Last news in Fakti

11 Декември, 2019 15:51 22 865 16

Зодиите, които мислят само за себе си в една връзка

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • партньори-
  • връзка-
  • компромиси-
  • егоисти-
  • астрология

Представителите на тези зодиакални знаци са егоисти, а това често отблъсква партньорите им

Зодиите, които мислят само за себе си в една връзка - 1
Снимки: shutterstock

Има няколко зодиакални знака, чиито представители не мислят за никой друг, освен за себе си, когато става въпрос за любов и връзки.. Те не са склонни да правят компромиси и искат всичко да се случва по техните правила. Контролират партньорите си и не зачитат мнението им. Когато са във връзка, те изискват подчинение и покорно послушание от страна на половинките си.

Не признават различната гледна точка на човека до тях или на когото и да било и смятат себе си за прави във всяка ситуация и по всеки въпрос.

Представителите на тези зодии са големи егоисти, а това често отблъсква партньорите им. Ето защо родените под един от тези 4 зодиакални знака не могат да създадат стабилна връзка.

Овен

Зодиите, които мислят само за себе си в една връзка
Снимки: shutterstock

Те не признават мнението на никого. Не се интересуват дори от думите на най - близките си хора. Когато имат цел я преследват до последно, без дори да помислят за последиците. Овните са огнени представители на зодиака, родени да бъдат лидери. Когато са във връзка не правят компромиси, мислят единствено и само за себе си и собствените си нужди. Смятат, че половинката им трябва винаги да бъде до тях, да ги подкрепя и да им помага, но те не са готови да дадат същото в замяна. Представителите на този знак смятат, че винаги са прави и не биха признали че грешат, дори да го осъзнават. Често изтъкват негативните черти на половинките си, въпреки че са наясно, че нараняват чувствата им.

Лъв

Зодиите, които мислят само за себе си в една връзка
Снимки: shutterstock

Те също са огнени зодии, родени да бъдат лидери. Искат да доминират в любовните отношения. Лъвовете не са реалисти. Те гледат на живота като на една интересна приказка, в която те са главните герои. Приемат себе си като кралски особи и имат доста високи изисквания към половинките си. Те не са готови да дадат всичко това, което изискват от хората до себе си. Лъвовете не се вслушват в мнението на никого, дори тези, които истински обичат, не могат да променят мнението им. Смятат се за безгрешни и винаги прави. Трудно създават сериозни връзки, защото доста често се държат надменно с половинките си.

Стрелец

Зодиите, които мислят само за себе си в една връзка
Снимки: shutterstock

Това са представителите на зодиака, които обожават приключенията. Те постоянно търсят нещо ново, вълнуващо и интересно. Готови са да оставят половинката си, само за да се възползват от поредното предложение за нещо щуро. Всъщност, Стрелците са добронамерени, те дори не осъзнават, че е възможно да нараняват партньорите си по този начин. Тези енергични хора доста трудно намират някой със същата жажда за живот. Те са много свободолюбиви, правят каквото преценят, без дори да помислят за чувствата на половинките си.

Близнаци

Зодиите, които мислят само за себе си в една връзка
Снимки: shutterstock

Близнаците са едни от най-непостоянните зодии. Те много лесно губят интерес, ако партньорът им е от онзи тип хора, които обичат спокойствието. Когато връзката премине от фазата на силно привличане към фазата на спокойствието, Близнаците започват да мислят само за себе си и това да разнообразят ежедневието си. Щом стане въпрос за забавление, те са готови да пренебрегнат половинката си, а ако открият човек, с когото им е по-забавно, няма да се поколебаят да прекратят връзката си в името на забавлението.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глупости

    55 10 Отговор
    Това със зодиите е пунта-мара, стисни ма Радке, зорлем да пръдн@. Познавам страшни егоисти от всички други зодии и раздаващи се хора от посочените тук.
  • 2 Пръдни ама....!

    11 10 Отговор
    Ще събориш блока...! (И без това за друго не ставаш)
  • 3 Голям Слон

    26 7 Отговор
    Не познавам някой повече да се е раздавал в една връзка от мен.... Стрелец! Тъпотии са тези зодии, но е голяма забава, когато чета и не мога да се позная.

    Коментиран от #7

  • 4 Диана Димитрова

    32 6 Отговор
    Много често се посочват тези зодии графа-егоисти,с което няма как да съм съгласна.Смятам,че зодия Дева,а също и Водолей са именно такива.
  • 5 Марияна Иванова

    20 5 Отговор
    Огнените знаци са силни личности и като такива те много помагат и правят за другите.Тук може да включите Въздушните знаци .
  • 6 Злата свинята и сие

    3 2 Отговор
    Господ, добре ще ви включи, където трябва...!
  • 7 Хахахахх

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Голям Слон":

    Виждали сме ви!
  • 8 Сандокан

    2 0 Отговор
    „ФАКТИ” преписвате като ученик на матура!!! Предлагате „Претоплена манджа”
  • 9 Омърсиха

    3 0 Отговор
    И името ми, добре че не е съвсем същото, ами който няма основно, ще кара по мръснишкия начин, дорде може...!
  • 10 Лъв

    12 1 Отговор
    Защото не знаете какво е телец.Имам един.Ле ле.
  • 11 Везни

    5 2 Отговор
    Щом са ме пропуснали, ясно ми е вече колко е невярно.

    Коментиран от #12

  • 12 Гошо Тъпото

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Везни":

    Печатна грешка ще да е.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Петел

    6 0 Отговор
    Пак се разкудкудякахме
  • 15 bay Ivan

    3 1 Отговор
    Близнаци курволяци
  • 16 Мечо Грух

    0 0 Отговор
    Съгласен съм за зодия Лъв, защото жена ми е лъвица, да но и са много нежни, е перчат се лъвовете но ако никой не им обърне внимание стават котенца до следваща изгодна позиция да изискват.