Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 11:16 2 500 5

Родни звезди жестоко бити през годините

  • звезди-
  • знаменитости-
  • шоубизнес-
  • побой-
  • бити-
  • жертви-
  • ивайло колев

Преди дни Ивайло Колев стана поредната жертва на побой

Ивайло Колев е бил нападнат и бит, след което приет в болница. Това съобщиха от екипа на музиканта с пост във Facebook страницата му.

Преди дни певецът видял, че банята в апартамента му е наводнена от съседите на горния етаж. Той отишъл да им съобщи, но на вратата се появило гаджето на съседката му. Мислейки изпълнителя за някой нахалник, който идва да сваля приятелката му, ревнивецът без да пита, ошамарил певеца. Веднага след инцидента Коев посетил болница, но отказал да бъде хоспитализиран. Два дни след това Колев подал жалба в полицията, пише в. "Телеграф".

Жертви на побой са били и други родни знаменитости през годините.

През 2013 г. моделът Деси Зидарова бе пребита зловещо с бухалки пред салона си за красота. Тогава красавицата лежа в "Пирогов" със счупена дясна подбедрица, пукнато ребро, избит зъб, с множество рани и кръвонасядания по цялото тяло.

За побой над себе си признава и Жени Калканджиева. Преди години неизвестни лица я пребиха пред дома ѝ. "На следващия ден болките бяха неописуеми", разказва Жени. И до днес тя не смята, че побойниците са свързани с хора от подземния свят, както твърдеше мълвата.

Носителката на титлата "Мис Пловдив 2014" Джулия Стоянова беше бита от неизвестни на оживена улица в Пловдив, от което получи фрактури по лицето. Според хубавицата е имало десетки свидетели, които са наблюдавали случката безучастно.

През 2013-а жертва на нападение стана и участничката в риалитито "Мис България 2013" близначката Моника Ланчева. Красавицата бе нападната пред дискотека в Русе от трима мъже, които я налагали с юмруци и ритници. Тя е категорична, че нападението е било точно поръчано срещу нея, тъй като сестра ѝ Вероника е непокътната. Певицата Дебора също бе пребита пред блока в който живее. За това тя обвини бившия си приятел.

Отмъщение или сплашване са версиите за побоя над Иво Аръков. Той беше нападнат в столичния квартал "Манастирски ливади". След инцидента актьорът бе откаран във ВМА, където бе прегледан и освободен за домашно лечение.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    12 3 Отговор
    Никой не бие без причина.

    Коментиран от #2

  • 2 тъй ли?

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Макарона с право се изказа за българските бандити,а вси ми ти „патриотари” скокнаха кат попарени.

    Коментиран от #4

  • 3 Хайл

    7 0 Отговор
    Милено кой е стигнал звездите и да ги бие,хора до луната са стигали само.тия " знаменитости" на кого са известни-никой не ги е чувал
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.