Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 13:54 28 986 22

Женкарят от "Фермата" съжали, че е правил секс

  • фермата-
  • фермата: нов свят-
  • сами хоссни-
  • секс-
  • риалити-
  • риалити шоу-
  • съжаление

Сами Хоссни се разкая за страстната вечер с маникюристката Силвия

Най-отявленият женкар в риалити шоуто "Фермата" реши да влезе в правия път, след като прави секс с една от участничките и така се подигра на официалната си приятелка извън шоуто.

Треньорът Сами Хоссни прекара една страстна нощ с маникюристката Силвия, без да мисли за чувствата на гаджето си, което го чака извън стопанството. Сега той изненадващо съжали.

"Време е да спра да се държа като плейбой, това са лапешки истории. Мечтая да имам сериозни отношения с приятелката ми, тя е най-невероятният човек на света", заяви Сами.

Треньорът е категоричен, че иска да създаде дом и да има деца с гаджето си, а не с палавата маникюристка Силвия. Според останалите участници в шоуто обаче, Хоссни най-вероятно ще загуби любовта на живота си след публичната секс афера с блондинката.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa Romeo

    146 2 Отговор
    Абе толкова ли е нисък рейтинга на тази помия, че я рекламирате дори вие всеки ден?!!!
  • 2 Монгола

    28 15 Отговор
    Аз никога няма да съжаля, че правих секс с един чеченец!
  • 3 На работа ли си бе...?!

    23 3 Отговор
    ,, Нека тръскането на сланини,, започне сега..!
  • 4 гост

    83 6 Отговор
    Е те само със невестулката не са се съвкуплявали. Голям варгал, голямо мешане стана. Демонстрацията на подобен морал е пълен контрапункт на алманаха и националните стойности, които водещите пропагандират.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 плевен

    45 6 Отговор
    Какво очаквате от едни боклуци сьбрани заедно. Нужно е при кастинк за това предаване да минават през психиатьр. Като гледаме дьржането на калайджията той тотално е превьртял и има нужда от психиатьр

    Коментиран от #17

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Франкенщайн...!

    15 2 Отговор
    В Плевен и там ли сте,, неграмотни,,...!? (преди секс, задължително на психиатър, особено дърти жини, които имам,, детски играчки,,...!

    Коментиран от #9

  • 9 Да бе...!

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "Франкенщайн...!":

    Исках да кажа,, нямат,, дано да станат неми, преди да пукнат...!
  • 10 Философ

    10 11 Отговор
    Той е паралия, тя ще му прости!
  • 11 Димитров

    9 10 Отговор
    Опитват да спечелят зрителски интерес, понеже от "Игри на волята" ги разбиха
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Зайко Байко многознайко

    15 2 Отговор
    Не разбрах , това "Ферма"ли е или публичен дом!?!🙈Тоя латино сериял е много смешен за да не кажа страшен. Това к¥рве Паолина се прави на влюбена и разиграва зрителите, смее се отвратително. Кандидат "испанецът" , се прави че и вярва , в него има известна доза себелюбие, но иначе всеобщото мнение е че е предател, както знаем тях никой не ги обича! Сега малко за другите. Елизабет е такова крачетало и с нейните английски изцепки е отвратителен дразнител. Даскалицата и Сами са земни изпълнителни, работливи и добронамерени, Ивайло Шопски и Димитър двама крайни комплексари. Стига сте повтаряли ,че Димитър имал многомилионен бизнес ,това е измислица на сценаристите ( у нас никой няма да го остави ). Ивайло Шопски е стара школа и в нормалния живот прави нещо много полезно! Венци не знае къде се намира , пазвантин ли е , мутра ли е или милиционер с две думи , наивник на средна възраст Майката е земна , но щерка и има нещо сбъркано, все още се мъча да го открия. "Лара Крофт" ( женското Краси ) установих, че си е подмолна голддигърка. Ако съм на Малкия Митко на местото ще я прекарам и после ще я изгоня, защото при следващият по-богат ще му бие шута и на него! Русата провинциялистка е хейтър без потенциял, но сплетница и лукав хитрец а Марияна е Golddiger , която с много късмет се добрала до т.н. "чалга елит". Саши добряк , но безкрайно мързелив, всички природно интелигентни хора са такива и той не прави изключение. Другият Митко е галеник на съдбата, но достатъчно
  • 14 Зайко Байко многознайко

    8 6 Отговор
    хитър да управлява добре заграбеното от баща му. Депресантката от с. Борима, ще излезе от "Фермата" още по смачкана. Ако сценаристите бяха набутали Красимира ,Силвия или Марияна в леглото на гея Тихомир щеше да стане " Биг Брадър с фермерски привкус", демек интересно. Добре че махнаха оня Иван Милин, итвратителен наглец и новоизживяваща се мутричка. Липсват ми старите ръководители на Фермата, особено Бети, женственност, строгост дисциплина и естествена красота , заслужил Матриарх. 15:23 20.10.2019 P.S. Сами Хоссни си е пич от всякъде. Жени и мъже под път и над път. Дядо ми Мъдрият Заек казваше:" За всеки влак си има пътници" Моралът на герпите малко куца, но сложете ръка на сърце и си признайте, всички сме такива. Имах една дружка ,която казваше : " Това не е това, което е ! Ме и е извадол око на маникюристката, пък и той е отпуснал напрежението.
  • 15 Зайко Байко многознайко корекция

    2 6 Отговор
    хитър да управлява добре заграбеното от баща му. Многодетната майка от с. Борима, ще излезе от "Фермата" още по смачкана, но и желая да спечели формата. Ако сценаристите бяха набутали Красимира ,Силвия или Марияна в леглото на гея Тихомир щеше да стане " Биг Брадър с фермерски привкус", демек интересно. Добре че махнаха оня Иван Милин, отвратителен наглец и новоизживяваща се мутричка. Липсват ми старите ръководители на Фермата, особено Бети, женственност, строгост дисциплина и естествена красота , заслужил Матриарх. 15:23 20.10.2019 P.S. Сами Хоссни си е пич от всякъде. Жени и мъже под път и над път. Дядо ми Мъдрият Заек казваше:" За всеки влак си има пътници" Моралът на героите малко куца, но сложете ръка на сърце и си признайте, всички сме такива. Имах една приятелка ,която казваше : " Това не е това, което е ! Не и е извадил око на маникюристката, пък и той е отпуснал напрежението.
  • 16 Антон

    19 4 Отговор
    Каква ферма, какви пет лева? Такъв имот навремето се е наричал чифлик. Тези ниски страсти вътре са инсценирани от продуцентите Иван и Андрей, които са с нисък морал и нетрадиционна сексуална ориентация. Предаването е опорочено изначално, защото създателите му са порочни. А иначе за малко известнос у нас винаги ще се намерят желаещи. Справка – всички теливизионни формато досега от самото им начало.
  • 17 отегчен

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "плевен":

    Пише се ,,кастинг'' ,дразнещо е когато имаме мнение ,а сме неграмотни.
  • 18 Трой

    9 2 Отговор
    Това е най интересната част в изневярата че след кефа има съжаление. А защо преди секса не е така . Хормона и за нещо различно да се чукне няма спирачки. Но след взетия кеф. Вай вай вай не трябваше 😂
  • 19 Анонимен

    4 1 Отговор
    СИЛВИЯ Е БРЕМЕННА. БРЕМЕННА СЪМ САМИ. НЕСЕБЪРСКА
  • 20 Брахмата

    3 1 Отговор
    И аз съм бременна от Сами
  • 21 Силвето

    2 2 Отговор
    Е добре..египтянина се търкаля в сламата, казваше колко е влюбен в несабърлийката, сексът не беше мираж, идна дума не е проронил, че има уж сериозна връзка- пък истинската му приятелка, се прави че е над нищата....абе моме, един път ти е изневерил публично, кой знае още колко пъти...ти явно си мнооого заблудена и отчаяна женица, за да си се вкопчила така в човек, който ти кръшка без да се замисли..за съжаление си
  • 22 НСА

    0 1 Отговор
    Тя приятелката му е над нещата, защото не се знае и тя колко п..шки е изяла докато е бил във Фермата.. Как да се сърди като тя е погзле от него в това отношение.. Модерна любов е тов хахахах