 9 Аз конкретната

    3 0 Отговор
    Да преиграват с емоциите....слабост на сценаристите...явно са средна "хубост"-двойкаджии....
  • 10 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Тоя латино сериял е много смешен за да не кажа страшен. Това к¥рве се прави на влюбена и разиграва зрителите, смее се отвратително. Кандидат "испанецът" , се прави че и вярва , в него има известна доза себелюбие, но иначе всеобщото мнение е че е предател, както знаем тях никой не ги обича! Сега малко за другите. Елизабет е такова крачетало и с нейните английски изцепки е отвратителен дразнител. Даскалицата и Сами са земни изпълнителни, работливи и добронамерени, Ивайло Шопски и Димитър двама крайни комплексари. Стига сте повтаряли ,че Димитър имал многомилионен бизнес ,това е измислица на сценаристите ( у нас никой няма да го остави ). Ивайло Шопски е стара школа и в нормалния живот прави нещо много полезно! Венци не знае къде се намира , пазвантин ли е , мутра ли е или милиционер с две думи , наивник на средна възраст Майката е земна , но щерка и има нещо сбъркано, все още се мъча да го открия. Лара Крофт си е ок. Русата провинциялистка е хейтър без потенциял, но сплетница и лукав хитрец а Марияна е Golddiger , която с много късмет се добрала до т.н. "чалга елит". Саши добряк , но безкрайно мързелив, всички природно интелигентни хора са такива и той не прави изключение. Другият Митко е галеник на съдбата, но достатъчно хитър за да управлява заграбеното от татко му. Липсват ми старите ръководители на Фермата, особено Бети, женственност, строгост дисциплина и естествена красота , заслужил Матриарх.

    15:23 20.10.2019
  • 11 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Народът иска сърцераздирателни сценарии. Всичко е преиграно и нагласено. Но се оказва накрая недостоверно и жалко.