Last news in Fakti

28 Юни, 2012 16:08 855 1

Военномедицинска академия получава приз за цялостен принос

  • вма-
  • приз-
  • цялостен принос-
  • „здраве и красота”

Награда за цялостен принос в развитието на българското здравеопазване ще получи тази вечер Военномедицинската академия по време на церемонията в лятната градина на "Вила Мартини" в Бояна за годишните награди „Здраве и красота”.
Български производители на козметика и най-успешните здравни, дентални центрове и студиа за красота са сред номинираните.
Сред номинираните в отделните категории са водещата стоматологична клиника у нас - ЕО Дент, както и частната АГ-болница "Свети Лазар". Специализирано жури оцени най-успешните в бранша за изминалата година.
С призове ще бъдат отличени победителите в следните категории:
Здравен център, Салон за красота, Дентал център, Фитнес-салон, Продукт за здраве и красота, Марка за здраве и красота, Спа Център, СПА Хотел, Салон за здраве и естетика, Иновация на годината, Мениджър на естетичен център, Мениджър на здравен център, Здравословна програма, Център за естетична медицина, Успешна рекламна кампания и Цялостен принос.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Захарче

    0 0 Отговор
    УРА !