Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 09:52 3 828 8

Чарлийз Терон - неустоима в бяло

  • чарлийз терон-
  • неустоима-
  • жена на годината-
  • givenchy-
  • glamour

Синеоката блондинка за пореден път доказа защо е определяна за една от най-изящните дами

Чарлийз Терон - неустоима в бяло - 1
Снимка: Shutterstock

Има жени, на които просто всичко им отива. Тяхната красота е толкова ярка, че няма абсолютно никакво значение какво ще облекат или каква прическа ще си направят. 44-годишната Чарлийз Терон е точно от тях, но нейната хубост е подплатена с магнетизъм и класа, които карат очите на всички да се извръщат след нея, пише dir.bg.

На 29-ата церемонията на наградите "Жена на годината", организирана от сп. "Glamour" в Ню Йорк, синеоката блондинка за пореден път доказа защо е определяна за една от най-изящните дами, блестящи силно на холивудския небосклон.

И макар да получи отличие за Бунтар на годината, заради силния си дух, нарушаващ общоприетите правила, тя далеч не изглеждаше като такъв на червения килим. За събитието Чарлийз бе облечена в стилна бяла рокля на "Givenchy Haute Couture Fashion" от колекцията есен/зима 2019 на марката. Нежният тоалет тип "русалка", който беше с голи рамене и гръб, подчертаваше елегантната фигура на звездата от "Лудият Макс", изкарвайки наяве нейния сексапил.

Mondays amirite?

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Nov 11, 2019 at 3:51pm PST

Залагайки на своята привлекателност, актрисата не носеше никакви бижута. Тя бе комбинирала дрехата единствено с чифт асиметрични сандали на висок ток, които бяха в тон.

Впечатление направи още по-късата фризура на Терон, която противно на очакваното, само подсили нейната женственост и класа. Оказва се, че е получила вдъхновението да отреже косата си от Меган Рапино - звездата на Световното първенство по футбол за жени. Макар уменията на терена, които спортистката показа това лято във Франция, да бяха основната причина всички да ѝ се възхищават, късата ѝ розова коса също не остана незабелязана... очевидно и в Холивуд.

"Жените, изпълващи залата тази вечер, сами се поставят на фронтовата линия в битката за съпричастност. Техните лични истории вдъхват увереност на онези, които най-много се нуждаят от нея. Дават пример, доказвайки, че няма нужда да се извиняваме за това кои сме. Гледам теб, Меган. Това е за теб", каза тя на сцената, докато получаваше своя приз.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    14 2 Отговор
    Страшна мадама, едно време си бяхме обещали с жИната, че ако си изневерим някога ще си простим, само ако тя го направи с Крисчън Слейтър, пък на мен ми беше позволена Ким Бейсинджър. Като поодъртяхме а и мечтаните ни половинки също, се предоговорихме - аз може с Чарлийз, пък тя с Лиам Хемсуърт:))
  • 2 Петър

    1 2 Отговор
    Ааааа не подстригала се е като момче.
  • 3 Стренгил

    12 1 Отговор
    Малко ми заприлича на Шарън Стоун на по млади години,истинска класа..

    Коментиран от #5

  • 4 Радо

    2 10 Отговор
    Студена, северна красота.....друго си е една гореща брюнетка!!!

    Коментиран от #8

  • 5 гост

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Стренгил":

    За сметка на това в личен план е истинска психарка подобно на Джоли. Колкото и да е красива това печели мъжа на пръв поглед, но след известно време и опознаване ако няма доброта и любов, красотата й си остава само за кориците на списанията.
  • 6 Лорчето, ценител на хубавото...!

    5 0 Отговор
    Още една свястна и световно известна красива жена, която ми връща донякъде настроението... Харесвам всичко красиво и стойностно в този живот, забиоколен от не когото трябва,наречени,, Грешки на природата,,...!
  • 7 Асд

    2 1 Отговор
    За пръв път виждам, че в тоалетната се пие шампанско.
  • 8 Не, благодаря

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Радо":

    Кафяви очи в комплект с тъмна коса - скукаааа!