Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 16:46 7 639 8

Изневери, които нямат нищо общо със секса

  • изневяра-
  • видове-
  • секс-
  • разбито сърце-
  • платонично-
  • физиески контакт-
  • наранявам

Физическата изневяра далеч не е най-лошото, което може да причините на любимия си

Изневери, които нямат нищо общо със секса - 1
Снимки: shutterstock

Много хора са свикнали да вярват, че изневярата е само когато е налице физическа, интимна връзка с друг. Всъщност сексът с друг/друга е само един от многобройните начини да изневерите и далеч не е най-страшният.

Дори да нямате физически контакт с друг, може да изневерите емоционално на любимия и да му причините силна болка.

Има различни видове изневяра, които не са свързани със секса, пише сайтът iwoman.bg. Вижте някои от тях:

1. Оплаквате се пред приятели
Нормално е да споделяте с близките си приятели проблемите, които имате във връзката си, но ако постоянно се оплаквате и обсъждате дразнещите навици на половинката си, само задълбочавате проблема. По този начин не намирате решение, а положението става все по-сериозно. Вместо да се оплаквате, поговорете с любимия човек. Как бихте се почувствали, ако половинката ви прави същото, което и вие? Нещо повече, запомнете, че някои неща трябва да си останат само между партньорите. Споделянето с други хора е форма на предателство.

2. Мислите си за изневяра
Ако мислите, че почти непознат човек може да запълни празнината във връзката ви, то положението е доста сериозно. Дори само мисълта за изневярата е погрешна. Ако прекрачвате границата и флиртувате с непознати, определено е време да поговорите с партньора си, защото в противен случай е възможно поведението ви да ви навлече много неприятности.

3. Имате тайни от партньора си
Ако във връзката ви всичко е наред, не би трябвало да имате тайни помежду си. Щом не споделяте всичко, то значи правите нещо нередно. Доста често тайните са свързани с представители от противоположния пол. Нормално е да имате приятели, с които да прекарвате време, да си пишете и споделяте, но фактът, че криете това означава, че вършите нещо грешно.

4. Не се защитавате един друг
Не мислите, че е нужно да защитите половинката си, когато друг човек говори зад гърба му. Ако любовта ви е истинска, трябва да бъдете един отбор. В противен случай публично показвате вашата незаинтересованост от половинката си.

5. Сънувате други
Ако това се случва рядко, не би трябвало да ви притеснява. Ако започва да се превръща в ежедневие, сънищата могат да бъдат наистина доста притеснителни. Ако сънувате един и същи мъж всяка нощ, вероятността да прибегнете към физическа изневяра е огромна. Препоръчваме ви да говорите с половинката си и да промените нещо в сексуалния си живот.

6. Предпочитате телефона си вместо половинката
Голяма част от хората предпочитат да прекарват времето си пред телефона, вместо с човека, когото обичат. Това може да ви отдалечи емоционално от половинката ви и също се смята за вид изневяра. Все пак, ако ви е по-приятно да гледате в телефона си, отколкото да сте с любимия, замислете се за отношенията си.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мо Салах

    14 2 Отговор
    Предпочитате телефона си вместо половинката. ТО И КОМПЮТЪРА ПРЕДПОЧИТАТ,А НЕ САМО ТЕЛЕФОНА. ИЛИ СЕ ПРАВЯТ НА МЪЖЕ,КАТО ПУШАТ ЦИГАРИ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ.
  • 2 Усмивката

    4 4 Отговор
    Пак за българските ,,Патриоти ” ли ще говориме.Валката Симеонов ще го тикат напред ....с рамо....докато статутквото е живо.И в това какъв секс,каква любов има.Между другото перверзията и гаврата с народа некв вид любов ли е, неразбира.Щото Бокло казва че много го обичаме ние ц....,ромите.
  • 3 Аааааа

    10 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: .....които нямат нищо общо със секса.
    Веднага разбрах ,че статията не е писана от Вени.

    Коментиран от #5

  • 4 Ник

    8 2 Отговор
    Подкрепям написаното. Напълно е вярно. Потърпевш от първо лице.
  • 5 То ако

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "Аааааа":

    беше от Вени,щеше да ги има следните видове изневери:
    1.Само анална изневяра
    2.Само орална изневяра
    3.Само с ръчичка
    3.Само с търкане на члена в бузките на дупето
    4.Само с търкане в стъпалата на краката
    5.Само вагинална изневяра
    6.Само турска ч*Кия и т.н.
  • 6 Хипопотам с прашки, идвай младеж

    2 0 Отговор
    Да ми опрашиш сланините, та свикнах, нища дърти вече...! (така му говори по просения телефон, ще кажете че са набори)...!
  • 7 Д-р Събина Андреева

    15 0 Отговор
    Изневяра:

    Излезнах от бардака мръсен,
    изгубил във живота вяра,
    вървях и пиех тъй самотен,
    извършил долна изневяра.

    Милено ще ти раздрусам джанката свет чче ти се извие, писна ми от тъпите ти статии, сливо неизклатена.
  • 8 ralpona

    1 0 Отговор
    просто трудно отказвам