12 Ноември, 2019 15:28 5 952 6

Адриана Лима отвя всички с появата си на научните награди (СНИМКА)

  • адриана лима-
  • пробив на годината-
  • научни награди-
  • церемония-
  • бразилски модел

Моделът наистина успя да привлече вниманието с рокля, която разкриваше много от тялото ѝ

Адриана Лима отвя всички с появата си на научните награди (СНИМКА) - 1
Снимки: shutterstock

Бразилският модел и актриса Адриана Лима е от звездните красавици, чието обаяние никога няма да залезе и тя го доказа за пореден път. В началото на месеца супермоделът присъства на церемонията по връчването на осмите наградит "Пробив на годината", която се проведе в изследователския център на Наса "Еймс" в Маунтин Вю, Калифорния.

Макар много от гостите да блеснаха по време на връчването на престижните научни награди, бразилският модел наистина успя да отвее конкуренцията и цяла вечер облеклото ѝ бе сред най-коментираните теми.

Сред поканените на тазгодишната церемония присъстваха знаменитости като Лени Кравиц, Марк Зукербърг, Тайра Банкс, Карли Клос, Дрю Баримор и много други.

За появата си на червения килим бившият ангел на Victoria’s Secret бе заложила на невероятна черна дълга рокля, обсипана с пайети. Тоалетът напълно позволяваше красавицата да разгърне сексапила си, а безкрайните изваяни крака приковаха всички погледи. Гледката към тях беше открита от дълга цепка, която стига почти до кръста на хубавицата.

Адриана Лима отвя всички с появата си на научните награди (СНИМКА)
Снимки: EPA/БГНЕС

Адриана не бе забравила и да пусне в действие изкусителния си син поглед, който допълнително разгорещи обстановката. Със сигурност на господата им е било трудно да свалят очи от нея.

Наградата "Пробив на годината" (Breakthrough Prize) е основана през 2012 г. и с смята за най-щедрата награда за наука в света. Всеки един от наградените получава 3 млн. долара за изключителната си работа в областта на фундаменталната физика, науките за живота или математиката.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайде сега...

    2 3 Отговор
    Сравнете я с Кристина Каменова...?!
  • 2 Behemoth

    10 2 Отговор
    Коврите как надушват парите!
  • 3 джедай

    10 1 Отговор
    И кое " много от тялото й" разкрива роклята? Освен дясното й рамо,малко от коремчето й и дясното бедро. Това е. Цепката на роклята е до началото на бедрото,а не до кръста й. Да,Адриана е хубава,но стига с тия мокри сънища по нейното тяло. Пишете реално!
  • 4 Тези жени

    4 1 Отговор
    Са класа и с ген и родени под щастлива звезда...! Блазе им..!
  • 5 4973

    2 3 Отговор
    Бялото течение на Адриана Лима отвя конкуренцията...
  • 6 Луд

    2 1 Отговор
    Много красива