19 Декември, 2019 10:36 27 348 23

Ето как Веселин Маринов показа новата си жена (ВИДЕО)

  • веселин маринов-
  • съпруга-
  • жена-
  • видео-
  • песен-
  • представяне

Певецът беше изключително креативен в представянето на канидат-съпруга №3

Веселин Маринов най-после показа на публичността жената до себе си и ѝ се обясни в любов с романтична песен. Половинката на естрадния певец, с която имат връзка от около 3 години, досега странеше от обществения живот по негово желание. Сега вече трубадурът от Полски Тръмбеш е уверен в истинността на чувствата ѝ и решил да я зарадва като я покани да изиграе главната роля в най-новия му видеоклип, пише вестник Ретро.

За пръв двамата ще имат общи любовни сцени, които ще се завъртят не след дълго в ефира на музикалните телевизии. Името на песента е „Умна и красива“, а запознати издават, че лирическата героиня в нея е точно Веселина и текстът бил посветен на нея от първата до последната рима. В клипа любовницата на Маринов, която е майка на две малки деца от друг мъж, си партнирала с професионални балерини и показала, че е не по-малко артистична от тях

Откакто са двойка, адашите Веселин и Веселина са почти непрестанно заедно. Маринов представи кандидат-съпруга №3 официално на цялото си семейство, както и на най-близките си приятели. Половинката бе гост на скорошната сватба на дъщеря му, а освен това била изключително близка и с майка му. Родителката на певеца от няколко месеца насам е настанена в луксозен хоспис заради невъзможността на Веско да се грижи пълноценно за нея, откакто татко му почина.

Точно Веселина била инициатор на честите им посещения там, а за празниците лично отивала да я вземе и да я докара при тях в София. Даже най-известният приятел на певеца – Цветан Цветанов, познавал настоящата повелителка на сърцето му. Пред бившия втори в ГЕРБ и семейството му естрадният ас представил Веселина на миналата нова година. Тогава всички вкупом посрещнаха 2019-а в Разлог, съчетавайки новогодишната вечер с кратка почивка и каране на ски.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паисий

    22 2 Отговор
    Някой е зле с граматиката.

    показа на публичността жената до себе си.

    По кой йчебник е това?
  • 2 Бай Благой

    36 4 Отговор
    Падна ми в очите този човек от както се ортакламоса с онова нещо - Цветанов!
  • 3 Ивайло

    40 5 Отговор
    Веско, първо яде на хранилката на БСП, после се прехвърли в герб, сега го изритаха от там и го очаквам при други да иде да се навежда. Няма такъв нагаждач и фурнаджийска лопата, то и по физиономията му личи, мазна и двулична
  • 4 dedomraz

    18 3 Отговор
    Добра е мацата
  • 5 ИВАН

    17 2 Отговор
    На мама, мекотелото плужече .... аууууу
  • 6 А нищо лично

    19 8 Отговор
    ама не беше ли за тази дето майка му й викаше "уруспия", пък сега я изкарвате много близка с майка му. Нали пак беше с тази, когато умря баща му , а някой, някъде курдиса снимка на "уруспията", ухилена до уши и заголена до шундата? Кое сега е вярното, или лаф да става, дай да пишем, пък те едва ли помнят всичко. И последно, ако "уруспиите", сервитьорките, фризьорките са умните и кресивите в тази държава, и за част от този народ, жална ни майка. Този господин ми падна много ниско в очите, вече не искам да го слушам нито като пее, нито като обикаля вс.телевизии и сайтове. 1-.

    Коментиран от #19

  • 7 Бизнесмен

    14 3 Отговор
    Екс съпруга Иван Гочев няма ли да драсне нещо и той или спря с поръчковите пасквилите?

    Коментиран от #10

  • 8 Много зорна момата бе

    14 9 Отговор
    Голям зор са видели гримьорите /има снимки на които изглежда като кукурунгел/, но и гласовиткото голем зор потроши за тЪз мома, четири години вече как се опитва да направи от нищо - нещо. То не беше да я представя за колежка, за народна певица, та чак що снимки с народна носия изтипоса тя, то не беше "умна и красива", после ще е - "пак съм предаден и много боли".

    Коментиран от #9

  • 9 Кремена

    11 7 Отговор

    До коментар #8 от "Много зорна момата бе":

    Представям си те теб как изглеждаш,но зад компютъра ги бълваш хахаха

    Коментиран от #12

  • 10 Снежанка

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "Бизнесмен":

    Много е добронамерено да е поръчкова статията от Иван Гочев.
    Неговият стил за поръчковите статии за Веселина е отвратителен
  • 11 Пфууу

    9 0 Отговор
    Нищо ново! Нали за тя пишат от 3години насам
  • 12 Кременче

    8 4 Отговор

    До коментар #9 от "Кремена":

    Изглеждам зле и съм дърт дедо, ама не се коси де, не търся публичност и не искам реклама на всяка цена. Кога си дадеш гъ.а под наем много неща требе да си, разбираш ли? Кога фалиш една жена, кога се резилиш с некоя, първо требе да мислиш с горната глава, щото когато всичките мисли слязат от горната в долната глава, се случват резилите. А ти ми се чини да си една от нейните приятелки, на амбразурата.
  • 13 Vojda

    9 7 Отговор
    Чува се че потния започва да учи усилено турски песни, щял да пее на ухо на доганят
  • 14 веско

    7 7 Отговор
    Тоя освен соц. маршове за 9 септември и за октомврийската революция да пее за друго не става!
  • 15 До автора

    11 7 Отговор
    Ако още един път ми го пуснете този, като някаква новина за известен, ще си отрежа интернета!
  • 16 ПЕНКО

    7 4 Отговор
    ВСЕКИ ИСКА ДА Е МЪЖ ДО БЕЗКРАЙ ...И ВСЯКА ИСКА ДА Е ЖЕНА ДО БЕЗКРАЙ ...НО Е НАРМАЛНО ВСЕКИ ДА СТАНЕ ДЯДО И ВСЯКА ДА Е БАБА -И ДВАМАТА С ИЗЧЕЗВАЩА ФУНКЦИЯ !!!!!!!!
  • 17 мали мали

    10 4 Отговор
    Стига сте го плюли каква песен пее за народната милиция ако знаеш,мали мали
  • 18 Реклама

    10 0 Отговор
    Няма лоша реклама -над 45 000 гледания на клипа!Щракайте си по клавишите.
  • 19 Малката булка

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "А нищо лично":

    Следиш индийският сериал.Запознат/а си с детайлите подробно.
  • 20 Даниел Ангелов

    9 5 Отговор
    Докато ви чета изпълнените със злоба коментари се чудя вие колко концерта имате всяка година, колко фенове имате, колко хора и събития ръководите и съдбите на колко семейства зависят от вашите умения, решения и действия? Чудя се дали няма да е по-добре да видим от какво можем да се получим от всеки човек, вместо да изберем по-лесното и просто да се пуснем по течението създадено от жълтата преса? Никой от нас не е съвършен. И след всеки ще остане само онова, което е създал с душата и сърцето си. Някой от вас познава ли лично Веселин Маринов? Тук дори не става въпрос само за него! А за начина, по-който се коментират хора, за които е хубаво поне малко да се замислим какво са направили и колко много лишения, труд и дисциплина стоят зад всичко.
  • 21 ЛИЛИ

    1 4 Отговор
    ЗА това че е хубава е вярно,но чак пък толкова умна не съм съгласна.Ако беше умна нямаше да остави дребните си деца заради мъж много по-голям от нея ,поради това ,че може да и осигори охолен живот.Не е далеч времето когато горчиво ще съжалява за това.След няколко години тя ще има до себе си един старец с пари,а това няма да и хареса.Децата и през това време ще пораснат и ще станат хубави младежи и няма да я погледнат.Тя ще си плати много скъпо за всичко това.

    Коментиран от #22

  • 22 Ваня Железова

    6 2 Отговор

    До коментар #21 от "ЛИЛИ":

    Не си запозната напълно със предисторията и живота на Веселина и бившият й мъж.И не си е оставила децата.Живяла е с милионер,който се напивал всяка вечер и я пребивал от бой.Говори се в агробизнеса дори че употребявал и наркотици.Познавам и бившият на Веселина и нея също и децата .
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.