23 Декември, 2019 14:01 5 400 10

Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година

  • изневеряват-
  • изневяра-
  • 2020-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология

Някои хора просто няма да искат да се съобразяват с нищо и с никого

Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година - 1
Снимки: shutterstock

Когато става въпрос за преданост в любовта, има представители на някои зодиакални знаци, на които не им е в природата да бъдат верни на някой до живот. Те обичат да имат повече от един партньор, бива ги и в лъжите.

Докато едни зодии са готови на всичко за своята връзка и семейството, други просто обичат свободата си и не могат да си се представят да се съобразяват с някой друг всеки ден и да бъдат обвързани. Според Сюзън Тейлър – специалист по астрология, таро и нумерология, четири са представителите от зодиака, за които се очаква да изневерят през 2020 г. За тях това ще бъде една от съдбовните им промени през следващите няколко месеца.

Вижте кои са те:

Телец

Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година
Снимки: shutterstock

Търсят нови усещания. Уран ще повлияе опасно на родените под този знак и те може да „стъпят накриво“ в отношенията. Телците не понасят да са изпаднали в рутината на ежедневието. Те често си играят с огъня и през новата година ще поискат да изживеят по-силни емоции с някой друг. За тях това ще е вълнуващо преживяване, но може да завърши с лош край.

Водолей

Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година
Снимки: shutterstock

Водолеите искат повече свобода. Хората с този знак не са по сериозните връзки. Те мразят да правят компромиси и да бъдат ограничавани. Водолеите определено са от най-егоистичните знаци. Те мислят за собственото си удоволствие и не им пука, че може да наранят половинката си с изневяра. Стане ли им скучно, започват да шарят с очи.

Рак

Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година
Снимки: shutterstock

Раците имат проблеми с отношенията. Може би ще се изненадате, че Ракът попада в топ 4. Просто той ще претърпи драматичен обрат през 2020-а година. Проблемите в отношенията ще го подтикнат към изневяра. Почувстват ли се пренебрегнати, Раците ще загърбят всичко и ще потърсят нещо ново на друго място.

Скорпион

Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година
Снимки: shutterstock

Страстта го тегли. Скорпионът е един от най-страстните знаци в зодиака. Неговите представители са потайни и не обичат да показват чувствата си. Ако някой им поиска сметка за отношенията, те дори са готови да си тръгнат. Не им ли се отдадат изцяло, бързо им става скучно. Могат да изневерят, но да не приключат връзката


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Име

    11 2 Отговор
    Абе какво става тука, тия 4 зодии това, тия 4 онова.... Каква е тая серия от статии. 4-те зодии трябва да я кръстите. Има липса на новини, че додавате ли какво?

    Коментиран от #5

  • 3 дедо

    9 0 Отговор
    Аз изневерявам постоянно ем съм сам.
  • 4 МА ТО ИЗПЕКЛО БЙЕ

    6 0 Отговор
    ЕЙЙЙ БРАВО, ОТКОГЯ Я ЧАКАМ ТАЗИ ИЗНЕВЯРА НА РАКООБРАЗНАТА, ЯВНО НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ СВЪРШИМ РАБОТАТА
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Е да ама

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Глупости":

    според разни лунатици, които втълпяват простотии в главите на хората, не е вярно и няма как да ти повярваме, тия са журналисти все пак.....
  • 7 Ако

    2 1 Отговор
    зависеше от мен всеки, който пропагандира страхове го бутам в затвор или в психиатрия, ама въобще не е нормално да караш хората да се страхуват, това само хора с ментални проблеми го правят
  • 8 Ггггфбцггцжб

    5 0 Отговор
    Жена ми ме напусна преди 10минути. Прочете статията, разкрещя се - Как не те е срам бе, ти си Телец и ще ми изневериш през 2020год., няма да търпя изневерите ти, които ще направиш следващата година. Събра си багажа и избяга с колата ми. Браво на астролозите, разбиха още едно семейство. 😭
  • 9 Лорчето, ценител на хубавото...!

    2 0 Отговор
    Ще имам тази възможност, чудесно...! (Четете врагове....!)
  • 10 Age

    1 1 Отговор
    Б*клука си е б*клук, ако ще и с Господ да се оправдава, а тази "специалистка" да отиде в лудницата да се лекува, че все ни генерализира нас, Скорпионите, Телците, не знам си кой, видиш ли, 1 б*клук изневерил и всички сме щели да бъдем такива, б*клукът няма извинение, че доброволно е избрал да бъде б*клук.