Last news in Fakti

25 Декември, 2019 17:22 5 033 0

5 зодии, които ще сменят партньора

  • зодии-
  • зодия-
  • зодиакални знаци-
  • зодиакален знак-
  • хороскоп-
  • партньор-
  • връзка

Звездите подсказват, че тези представители на зодиака ще сложат край на една връзка и начало на друга

5 зодии, които ще сменят партньора - 1
Снимка: Shutterstock

Не малък брой хора разчитат на астрологията да им помогне в намирането на перфектния партньор. И има защо... Звездите със сигурност имат какво да кажат за това кои зодиакални знаци си подхождат добре, кои не, както и за това какво предстои за всеки представител на зодиака в близкото бъдеще. Астролозите дори са подготвили и списък със зодиакалните знаци, които ще претърпят промени в интимния живот през следващата година.

Нека да видим кои са 5-те знака на зодиака, които ще сменят партньорите си през 2020 г.

Козирог

Има много думи, които могат да опишат Козирога. Те са невероятно трудолюбиви, упорити и издръжливи. Те разбират, че се налага да положат усилия, за да се постигне желаното. За Козирога най-важното в една връзка е стабилността и постоянството. Ако това не е така във вашата връзка, има голяма вероятност партньорът ви Козирог да се опита да намери това, което иска другаде, и в същото време ще бъде безпощаден.

Водолей

Водолеите се нуждаят от интелектуална свобода и наистина не харесват, когато нещо ги ограничава. По същия начин, те се отнасят към отношенията. Представителите на тази зодия от Зодиака не могат да издържат, ако нещо ги задържа в една връзка и ще се опитат да разчупят вериги, които ги обвързват.

Риби

Зодия Риби са романтични мечтатели. Те гледат на света през розови очила и имат навика да идеализират всичко. Рибите често измислят нещо за себе си и поради това не могат да гледат нещата разумно. Те сякаш привличат драмата към себе си. В някои случаи, само за да се развеселят малко, зодия Риби могат да се поддадат на изкушението и да обърнат аферата отстрани.

Телец

С представител на зодия Телец не всичко е толкова просто. Те са известни с предаността си. Те са най-надеждни по отношение на верността на всички знаци на Зодиака. Но как тогава попаднаха в този списък? Е, това е една от причините. Повечето представители от зодия Телец ненавиждат предателство. Той ще е верен на вас, но щом почувства, че го използвате или че сте предали неговото доверие, той ще потърси начин да ви отмъсти. Ще иска да ви се отплати със същата монета, предавайки доверието ви.

Рак

От всички знаци на зодиака именно Ракът е най-предразположен към предателство. Работата е в това, че представителите на зодията Риби, бързо се отегчават. Те не се страхуват от задължения, но в някои случаи, когато отношенията станат рутинни, Ракът може да се отегчи. Представителите на тази зодия, обичат да се грижат за другите, но с течение на времето и това може да загуби своята тягост. Веднъж идва момент, когато Ракът достига своите граници. Опитва се, да направи своя партньор щастлив, но и има желание да намери някой нов, с когото ще може да разкрие всичките си чувства по нов начин.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА