Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 12:53 6 044 7

Щерката на Брендо се сгоди на Миконос

  • дъщеря-
  • крими-
  • наркобос-
  • брендо-
  • евелин банев-
  • сгоди-
  • годеж

Голямата дъщеря на наркобоса се сгоди, докато всички го търсят

Голямата дъщеря на кокаиновия крал Евелин Банев - Брендо се сгоди. Александра Банева, която е по-голямата сестра на отвлечената през 2013 Лара, се похвали с годежен пръстен.

Александра сама се похвали, че е казала "да" на своето гадже със снимка, от любимия си гръцки остров Миконос. "Да си имаш някого, с когото да прекараш вечността", написа Алекс, като добави и иконка на пръстен.

Каката на Лара за първи път показва приятеля си в социалните мрежи. "Сладури" и "Бебета" зоват нейните приятели във Фейсбук. Според тях на бъдещата сватба кума ще е сестрата Лара.

Александра, макар и далече от бизнеса на известния си татко, има проблеми с властите заради Брендо, тъй като по искане на КОНПИ бяха блокирани десетки семейни сметки за над 22 млн. лева.

По делото наред с издирвания от Интерпол Евелин Банев обвиняеми са бившата му жена Моника Добринова, доведеният брат на Брендо - Симо Карайчев и самата Александра. По-малката ѝ сестра Лара е пожалена като непълнолетна.

Благодарение на свръхбогатия си баща Алекс и Лара успяха да получат добро образование в Лондон. След като завърши, Алекс се пробва като модел зад океана, а после се дипломира като журналистка и изкара стаж в американски медии. За разлика от нея, на малката ѝ сестричка не ѝ се заляга над учебниците. След като бе отвлечена като 10-годишна и прекара месец и половина в плен, Лара се стреми да забрави ужаса и затова граби от живота с пълни шепи. Малката дъщеря на Брендо също се носи на крилете на любовта. От няколко години тя има сериозен приятел и заедно обикалят романтични кътчета по света като Санторини, Малдивите, Дубай, Сен Тропе и се хвалят в социалните мрежи.

Засега не е ясно коя от девойките първа ще облече бялата рокля, но едно е сигурно - празничната церемония няма да мине без неканени гости. По всяка вероятност издирвачите на именития татко, който има присъди в три държави и се търси по цял свят, ще следят дали той няма да се появи, издават запознати. Според тях агентите на службите могат да облекат костюми и да се слеят с тълпата или да наблюдават от някой храсталак за Брендо.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    20 1 Отговор
    На 14г ли се сгоди? Сложете по-реална снимка!
  • 2 Хермес

    14 5 Отговор
    Кой е Брендо, че не се сещам...!?

    Коментиран от #3

  • 3 Боже пази България

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хермес":

    Един,дето работи за чифутите.........
  • 4 Бивш блиц-аджия

    10 0 Отговор
    Тази статия е написана от жена. "Тихомир Шумов" трябва да е псевдоним.
    Както и порно-статиите ви са писани от мъж с женски псевдоним.
  • 5 Омг

    7 1 Отговор
    Журналиста написал тази "статия" моля да се яви на кастинг на България търси талант!!! И там ще му кажат, че не е хубаво да копираш от вестник кафяво жълт свят
  • 6 Татко поръси ли ги с бело😂😂😂

    6 1 Отговор
    Да метка от хеликоптера
  • 7 айде айде

    0 0 Отговор
    Получила добро образование и се пробвала като модел , после журналистка.
    Тогава в България образованието е далеч по-добро, щот нашите тука с 2-ри клас до обяд стават модели.