Last news in Fakti

3 Декември, 2019 12:34 7 558 20

Лили Иванова с интимна изповед за двама футболисти

  • лили иванова-
  • интимно-
  • изповед-
  • футбол-
  • футболист

Естрадната прима призна, че гледа мачове сама вкъщи

Лили Иванова с интимна изповед за двама футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Българската естрадна прима Лили Иванова сподели възгледите си за българския футбол и разкри любимия си футболен отбор ексклузивно пред Дарик радио.

“Гледам мачовете от първенството, стига да се интересни и да съм си вкъщи. Не гледам футбол с приятели, обичам самотата. Искам емоцията да бъде само за мен. Докато съм сама дори си позволявам да употребявам някои думи, които иначе не ползвам”, признава певицата.

Тя разказа и с какъв спорт се е занимавала в ранна детска възраст. “Тренирала съм земна и спортна гимнастика. Участвала съм в състезания и дори съм печелила първенства. Играла съм на успоредка, на греда, прескачала съм коза. С подобни неща съм се занимавала”, разказва естрадната певицата. Любимката на поколения българи разкри и любимия си футболен отбор. “Симпатизирам на Левски. Левски е Левски, Левски е България”, твърди емблематичният глас на българската музика.

“Никога не съм била на футболен мач, вероятно защото има твърде много хора”, допълни тя. Освен любимия си клуб изброи и любимите си футболисти. “Сред любимите ми футболисти са Христо Стоичков и Димитър Бербатов, а от чужденците Меси и Роналдо, разбира се.”

Българската певица си пожела отново да преживее незабравимите мигове от Световното първенство в САЩ през 1994 г. “Не искам да гледам в миналото. Бъдещето ме интересува. Знам, че не съм на 20 години, но гледам в бъдещето”, твърди естрадната певица. Лили Иванова осъзнава ползата от спорта за всяко едно дете и поставя на първо място здравословния начин на живот, който се предава на малчуганите. “Още от детската градина децата трябва да се учат на гимнастически упражнения и да спортуват”, заяви тя.

Освен за любимия спорт, Лили Иванова разказа за новия си албум и предстоящите си изяви. “Последният ми албум се казва "Севдана". Почитателите ми могат да заповядат на моите концерти. Те са на 8-ми, 9-ти и 10-ти декември в зала 1 на НДК. Мисля, че са останали билети само за последния концерт.” Легендарната певица признава, че не знае дали българските спортисти се интересуват от нейната музика.

“Не знам дали българските спортисти слушат моята музика, не съм чула някой от тях да е посетил някой мой концерт”, признава Лили Иванова. В голяма част от песните и преобладаващата тема е любовта. “Без любов човек не може постигне никакви успехи в живота си”, категорична бе певицата. Тя съобщи, че с удоволствие би изслушала едно спортно предаване.

“Разбира се, че ще издържа, щом предаването ви не е рано сутрин”, уверено заяви с усмивка. “Обичам да спя, защото режимите за гласа ми го изискват”, допълва тя. “Въпреки това съм човек с огромни претенции към дисциплината. Талантът си е талант, но без дисциплина той не съществува за мен”, добавя тя.

За финал певицата пожела на националния ни отбор успех в предстоящия сблъсък с Унгария. “Пожелавам на националите ни много здраве и най-големия успех. Успехът ще ви донесе щастие!” Това бяха думите на Лили Иванова към националния отбор, преди важния мач с Унгария.

В заключение певицата отправи и поздрави към фенове на Левски. “Само Левски”!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Статист.

    22 23 Отговор
    Какво интервю само: Саможива себелюбка и грандоманка нека ум.ре в самота като един най обикновен дебил.
  • 2 5857

    13 17 Отговор
    Щом е левскарка няма повече да я слушам!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Оффффф

    14 11 Отговор
    Тая ми е много противна!
  • 6 болшевишка рабога

    13 17 Отговор
    Комунистката симпатизира на "Левски". Това е най-комунистическият отбор в България, повече от ЦСКА. "Левски" се болшевизира още през 30-те години на миналия век, когато комунистите са били забранявани със закон. Цола Драгойчева, по това време шеф на РЕМС организира тайни сбирки на ремсисти, прикрити като запалянковци на отбора. Веднага след 1944-а "Левски" става първия професионален отбор у наси и печели четири титли за пет години. Та така, нормално е Лили Иванова, която има песен "На загиналите ремсисти" да симпатизира на този най-стар комунистически отбор.
  • 7 баба Цола

    15 9 Отговор
    А кои са любимците ти сред политиците по Татово време, бабче? Новите ги знаем, нали ти дадоха и пенЦийка. На преклонна възраст продължаваш да се наакваш!
  • 8 Гладен пенсионер.

    10 11 Отговор
    Тая Лили ще я надживея макар и пенсийката да ми е малка .
  • 9 Кроки

    8 11 Отговор
    Дано тая съборетина си се срине скоро.
  • 10 Чай от панперс.

    8 12 Отговор
    А дали си бръсне гората между краката ?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гост

    14 3 Отговор
    Олита,Лили я знае цял свят,а вие клавиатурни мишки никой не е чувал за вас,респект

    Коментиран от #13

  • 13 Боклуко мраз.

    4 7 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    И с кво я знаят Лили че е скръндза и себелюбка и играе по свирката на всяка партия която е на власт мерси аз неискам да съм като тая а пък че била изпяла някоя песен дето и я написал конпозитора не е кой знай какво то сега във Факултета всеки втори се ражда певец ...

    Коментиран от #15, #17

  • 14 Пора

    5 4 Отговор
    Гледа мача, пие домашна шльокавица и псува хамалски !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 В-к Стършел.

    6 3 Отговор
    Навремето имаше един лаф за Лили в който тя се подмазваше на власта -Лилито маймуната скача по трибуната..... и така нататък по старите го помнят .
  • 19 Пикасо

    4 1 Отговор
    " Лили Иванова с интимна изповед за двама футболисти." И кое е интимното на "изповедта" на Лили? Лили казва,че гледа мачове,занимавала се е със спорт и харесва този или онзи футболист. Толкова. Няма никаква интимност.
  • 20 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Нали все някоя риба като мене трябва да бъде излъгана , за да прочете написаното.... За това заглавието е " въшливо ". Хубави работи казва г-жа Иванова . Сигурно не знае, че тази година само 2456 училища са отворили врати за около 60 000 първолака !? При 10500 училища в 1942 година !? Колко са били децата - ще каже стъкмистиката !! Още в 60-ях години, почти нямаше начално / че и средно/ училище без спортен салон. И сега имат. Голяма част от тях са закрити и най-важното - ДЕЦА НЯМА ! " Ще плачеш за децата си, Българийо".........прочетох наскоро такова стихотворение..... Всеки според професията си и ежедневните задължения си има своя поглед за света и собственото съществувание !