28 Ноември, 2019 16:34 24 489 47

Плеймейтка направи скандални интимни признания

  • мис плеймейт-
  • плейбой-
  • габриела христова-
  • претендент-
  • претендентка-
  • плеймейтка

Габриела Христова, която е майка на момиченце, споделя за участието си в конкурса Мис Плеймейт

Претендентката от Пловдив за титлата “Мис Плеймейт” 2019 Габриела Христова даде откровено, интимно и емоционално интервю за show.blitz.bg. Тя разказа как изглежда зад кулисите конкурса за сексапил. Разкри повече за конкуренцията и трудностите по пътя към короната. Габриела сподели за какво съжалява, за какво мечтае и какво още иска да постигне.

– Здравей, Габи. Знаем те като пловдивчанката, която участваше тази година в конкурса „Miss Playmate“. Ще ни кажеш ли какво беше преживяването ти от конкурса и как се чувстваш след него?

– Честно да ви кажа, това беше преживяването на живота ми. В началото на тази година се зарекох, че ще излизам извън зоната си на комфорт във всеки удобен момент и ще се замесвам в неадекватни ситуации. Изпитвах нужда да грабя емоции и новости, да преодолявам страхове и дискомфорт. След деветгодишния си брак чувствах, че трябва да “наваксам”, така да се каже, и да запечатам в младостта си забавни, скандални и леко неприлични спомени.

Аз съм майка, която е раждала естествено. Детето ми дойде по труден и болезнен начин на този свят, обаче това е някак си в природата на една жена и се случва натурално. А да завърша конкурса беше истинско предизвикателство, което ме караше да вървя против природата – моята собствена такава. Сравнението е, за да си дадете сметка колко трудно ми е било. Иначе едното няма нищо общо с другото.

Радвам се, че точно аз спечелих тази награда на публиката, въпреки че не успях изобщо да вляза в роля и да освободя сексуалната енергия, която по принцип нося и се усеща от всеки. Може би очакванията ми бяха други, а някак си ми се искаше да вмъкна цялата си индивидуалност. Но самата политика на този тип конкурси слага една рамка, в която всяко движение, всяка дума, всеки ход са ти изрепетирани и измислени преди това. За нас се грижеше екип от професионалисти: PR-и, гримьори, фризьори и спонсори.Това може би е разбираемо, защото всичко се случва в големи мащаби и много хора стоят зад проектите на „Playboy“ и за всяко нещо си има правила. Иначе би настъпил хаос. Може би не това беше моята “мръснишка” платформа, в която да почувствам себе си. Въпреки това аз успях да измъкна своите позитиви, за да се сещам с усмивка за случилото се.

– А какви бяха останалите претендентки за „Miss Playmate”? Разбирахте ли се, или имаше някакво напрежение между вас? Имаше ли някакъв момент, в който ти не се чувстваше добре?

– Ще споделя само, че нещата не са такива, каквито изглеждат отстрани. Много от момичетата, които се записват в този конкурс, започват да се взимат прекалено на сериозно – все едно това е мисията на живота им. Това лично за мен е доста нелепо. Повечето от тях са млади (непораснали) девойки, които виждат в този конкурс единствения си шанс да блеснат, за да може да ги потърсят за нещо след това. Те искат да им се случи нещо хубаво, да попътуват, да се харесат на някого. Това за мен е напрягащо и неправилно.

Аз следя доста от проектите на “Playboy” в Европа и по света. Навсякъде участничките, зайчетата и миските им са ерудирани, класни жени и девойки, които се борят за индивидуални каузи. Подкрепят се една друга и се забавляват по партитата. При нас тази година определено не беше така. (смее се)

Относно моментите, в които не съм се чувствала окей – да, имаше такива. Сега ми изплува един – когато стоях на сцената на самия финал и чаках да ни наградят. Това беше може би най-некомфортното нещо, лично за мен – да бъда оценявана от хора, които не ме познават и са видели само няколко снимки и движения.

– Кажи ни малко повече за бъдещите ти планове. Ти живееш в чужбина, в аристократична Виена. “Miss Playmate” и новите ти ангажименти и предизвикателства ще се отразят ли на решението ти дали да останеш да живееш там, или да се върнеш в България?

– На този етап детето е приоритет номер едно в живота ми. Сега ходи на предучилищна, а догодина ще е първокласничка. Не мисля да обърквам бъдещето ѝ и да я връщам назад. Смятам обаче да пътувам доста. Мисля в месеца поне два пъти да си идвам до България,за да си върша ангажиментите. Професионално все още нямам ясна визия как искам да се развивам, понеже имам голям избор и не знам на този етап как да се възползвам максимално от всичко, което ми се случва. Трябва ми време, за да измисля нещата и те да започнат да се случват по най-оптималния начин за мен и дъщеря ми.

– Личи си, че си добра майка. Споменаваш дъщеря си доста често. Мислиш ли, че действията ти към днешна дата и това, че имаш голи фотосесии, биха се отразили по някакъв начин на бъдещето ѝ?

– В моя род всички жени са (били) силни, независими и отворени. Смели и доста диви. Мисля, че детето ми ще ме разбере, а и не само тя. Хората, които ме познават, знаят, че няма нищо пошло в това, което правя –каквото и да е то. Сексът и еротиката са част от природата на човека, а специално за жените са средство да привлекат партньор, семейство, доходи, внимание.

– А имаш ли си партньор в момента и ако да, той как приема всичко това?

– Хм, да кажем, че си имам стабилна подкрепа от мъжка страна. Личните отношения вече не смятам, че трябва да се коментират поради най-различни причини. Както вече казах, хората по никакъв начин не са задължени да разбират действията ми. Затова и не съм тръгнала да опровергавам тези, които не ме разбират. Всеки, който ме е усетил като човек и личност, както и като енергия, нека си прави собствени изводи.

– Като за последно искам да те питам какво те вдъхновява да живееш живота си по този начин и да бъдеш това, което си? Съжаляваш ли за нещо?

– Аз се вдъхновявам от много неща, защото съм прекалено любознателна. Имам познания в сферата на фотографията, на туризма, на маркетинга, на здравословното хранене, на психологията. Дори смея да твърдя, че имам познания и в сферата на медицината, даже повече от някои наскоро дипломирали се лекари. При мен нещата се случват с лекота, защото имам желанието да знам и да мога сама, а не защото търся някакви финансови облаги и материални придобивки. Изчела съм сума ти книги, литературата ме влече особено –романите, съвременната проза, класиките.Гледам документални филми, например за Втората световна война. Чета биографии на най-различни личности от историята и не само.Шарено ми е. Вдъхновение черпя от всичко – от живота, историята, културата, а най-вече от хората.

В живота си не съжалявам за нищо. Може би съжалявам единствено за това, че по-голямата част от жителите на нашата планета Земя са така повърхностни и вглъбени в себе си и проблемите си, че нямат данните и съзнанието да бъдат по-отворени.

Oh, pilot of the storm who leaves no trace Like #thoughts inside a #dream

Публикация, споделена от Gabrielle Christov 🐰 (@gabriellechristov) на Окт 6, 2019 в 1:31 PDT


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Габриела Христова

    166 2 Отговор
    Без пари кавали не правя.

    Коментиран от #29, #41

  • 2 РЗС

    139 2 Отговор
    по отговорите на тази девойка разбрах, че кувалъка си е нещо нормално за нея, за пари, без пари, в женската природа си било. Жената била средство...ми ок
  • 3 Ездачката

    70 2 Отговор
    Пълнетеееее
  • 4 Да да да

    92 2 Отговор
    Бръмчи във Виена значи .....!!!
  • 5 Киро

    122 6 Отговор
    Повръща ми се, отвращам се от такива урви които се мислят за много велики.Смешни и жалки са.

    Коментиран от #28

  • 6 Киро

    105 5 Отговор
    С две думи урва съм и не ме е срам даже
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    62 2 Отговор
    БЕЗ ЧИЧКО ПАРИЧКО НЕСТАВА НИЧКО ДАЛИ ЩЕШЕ ДА ДА СПИШ С БЕДНЯК АРЕ НЕМА НУЖДА
  • 8 пуфи

    36 2 Отговор
    ле ле ми то да бръмчиш със сексапил било яко в главата на тазипрееб.ваща в " в аристократичнавиена", ми то дитето...ле ле срам за род и родина
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ШЕФА

    43 3 Отговор
    С тези големи джуки и както е сиренясал целия си представям как ще го намъкваш до макарите.Личи си че си майстор на кавалите..
  • 11 kick

    41 2 Отговор
    Хубава е, ама тея хеморидни устни развалят пейзажа!
  • 12 Силвия

    21 1 Отговор
    съберете мат...лаа в пластмасова или стъклена чашка и излейте веднага чакам отстрани
  • 13 Грозна

    53 2 Отговор
    С пластмасови цици и хемороидна уста...
  • 14 месара

    34 2 Отговор
    и какво трябваше да научим от това словоизлияние на тая?! всички знаем как се става мис, плей,......, и за какво ги използват мечовците!
  • 15 Кой68

    42 2 Отговор
    Тя самата вярва ли си на думите?Това си е чист конкурс за "Червените фенери"..Тунинговала се е за това.....
  • 16 ИЯО запознат

    31 3 Отговор
    Защо не пусне снимка от абитюренстския си бал да я видим каква е хубавица там....
  • 17 Остър х.й

    37 3 Отговор
    Таа ковра е само за брутален КЕКС !!!!!!!
  • 18 Мръсна дума е за мен...!

    18 2 Отговор
    Плеймейт..!
  • 19 Стефан

    20 2 Отговор
    Тихомир Шумов, ти журналист ли си или селски бек, откъде изкара тоя интелект , какви умни въпроси, колко смислени отговори получи, какво разтърсващо интервю, човече ти за Пулицър, не, не, малко е, къде ли е сега мадам В , скубе си косите и си гриза ноктите, ми ти я надмина а си само в началото на кариерата си, бравоооо, от такива журналисти се нуждае България, сега от 111 място ще скочим на 220, ай сиктир бе шмиргел.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 незнайко

    25 0 Отговор
    ПОРЕДНАТА КИФЛА ВЗЕЛА СЕ НА СЕРИОЗНО !!! Под косата дали има нещо като сиво вещество ??? Циганетата стават майки на 12-14 !!! Тази какво мисли по въпроса ??? Това няма как да го знаем !!! Говори за дъщеря си постоянно а какъв пример и дава с този цитат ( – Хм, да кажем, че си имам стабилна подкрепа от мъжка страна. ) и къде е бащата на детето ???

    Коментиран от #27

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Тва тея конкурси са

    25 0 Отговор
    Състезание за проститутки😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 26 Футболисчетата са мъжкия вариянт

    14 0 Отговор
    На плеймеитките😂😂😂😂😂
  • 27 Бащата на детето

    21 1 Отговор

    До коментар #22 от "незнайко":

    Е разбрал каква мина е настъпил и е избегал или ако е свършил парата женската му рекла че вече няма химия и не го обича😂😂😂😂 или е отказал да става палячо с татуси и надут псевдо мма боец със брада и анаболи щот женските такива аресват 😂😂😂😂
  • 28 Тая се възприема като повече

    11 0 Отговор

    До коментар #5 от "Киро":

    От Айнщайн
  • 29 То па кой е лудия

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Габриела Христова":

    Дето и пари ше ти дава😂😂😂😂
  • 30 Lev

    10 0 Отговор
    Малко повече космата от нормалното
  • 31 rthrth

    18 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Дори смея да твърдя, че имам познания и в сферата на медицината, даже повече от някои наскоро дипломирали се лекари
    По интелигентни нейни връстници учили шест години , но тя от интернет научила повече от тях. Бравос . Такива плеймейтки ни трябват.
  • 32 гларус

    13 0 Отговор
    Татуиран шибек
  • 33 Опитен

    19 0 Отговор
    На този етап детето ѝ било приоритет номер едно...
    Хах, една такава колко съм я плющял...посред нощите го оставяше да я опъвам в колата.Тая мастия не е по-различна 100%
  • 34 Соренто

    19 0 Отговор
    Най обикновенна професионална тунингована проститутка, която не е работила нормална работа или е било за кратко. Разликата с други подобни е, че тази е родила. Предполагам случайно защото е млада.
  • 35 Софро по

    2 16 Отговор
    След като се запознах с коментарите до тук,констатирах следното:
    -Тук нормални хора няма,има само хеитъри ,майсторбатори и простаци,който немогат да оценят женската красота и затова работата е като при лисицата която не стигала вкусното и сочно узряло грозде и констатирала "кисело е".
    Момчета с това мислене цял живот ще лъскате мечовете и други освен магистралните няма да ви обърнат внимание!!!

    Коментиран от #40, #43

  • 36 Специалист

    11 0 Отговор
    Това за познанията по медицина явно е от личен опит. Отишла при доктора и се оплакала,че я боли отзад. Доктора я попитал къде курве те боли , а тя казала еи тука на входа и показала големия гъз.Доктора я погледнал и казал - за едни вход за други изход и и дал една голяма кутия с вазелин , за облекчаване на входа
  • 37 Баба Яга

    6 0 Отговор
    На другия конкурс печели момата , с Трите цици
  • 38 Феминистка

    6 0 Отговор
    Този стил сладникава красота от 2000-те е вече архаизъм в Западна Европа и Северна Америка и останалата част от Първия свят. Този вид красота, шарбетна, е по-скоро ориенталска. Не виждам нищо естетично в нея. Много е демоде. Секси жените от цивилизования свят се обличат и държат скромно и защитавата женски каузи и не служат на патриархата, сексизма и женомразието като повечето от тези.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Луд

    6 0 Отговор

    До коментар #35 от "Софро по":

    Къде в тази статия видя красота.В статията за Тина да,но тук красота не виждам.Или ти си извратен или ,аз.
  • 41 Грую

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Габриела Христова":

    Чий дириш тогава там?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Интелект

    8 0 Отговор

    До коментар #35 от "Софро по":

    Понеже явно не съм интелигентен читател, моля да ми обясните следните озказвания на истинската (не магистрална) плеймейтка: „След деветгодишния си брак чувствах, че трябва да “наваксам”, така да се каже, и да запечатам в младостта си забавни, скандални и леко неприлични спомени.”,„...не успях изобщо да вляза в роля и да освободя сексуалната енергия, която по принцип нося и се усеща от всеки.”,„Може би не това беше моята “мръснишка” платформа, в която да почувствам себе си”,„Хората, които ме познават, знаят, че няма нищо пошло в това, което правя –каквото и да е то. Сексът и еротиката са част от природата на човека, а специално за жените са средство да привлекат партньор, семейство, доходи, внимание” и „Хм, да кажем, че си имам стабилна подкрепа от мъжка страна”. Извинявам се, но това ли е нашето кисело грозде, което не оценяваме? Аман от тъпоумни к.... и да вече хейтвам, защото се взехте много на сериозно, докато целувате охраната без да сте си измили зъбите от свирк... на барото.

    Коментиран от #44

  • 44 Jack Bauer

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "Интелект":

    Не мога да ти отговоря какво е "гроздето" точно в този случай, но едно е сигурно - Чичко Паричко търси и плаща точно за това "грозде". За това не се чуди че се тиражира точно този "сорт грозде" ;-)
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Жена

    0 1 Отговор
    Ако всички вие, които коментирате бяхте интелигентни, както претендирате, че сте едва ли бихте висяли по жълтите сайтове да коментирате статии от този тип.
    Жалки и злобни хора нямащи собствен живот.