Last news in Fakti

20 Януари, 2020 11:56 3 175 8

Ирен Кривошиева с изповед за любовта ѝ към Стефан Данаилов (ВИДЕО)

  • ламбо-
  • стефан данаилов-
  • ирен кривошиева-
  • отношения-
  • изповед-
  • откровено-
  • лично

Актрисата разказа за първата си среща с Ламбо

"Аз съм нетърпелива и страстна. Говоренето е сребро, а мълчанието - злато." Това каза актрисата Ирен Кривошиева в откровено интервю пред Мон Дьо за предаването "Неделята на Нова".

Попитана дали се определя като грешна след шест брака, пет развода и извънбрачно дете, тя отговори: "Това е минало и е простено. Господ е милостив, за разлика от нас. Аз не търся прошка от хората, а от себе си към хората. Въвличам хората в собствената си история и след това страдам, че се интересуват от нея."

Тя определи емоциите си към Стефан Данаилов като "страст, увлечение и амбиция".

"Не вярвам в многото безброй жени, които са били влюбени в него. Те са били увлечени по него. Той има едно качество - когато влезе в стая с хора, всичко замлъква и дъхът спира, а когато излезе дъхът излиза. Това е Божи дар и синът ми го има също. Сега, не зная аз какво имам. Това, което чувствах тогава е това, което обясних", разказа Кривошиева.

Майката на единственият син на Ламбо разказа за първия път, в който са се срещнали. "Бяхме на варненския фестивал и получих златна роза. Той беше с Борис и също получи награда и трябваше всички да се наредим на сцената. Не казах на никого "добър ден" и "здрасти" и той каза: "Ей, тия младите никога не поздравяват". Това е първата ми среща с него", сподели тя.

"Ние сме снимали филм, който никога не излезе. Много размислям тази дума "любов" напоследък. Аз имам много особено отношение към детето и онова, което човек оставя след себе си. Беше повече амбиция, отколкото любов. Внимавам какво казвам, защото го няма в момента. Истината, въпреки че аз твърдя, че говоря истина, е различна. Всеки прави свой извод и своята истина", допълни още Кривошиева.

"Не зная дали съм си взела поука от отношенията със Стефан, но май сега съм по-търпелива. Ако аз живея постоянно с мисълта, че съм грешница, не мога да извърша нищо в този живот. Имаше много дълбока и искрена прошка преди да си отиде. Дано да ми е простил", заключи тя за отношенията им.

Ирен сподели, че ако сега има минута насаме с покойния Ламбо, няма да му каже нищо: "Ще мълча. Аз обикновено мълча. Всичко му казах, говорех постоянно. Аз казах и той го чу."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    7 1 Отговор
    Ирен парясницата където не знае да си затваря отровна човка!
  • 2 Иренчету, ако каже

    3 1 Отговор
    Че не се е,, наживяла,, ще излъже...!
  • 3 лебеда

    0 3 Отговор
    А твоята шия от какво се изкриви?
  • 4 Колев

    9 0 Отговор
    Чудесна е! При 6 брака зад гърба си , тя говори за една от извънбрачните си връзки!
  • 5 Бат Ламбо

    9 0 Отговор
    Здравейте синове мои, комсомолци и комсомолки !!! Кривошиева се плющеше много здраво !!! Грях ми беше да откажа !!!
  • 6 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ВСЯКА ЖЕНА МОЖЕ ДА БЪДЕ К...А , НО НЕ ВСЕКИ МЪЖ БИ СЕ ОЖЕНИЛ ЗА ТАКАВА !!!! НЕ Я СЪДЕТЕ , А СЪДЕТЕ ТАПАНАРИТЕ И !!!
  • 7 7777

    2 0 Отговор
    Ламбо не искаше да я погледне, заряза я с дете, а тя само за него говори. Дори се опита да унижи човека като участничка в биг брадър реши да пакаже бавноразвиващия си син.
    Човешкото падение няма граници.
  • 8 Само една дума

    1 0 Отговор
    ЛУДА! (а Данаилов е голям актьор, но като човек .... жал ми е обаче за него, тая лудата и него омаскари!)