16 Ноември, 2019 17:34 4 981 6

Разполовен труп на крокодил втрещи цял Ливърпул (СНИМКИ)

  • крокодил-
  • труп-
  • ливърпул-
  • разполовен-
  • озачачени-
  • мистерия-
  • мъртъв крокодил

Дали мистериозен хищник-убиец броди из улиците на британския град?

Разполовен труп на крокодил втрещи цял Ливърпул (СНИМКИ) - 1
Снимки: shutterstock

Жителите на британския град Ливърпул останаха смаяни в сряда вечер, след като труп на едър крокодил бе намерен на улицата.

Останките на влечугото били забелязани най-напред от жена, която се прибирала от работа, пише местният вестник Liverpool Echo.

Първоначално тя помислила, че е клон, после решила, че е парцалива плюшена играчка, но когато се приближила видяла зъбите и стърчащите кости от разполовеното на две тяло на крокодила.

Снимки и видео, които се завъртяха из социалните мрежи показват животното в района на Фазакерли, близо до болницата и центъра на Уолтън.

Разполовен труп на крокодил втрещи цял Ливърпул (СНИМКИ)

На кадрите влечугото изглежда като натъпкано със слама, което накара някои потребители да вярват, че крокодилът е бил препариран.

"Когато се приближихме, един млад мъж ми каза:" Това е крокодил ", но аз отговорих, че това е невъзможно", разказва очевидката във Facebook.

След като жената публикува историята за намирането на разполовения крокодил и негови снимки, други споделили, че са го виждали непокътнати по-рано през деня на различни места из града.

„Хората коментираха снимките ми. Разказват, че са го виждали на пътя и след това из тревните площи, така че не знам дали е прегазен от някоя преминаваща кола когато го намерих, но определено се виждаше как гръбнакът му стърчи навън."

Разполовен труп на крокодил втрещи цял Ливърпул (СНИМКИ)

Все още не е ясно как влечугото се е озовало на пешеходната пътека в Северен Ливърпул, но въображението на интернет потребителите е родило множество теории и хипотези.

„Някои хора смятат, че може би някой го е държал като домашен любимец и понеже е станал твърде голям, са го пуснали на свобода, а той е умрял. Според други може да е избягал отнякъде. Трети пък предполагат, че животното е било нападнато от огромен хищник,. който го е разкъсал и изял част от него. Разполовен труп на крокодил втрещи цял Ливърпул (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    1 6 Отговор
    ЯГУАР ИЛИ ЧОВЕК
  • 2 аре пак

    11 2 Отговор
    В социалките гъмжи ит джендъри без работа пращящи от "акъл" !
  • 3 Годзила

    6 1 Отговор
    Явно, годзила обикаля по пътищата.
  • 4 слаботоков

    3 1 Отговор
    Ами Инглизите тъкмо са го приготвяли за хапване!
  • 5 007

    4 1 Отговор
    По този начин искам да видя и Тиквоча 🎃🦎🦖🦕🦍
  • 6 Реалист

    3 0 Отговор
    Това си е една обикновена англичанка , явно някой тарамбук я объркал и по навик извадил мачетето .