18 Декември, 2019 10:43 3 867 12

Милен Цветков се връща в БНТ?

  • милен цветков-
  • бнт-
  • нова работа

Спестяванията му били пред привършване и вече едва ли щял да отклонява с лека ръка апетитните оферти за работа

Милен Цветков се връща в БНТ? - 1
Снимка: БГНЕС

Възможно е журналистът Милен Цветков да стане част от екипа на БНТ от следващата година и още от идния януари да се върне на екран. Преди дни тв водещият е видян да влиза неколкократно в сградата на телевизията-майка, а хора от персонала на "Сан Стефано“ 29 допускат, че той вероятно е в процес на водене на преговори с ръководството.

Водещият не говорел много и дори най-любопитните в БНТ не успели да разберат със сигурност целта на честите му посещения там. В същото време обаче телевизията загуби доста от знаковите си имена, но и нае много нови попълнения. В рамките на няколко месеца договорите си с БНТ прекратиха говорителката Радина Червенова и разследващата журналистка Валя Ахчиева.

В колектива на медията пък неочаквано се вляха нови имена като ветеранката от прогнозата на времето Христина Балинска, която изненадващо напусна Би Ти Ви след скандал с по-младите си колежки и отиде в Националната телевизия. Като нищо Милен да е следващата изненада за зрителите на БНТ през новата 2020 година.

Burgas24.bg припомня, че Цветков е безработен от повече от година и половина, след като предаването му бе свалено от ефира на Нова ТВ. Хапливият журналист успя да се закрепи финансово покрай местните избори, когато снимаше интернет предаване с кандидата за кметския пост в София на "Демократична България“ – арх. Борислав Игнатов. Спестяванията му обаче били пред привършване и вече едва ли щял да отклонява с лека ръка апетитните оферти за работа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фейсбук

    11 3 Отговор
    Доста се изложи, от добър журналист с,, маймумунки,, си игра...!

    Коментиран от #10

  • 2 Никаква изненада

    11 6 Отговор
    Когато пом.ияр ръководи, той и пом.ияр води. Закон!
  • 3 МУЮ...МУЮ

    8 2 Отговор
    АМА НЕМА ДА ОТИДИ ДА БАЧКА КОПЕЛЕТО ЕВРЕЙСКО. ТОВА Е БГ.
  • 4 Ххх

    10 4 Отговор
    Много се радвам. Преди години се случваше да гледам част от предаването му сутрин, когато се приготвях за работа. На мен ми беше криво и притеснено, а Милен Цветков и Даниел Петканов ми се кискаха от екрана за някакви глупости. И аз си казвах - добре е да има щастливи и безгрижни хора. Дано и Даниел Петканов - лудият репортер отново участва в предаването. От време на време канеше и покойния професор Вучков за обзор на изминалия месец, а професора в стила си разбиваше на пух и прах управляващите. А и след преместване на Шоуто на Слави в кабеларката му смятам, че в националните медии определено се появи дефицит на качествени вечерни предавания, и се надявам,че той ще го запълни. Не знам Милен Цветков дали ще смее отново да прави такива остри предавания, като това за гръцкия остров на Борисов, заради което предаването му беше свалено. Все пак националната телевизия и Кошлуков са им подопечни. Но Милен Цветков определено ще е попадение за националната телевизия и определено ще повиши гледаемостта и.
  • 5 С удоволствие ще го гледам

    7 8 Отговор
    Реален е.
  • 6 Последния софиянец

    9 3 Отговор
    Още един опитомен журналист. Те други не останаха.
  • 7 Бесен Язовец

    13 4 Отговор
    Рядко неприятен човечец и оная неговата ехидната усмивчица на всичкознай!
  • 8 Коко

    10 3 Отговор
    Дано е в Нощни птици, че тогава спя. Рядък лигльо.
  • 9 Противняк

    11 3 Отговор
    Най противния и ехиден водещ
  • 10 А, на тоя...

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Фейсбук":

    Професията му беше месар, да ходи да прави кренвирши...Тя и физиономията му е такава!
  • 11 Townboy

    7 3 Отговор
    Характерно за телевизията майка, е че си прибира блудните синове и дъщери. Само че Милен е пълен тъпанар и не се връзва с концепцията и интелектуалното ниво на телевизията. На него му отива да е в Нова при себеподобните.
  • 12 Гост

    3 0 Отговор
    Лигльо страшен