Last news in Fakti

27 Декември, 2019 16:09 13 973 15

Двойки зодии, които не се понасят

  • зодии-
  • двойки-
  • непоносимост-
  • хармония-
  • омраза

Хармония помежду им е напълно изключена

Двойки зодии, които не се понасят - 1
Снимка: Shutterstock

Някои представители на зодиакалните знаци просто не могат да се понасят един друг. Ето какви са причините за това:

Стрелец и Лъв

Двата мощни и упорити знака на зодиака се сблъскват с главата напред. Стрелецът не се разбира с Лъва заради постоянния сблъсък на възгледи, идеи, приоритети и изисквания, които изпъкват във всеки от горните знаци на зодиака. Лъвът е свикнал да бъде доминиращ във всяка ситуация, независимо дали е връзка, работа или случайна комуникация, първата и последна дума трябва винаги да са негови. Стрелецът, в който войнственият дух на свободата никога не заспива, не толерира никакъв контрол, опити да бъде командван и да му дават заповеди. Той е собственият си господар и е свикнал да слуша само собственото си "Аз". Стрелецът няма да ласкае Лъва, за да го спечели. Той си е самодостатъчен. Като правило, когато Лъв и Стрелец създават двойка, нищо добро няма да излезе от това. Или войната между двата знака ще продължи вечно, защото нито един от тях няма да бъде първият, който ще отстъпи назад, или и двете зодии ще попаднат в жестока и дива битка.

Рак и Скорпион

Топли чувства помежду им няма как да има. Ракът е тихо, спокойно, домашно създание и обича да има уютен дом и скромна вечеря, които му гарантират пълното щастие, пише jenata.blitz.bg. Той също така е емоционално напълно балансиран и рационален, за разлика от Скорпионa, чийто живот се контролира от страстите. Скорпионът не може да приеме и разбере начина на мислене и моралния кодекс на домошаря Рак, затова, когато се сблъска с него, той отчаяно се опитва да му покаже своето нещастие, непоследователност и простота.

За Скорпиона е жизненоважно да се увери, че думите и действията му са имали ефект. Той, като истински представител на своя знак, ще се радва да наблюдава отровата си и бавно да убива. Но Ракът е в състояние да намери противопоставяне. Удря бавно, но сигурно. А най-доброто оръжие в ръцете му е безразличие, пълно безразличие и отхвърляне, съчетано с желязно спокойствие, което води до разсейване на Скорпиона.

Овен и Риби

Овенът не харесва тези, които са твърде бавни, а животът им се контролира от чувства. Той живее по други закони. Той е активен, а Рибата е бавна и спокойна. Овенът може да почива в шумна и весела компания след работа, а Рибата трябва да придобие сила в своето уединено място, за което, освен нея, никой не знае. Овенът е принципен, а Рибата е готова да направи компромис, ако е необходимо. Нищо не може да свърже два толкова различни знака на зодиака.

Овенът със сигурност ще се опита да промени Рибата, да я нагласи така, че да отговаря на неговите вкусове и навици, а Рибата ще му отговори с протест, тъй като тя не обича никакви промени.

Везни и Дева

Девите не толерират Везните, точно както Везните не толерират Девите, които най-вече ценят човешката естественост и лекота, те се вбесяват от лъжи, лицемерие, ласкателство и не толерират "актьори", които слагат различни маски. Такива многостранни личности, майстори на прикриване на истински чувства и талантливи ласкатели са Везните. Представителите на този знак могат да се адаптират към условията на съвременния свят и да се променят като хамелеони.

Конфликтът между тези два знака изригва, когато започнат да работят заедно. Подобен сблъсък обикновено води до сериозна враждебност. Взаимната омраза на Везните и Девата е повече от изпепеляваща.

Дева и Водолей

Водолеят ще се опита във всяка ситуация да постави Девата на мястото ѝ. Тези две зодии не трябва да се обвързват по никакъв начин, тъй като такава връзка постоянно ще бъде причина за конфликти и много скандали. Най-добре е тези два знака да съществуват на неутрална територия, където има трето лице. Способността за разрешаване на конфликти, намиране на компромис и отстъпки е безценно качество на Девите, но Водолеите не го признават изобщо. Не всеки е способен на това. В един свят, в който всеки от нас е индивид със собствените си плюсове и минуси, тази способност е в състояние да запази взаимното неразбирателство. Хармония помежду им е напълно изключена.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде бе

    17 5 Отговор
    Пъъъълни глупости! Рак и Скорпион! Хахаха!

    Коментиран от #7

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 5 Отговор
    индивидуално си е

    Коментиран от #10

  • 3 Помнящ

    40 1 Отговор
    Един приятел , журналист в един вестник казваше : най- мразя да измислям всеки ден нещо за всяка зодия ..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бесен Язовец

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "Айде бе":

    Верно е, не мога да понасям фалшивите злобни от зодия Рак! И са нахални!!! Не мога да понасям и жени от зодията ми Скорпион!
  • 8 И кво са

    7 3 Отговор
    Да не гледаме любовта а зодията , имате ли представа колко отвратително е това ????? Как не ви е срам г-жо или г-це ?????
  • 9 До сайт факти

    5 6 Отговор
    Има една стара развратница тук, блокнете такива като нея завинаги, това е една от,, леките,, жени в Пловдив, на много семейства е правила зло, казва се, дори, не искам да и споменавам името,,, Златка Христозов,, от Големия гигант, град Пловдив, такива нямат място в нормално общество..! Простак да те,, командва,, също е голяма гадост..!Намери се един младеж, омагьоса го и кой като нея с големия търбух, отново мазна дебела ковра, която заблуждава хората с уж доброта...!
  • 10 Я ни информирай

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Деси санитарката коя зодия е?
  • 11 Автомат

    3 2 Отговор
    Кви са тия измишльотини .Аз лично съм зодия телец.
  • 12 ТОВА ЗА РАКА И СКОРПИОНА

    8 1 Отговор
    Е ПЪЛНА ТЪПОТИЯ...МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ХИЛЯДИ СТАТИИ КОИТО ТВЪРДЯТ ТОЧНО ОБРАТНОТО...АВЕ ТОЯ ИЛИ ТАЯ КОИТО СТЕ ПИСАЛИ СТАТИЯТА НЕ МОЖАХТЕ ЛИ ДА ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО ИНФО ОТ ДРУГАДЕ ЗА ТЕЗИ ДВЕ ЗОДИИ И ТОГАВА ДА ПИШЕТЕ НЕЩО КАТО СТАТИЯ..АМАН ОТ НЕКАДЪРНИ НЕКАДЪРНИЦИ..ТОЛКОВА СТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА КАК ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ..ПРОСТО НЯМА С КАКВО ДА МИСЛИТЕ..И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО РЕШИТЕ ДА ПИШЕТЕ ПРОСТОТИИ ПИТАЙТЕ НЯКОЕ ДЕТЕ ТО ЩЕ ВИ КАЖЕ КАК СЕ ПРАВИ ТОВА...
  • 13 Коментатор

    3 0 Отговор
    В България няма зодии, които се понасят.
  • 14 Buena murtable

    0 1 Отговор
    Venelina made mnogo si zle s zodiite rake I skorpion .qvno nisei si podgotvila domashnoto.bih se smql na nevejestvoto to za zodiiite. No te sajelqvam .drugiq pat pi6i koq zodiq e ot tapa po tapa .tvoqta e lifer v klasaciqta😂
  • 15 гощо

    1 1 Отговор
    Рака е подмолна,лъжлива,лицемерна и интригантска зодия! Не бива да се дружи с такива хора,камо ли любов да въртиш с тях! Жената рак е палавница и дава лесно,но не трее задълбочаваш отношения,само ползваш и бЕгаш!