Last news in Fakti

13 Януари, 2020 09:48 6 307 17

Венци Венц с тъпа изцепка на прощъпулника на бебето си

  • венци венц-
  • бебе-
  • прощъпулник-
  • уиски

Пред малката Агуая рапърът беше поставил кутийка с пари, микрофон, лекарски слушалки, книгата „Търговския закон”, банкноти от 100 лв и ... чаша с уиски

Ексцентричният хип-хоп изпълнител Венци Венц и половинката му Мелани направиха прощъпулник на 1-годишната си щерка Агуая на рождения ѝ ден – 28 декември.

Както традицията повелява, на определено разстояние от хлапето се поставят предмети, които биха могли да привлекат вниманието му. Питката се търкулва пред бебето в посока наредените предмети. Според обичая, онзи от тях, който детето докосне първи, показва с какво детето ще се занимава, когато порасне.

Пред малката Агуая рапърът беше поставил кутийка с пари, микрофон, лекарски слушалки, книгата „Търговския закон”, лупа, химикалка, клещи, джиесем, и няколко банкноти от 100 лв. Най-необичайният предмет бе чаша с уиски.

Заради силния шум, който създаваха гостите на рапъра, току-що проходилото бебе дълго се луташе около поставените предмети. Накрая си избра червена кутийка на бели точки, в която имаше пачка с пари. Окуражено от радостните възгласи на гостите, Агуая грабна и банкнотите от 100 лв. Щастливият татко публикува в социалните мрежи видеоклип от прощъпалника на дъщеря си. „Агуая направи труден, но мъдър житейски избор”, коментира доволният рапър, цитиран от в. "Уикенд".

Чашата с уиски обаче озадачи мнозина, които недоумяваха как ли му е хрумнало да я постави сред останалите предмети. „Сигурно е за барманка”, гадаеха някои от феновете на рапъра. Малката Агуая е плод на любовта на музиканта и 21-годишната Мелани.

Запознати издават, че докато младата майка се е посветила на бебето, таткото Венци продължил живота си постарому. Двамата обаче не живеели заедно. Той неведнъж е споделял, че с Мелани се намирали в нетипична ситуация. Изпълнителят учуди мнозина с признанието, че не е влюбен в майката на детето си – по думите му ги свързвали само топли другарски чувства.

„С Мелани сме приятели сме от години. Един ден тя ми предложи да си направим бебе, аз обмислях идеята известно време и накрая приех. Получи се веднага. Ние не сме стандартно семейство”, разказвал е татуираният ексцентрик.

Заради популярността си Венци Венц не страдал от липса на женско внимание и краткотрайните му авантюри били многобройни. Макар че подкрепял младата майка финансово, рапърът нямал намерение да спира с изцепките и нощните забавления. Тъй като решил да живее отделно от Мелани и бебето, той продължавал с разюздания начин на живот и безспирните купони, пише в. "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доналд

    66 0 Отговор
    Пълна деградация. Детенцето няма нужда от тъпите му стотачки а от мама и татко. Б..хти, лайното тъпо е тоя.
  • 2 Минчо

    28 0 Отговор
    Кух че чак дрънчи този анимационен герой ( да вметна че харесвам и такъв тип музика, но не и на този мушмурок и сценичната му половинка)
  • 3 Газдов

    12 0 Отговор
    Море, да ми го пратите тоя на Сл. Бряг (Ловешко)......
    Море да го подкарам на кариерата с големата тояга, ще му дам аз едно "нестандартно семейство".
    Опростачихте хорица на Българи, бе серсеми! Защо публикувате статии за измислени ВИП-ове? Икате да направите от хората на говеда ли?
    Море и вие да ми дойдете на Сл. Бряг... С кеф ще ви направя "репресирани", "десиденти" и кви ли не!
  • 4 Гост

    11 0 Отговор
    кой беше този?
  • 5 Димитър

    20 0 Отговор
    Циганина с 2 годишното дете с бирата го гепиха тоя деградирал охлюв дали ще му разгледат родителските права
  • 6 Арефостата

    10 0 Отговор
    Прост гьотверен
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Звезда ко да го правиш

    5 0 Отговор
    Дет са казва да му - ера на парите, м-ду другото То бива Мода АМА , убий МЕ детето така няма да си кръстя!!!!!! Но момчето си доказва "визията" ПЪЛЕН ПАЛЯЧО
  • 9 ЪРП

    7 0 Отговор
    УМОПОМРЪЧИТЕЛНО, ТРАДИЦИОННО БЪЛГАРСКО ИМЕ ...........АГУАЯ!??
    ВПЕЧАТЛЕН СЪМ ОТ ДЕГРАДИРАЛОТО МОЗЪЧЕ С 1 ГЪНКА В НЕГО , КОЕТО Е СЪТВОРИЛО ТОВА ....!!!
  • 10 незнайко

    5 0 Отговор
    Този го чувам за пръв път ! За съжаление родените след 1990 година и живеещи в "ПРЕВЪЗХОДНАТА" демокрация имат все по малко мозък . До 10 години тази черна музика ( защото са я измислили негрите ) ще отживее. Това не е пеене а РЕЦИТИРАНЕ на фона на музика ! КАКЪВТО Е БАЩАТА, ОЧАКВАЙТЕ ТАКАВА ДА ПОРАСНЕ И ДЪЩЕРЯТА !!!

    Коментиран от #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Тодоров

    1 0 Отговор
    Ами то не от певец, а от бързо говорещ като настъпана котка човек, какво можеш да очакваш - само простотия.
  • 14 ГОСТ

    2 0 Отговор
    То бива да си ексцентричен, ама това си е направо парвенющина ала Максуда. Ярък пример, как парите не гарантират правилно отглеждане и възпитаване на дете. Представете си каква ценностна ситема ще възпитат у това детенце тези родители. Лошото е, че такива като тях станаха прекалено много в днешно време.
  • 15 ៉ ៉៉ ៌៌៌៌៌៌ ៌៌៉៌៌៉៌

    1 0 Отговор
    Агуая🤮, какво хубаво ""българско"" име 🤯🔫
  • 16 Ved

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "незнайко":

    Яко и точно.
  • 17 Хайл

    3 0 Отговор
    Този нещо май не е добре , и чаша с уски ако беше взела чашата какво , ще тълкуват , че ще стане барман , пияница или ще прави фалшиво уиски . Направо са смешни , шантави имена за децата, пускане на снимки из мрежата. Яко излагация.