16 Януари, 2020 12:29 9 075 5

4 зодии, които предават партньорите си

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • хороскоп-
  • връзки-
  • предателство

За тях връзките не винаги завършват добре

4 зодии, които предават партньорите си - 1
Снимки: shutterstock

Има хора, на които просто не може да се разчита. Някои са лекомислени и непостоянни, други са подмолни и измамни, а трети са готови на предателство, дори към най-близките си.

Оказва се, че за скритата дарба на някои са виновни звездите или по-точно подредбата им в деня на тяхното раждане. Според астролозите има 4 зодиакални знака, чиито представители са по-склонни към предателства.

На тези зодии не може да разчитате напълно, защото в един момент от връзката те ще ви предадат и разочароват.

Правят го, дори да ви обичат. Предателството им не винаги е умишлено. Много често те не искат нарочно да ви наранят, просто не са внимателни и не знаят как да се държат в сериозна и дълга връзка.

Вижте кои са те:

Водолей

4 зодии, които предават партньорите си
Снимки: shutterstock

Те са много щедри, работливи, амбицирани са и искат да постигнат много. Затова често поставят кариерата си пред половинката и са прекалено фокусирани над свои идеи и проекти. Игнорират проблемите във връзката, подценяват времето, прекарвано с партньора и така го разочароват. Дори да обичат силно, не обичат публичните прояви на любов и не го показват съвсем ясно. Често жертват своето щастие и това на половинката, заради някаква работа или каузи.

Овен

4 зодии, които предават партньорите си
Снимки: shutterstock

Овните са много страстни и нямат проблем с показването на своите емоции, чувства и желания. Целуват и гушкат партньора си постоянно, искат да са с него често. Но тази страст ги прави и импулсивни. Затова се случва да действат, без да помислят, и така да наранят половинката си с постъпките си. Егоисти са и поставят на първо място собствените си интереси, не мислят как нещо ще повлияе на другия. Разсейват се лесно, забравят някои неща.

Близнаци

4 зодии, които предават партньорите си
Снимки: shutterstock

Близнаците с много социални знаци. Обожават да общуват, споделят, да се запознават с нови хора и да ходят по партита. Забавни и мили са, но не могат да стоят на едно място и да се укротят. Постоянно обикалят клубове, хижи, купони, постоянно са с различни хора и това не се харесва на партньора. Често го пренебрегват и изглеждат опасно близки с други хора. Много са чаровни, но редовно не спазват обещанията си. Рядко имат сериозни връзки.

Стрелец

4 зодии, които предават партньорите си
Снимки: shutterstock

Представителите на този зодиакален знак са жадни са за приключения, вълнения и забавления. Затова срещите с тях никога не са скучни. Но и те, като Близнаците, са много социални, постоянно на нови места, пътуват, общуват с доста хора, копнеят за нещо вълнуващо и ново. Това не е полезно, когато имат сериозна връзка - не могат да прекарват достатъчно време с партньора и да изградят доверие помежду си. Свободата им е приоритет, а не обвързването. Мразят рутината.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Телешки суджук за Боко Рапоня

    10 1 Отговор
    Овен и Стрелец са конкуренти на Лъв и Дева по егоизъм

    Коментиран от #3

  • 3 Шамара

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "Телешки суджук за Боко Рапоня":

    Рак и пак рак от много опит!
  • 4 Мнение

    9 0 Отговор
    Да,бе за малко да се успокоя ,че ако избягваш тия зодии и другите са ангелчета... Тези четирите ,винаги с кого изневеряват-само с тези четирите ли? Хората ,като цяло си станаха боклуци.Това никакви звезди не карат човека да го прави.Това го прави дявола с хората ,за да са самотни.... Тия неща отдавна са написани в Библията,като различни грехове и ,че трябва именно човека да се пази да не ги извършва,в случая греха се казва "Похот". Защото ,като започне да го извършва човек това ,той всъщност се превръща в животно,което няма чувства.А душата на човека се състой от 3 компонента.Ум,Чувства и Свободна воля...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.