Last news in Fakti

16 Ноември, 2019 11:16 5 816 12

Ето кои са любовниците във "Фермата"

  • фермата-
  • любовници-
  • връзк-
  • двойка-
  • красимира-
  • миро

Новоизлюпената двойка избухна със съдбоносни признания, от които на останалите в стопанството направо свят им се зави

Новоизлюпената любовна двойка в риалитито "Фермата", която до съвсем скоро прикриваше чувствата си, въпреки явното привличане и флиртуване, избухна със съдбоносни признания в последния епизод на шоуто.

Само ден, след като домакинята Красимира прочете писмо, в което се изповяда пред съотборниците си и зрителите, но най-вече – пред семейството си. В живота извън предаването Красимира е обвързана, има син и не работи.

Във "Фермата" обаче, тя си дала сметка, че навън е нещастна и се чувства потисната във връзката си. Зеленооката красавица от години е издържана от партньора си, но е недоволна от ролята си на майка и домакиня.

Ето кои са любовниците във "Фермата"

Сега обаче тя е готова да зареже бащата на малкия си син и напълно да промени живота си.

А причината за този обрат, оказва се, е пламналата любов между нея и младия разведен бизнесмен в шоуто Митко Калайджиев. Двамата преминаха през първоначално комичен флирт, който обаче така се задълбочи, че вече им е трудно да стоят настрана един от друг и да прикриват чувствата си.

"В момента започваме да изглеждаме прекалено близки. Има хора отвън, на които няма да им е приятно това нещо. Мисля за това как ще го приеме синът ти, мъжът ти, бившата ми жена. Не искам да изглеждаме като някакви самозабравили се олигофрени, които само си гледат кефа", призна Митко и се извини на близките на Красимира за това, което се случва между тях във "Фермата".

Красимира, от своя страна, доста по-твърдо отсъди, че не съжалява за нищо, защото в момента е щастлива и преоткрива себе си.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    35 1 Отговор
    Вместо Фермата го прекръстете на "Публичен дом на депресираните".

    Коментиран от #3

  • 2 Хайл

    19 2 Отговор
    Голям праз кой ги гледа тези ръчни. Абсолютна тъпня и глупост.🎸🎸🎸🎸
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ха ха ха

    23 4 Отговор
    Поредно доказателство, че по-безсърдечно същество от жената няма!
  • 5 Тодор

    15 2 Отговор
    Тази "Ферма " ,стана бетер Биг Брадър ! Разврат и поквара ! Не знам дали младите ще се научат на патриотизъм,но на разврат със сигурност!

    Коментиран от #7

  • 6 Ханш на врата...!

    8 3 Отговор
    Ма то много любовници, много чудо, де са обърнеш, се това видиш, в повечето случаи, доста неприятна картинка...!
  • 7 Първо е...!

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Тодор":

    Патриотизма, после разврата, той е за края на живота...!
  • 8 Тираджия

    8 2 Отговор
    Пълни олигофрени! Тази година ще бият Биг Брадър по тъпотия.
  • 9 Гостилничаря

    10 5 Отговор
    Абсолютна лицемерка! Значи досегашния и живот на майка и домакиня с мъжа, който я издържа не и харесва а оттук нататък с бизнесменчето ще е нещо по-различно, така ли!? Що не си каже направо, че иска да смени чесалото ами плямпа тъптии!? Всички жени са едни и същи......!!!
  • 10 ядосан

    7 0 Отговор
    Има си поговорка от векове: ХРАНИ КУЧКА ДА ТЕ ЛАЕ ....
  • 11 Зайко Байко многознайко

    2 0 Отговор
    Не разбрах , това "Ферма"ли е или публичен дом!?!🙈Тоя латино сериял е много смешен за да не кажа страшен. Това к¥рве Паолина се прави на влюбена и разиграва зрителите, смее се отвратително. Кандидат "испанецът" , се прави че и вярва , в него има известна доза себелюбие, но иначе всеобщото мнение е че е предател, както знаем тях никой не ги обича! Сега малко за другите. Елизабет е такова крачетало и с нейните английски изцепки е отвратителен дразнител. Даскалицата и Сами са земни изпълнителни, работливи и добронамерени, Ивайло Шопски и Димитър двама крайни комплексари. Стига сте повтаряли ,че Димитър имал многомилионен бизнес ,това е измислица на сценаристите ( у нас никой няма да го остави ). Ивайло Шопски е стара школа и в нормалния живот прави нещо много полезно! Венци не знае къде се намира , пазвантин ли е , мутра ли е или милиционер с две думи , наивник на средна възраст Майката е земна , но щерка и има нещо сбъркано, все още се мъча да го открия. "Лара Крофт" ( женското Краси ) установих, че си е подмолна голддигърка. Ако съм на Малкия Митко на местото ще я прекарам и после ще я изгоня, защото при следващият по-богат ще му бие шута и на него! Русата провинциялистка е хейтър без потенциял, но сплетница и лукав хитрец а Марияна е Golddiger , която с много късмет се добрала до т.н. "чалга елит". Саши добряк , но безкрайно мързелив, всички природно интелигентни хора са такива и той не прави изключение. Другият Митко е галеник на съдбата, но достатъчно х
  • 12 Зайко Байко многознайко

    3 0 Отговор
    хитър да управлява добре заграбеното от баща му. Депресантката от с. Борима, ще излезе от "Фермата" още по смачкана. Ако сценаристите бяха набутали Красимира ,Силвия или Марияна в леглото на гея Тихомир щеше да стане " Биг Брадър с фермерски привкус", демек интересно. Добре че махнаха оня Иван Милин, итвратителен наглец и новоизживяваща се мутричка. Липсват ми старите ръководители на Фермата, особено Бети, женственност, строгост дисциплина и естествена красота , заслужил Матриарх.

    15:23 20.10.2019

    15:23 20.10.2019