Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 11:50 4 733 44

Трансджендър зове да се спрат отношенията между мъж и жена

  • трансджендър-
  • транс-
  • транссексуални-
  • мъж-
  • жена-
  • отношения-
  • хетеросексуални

"Хетеросексуалните отношения по своята същност са твърде жестоки“, твърди трансджендър жената

Транссексуалната жена Габриел Бушар, президент на федерацията на жените от Квебек (FFQ, най-голямата и най-влиятелна женска организация на френска и цяла Канада), скандализира Канада със странно предложение, пише Блиц.

Известната 51-годишна феминистка и лява социална активистка предложи „да се забранят и да се премахнат“ отношенията между мъжете и жените. Според нея хетеросексуалните отношения по своята същност са „твърде жестоки“.

Ето, какво написа тя в Туитър: „Настана време да се замислим за забраната на хетеросексуалните отношения. Отношенията в хетеросексуалната двойка са твърде жестоки. При това, те много често са основани на религиозна доктрина. Дойде времето да започнем разговора за тяхната забрана и премахване. Статистиката потвърждава, че повечето от случаите на убийства на жени се случват в контекста на интимните отношения с мъже“.

Дори супер напредналата и мегапрогресивна Канада прие инициативата на г-жа Бушар за леко сбъркана. Ричард Мартино, колумнист на Le Journal de Montreal, се скара на президента на федерацията на жените в Канада за нейната „некомпетентност“ и „абстрактно левичарство“. Дясната журналистка и писателка, Дениз Бомбардие, я иронизира на тема „нестабилно време“.

Радиоводещият Джонатан Трюдо, нарече туита на Бушар „глупост“ и „вреда за каузата на феминизма“ и я призова да си подаде оставката.

Министърът на труда, заетостта и социалната солидарност в Квебек Жан Буле в интервю за Le Devoir призна възможността за преразглеждане на въпроса за финансирането на FFQ от държавата поради „необоснованите коментари“ на нейния лидер. Някои членове на ръководството на женската федерация в Квебек заговориха за вероятното отстраняване на Бушар, която „заплашва финансирането на организацията“.

Но не след дълго премиерът на Квебек и лидерът на национал-либералната партия „Коалиция за бъдещето на Квебек“ Франсоа Лего игнорира думите на министъра на труда Буле и гордо припомни за „свободата“ и призова за широко обсъждане на инициативата на г-жа Бушар. Федералното правителство на Канада категорично отхвърли възможността за намаляване на паричните траншове за FFQ. В имейл, изпратен до Le Devoir, Федералното министерство за жените и равенството между половете (министър е имигрантката Мариам Монсеф от племената хазари в Афганистан и основен функционер на управляващата Либерална партия на Канада), потвърди намерението министерството да остане един от основните спонсори на федерацията на жените в Квебек, защото това е „организацията, бореща се за насърчаване на равенството между половете и срещу насилието, основано на пола“.

Бушар категорично отказва да подаде оставка, а женските профсъюзни движения в рамките на FFQ изразиха своята подкрепа. От друга страна пък в Русия реагираха бурно на изказването и последвалите го събития. Директорът на Института за проблемите на глобализацията Михаил Делягин: „Преди да се посмеете и да го изпратите на приятели, помислете когато това го казва човек с инста-TP допълнителна хромозома, то наистина е смешно, но когато е написано от президента на федерацията на цялата страна, вече става наистина страшно“.

Колумнистът на NewsFront Юлия Витязева: „Всяка забрана е придружена от наказание за нейното нарушение. Лелята все още не е обявила какво ще прави с тези жени и мъже, които не искат да се занимават с еднополови връзки. В такива случаи трябва да сте последователни. Очаквам с нетърпение предложения за превантивни и наказателни мерки“. А превантивните и наказателните мерки не са далеч… Но, колеги, Вие грешите. Това не е леля. Габриел Бушар е трансджендър („първата транссексуална жена, която ръководи феминистката организация“).

Преди да бъде избрана за президент на женската федерация в Квебек, тя (той) служи в ВМС на Канада, ръководи ИТ проект и Центъра за борба с потисничеството на половете. Носител е на престижната награда на ЛГБТ Квебек. Пресата я (го) нарича „красноречив оратор, страстен привърженик на транссексуалните и искрена феминистка“. За основна своя задача тя смята „деконструкцията на концепциите за майчинството и бащинството“.

През юни миналата година тя заяви: „Трябва да обсъдим задължителната вазектомия (мъжка стерилизация) на 18 години“. Транссексуалният мъж (жена, превърнала се в мъж) Уайли Симпсън миналата година роди момченце Не се притеснявайте, не се плашете. Нека дегенератите продължават в същия дух. Главното е да защитим нашата страна от „прогресивните тенденции“, пише в. Труд.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Котьо

    43 0 Отговор
    Той Божков да те набарааа...
  • 2 Гост

    84 0 Отговор
    Връщайте смъртната присъда!!!
  • 3 Анонимен

    73 1 Отговор
    По тая логика, трябва да спрат, да се раждат деца и планетата да се обезлюди.

    Коментиран от #6, #20, #37

  • 4 ужас

    97 1 Отговор
    Това са болни хора.
    Въпросната трансджендърка да се самоубие, защото и тя е плод на хетеросексуални отношения. Иначе нямаше да се пръкне.
    Всичко си има някакви граници и те отдавна са преминати. Аз съм толерантен, но не съм либерален толераст.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 да да

    64 2 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Това искат такива като Сорос и техните господари.
    Най-вече ако може белите християни да спрат да раждат, че много им пречат.
  • 7 сссс

    57 1 Отговор
    Жестоки били...а да ти разширяват дупарата не е ли жестоко?!?

    Коментиран от #28

  • 8 onq s konq

    31 1 Отговор
    Права е, само геьове траверси и лесбоси всички други вън от ЕС това е бъдещето на Канада, САЩ, UK, Австрия и повече прва на зоофилите и некрофилите!
  • 9 за лудница

    39 1 Отговор
    Аз съм гей, обаче такива като това същество са си за лудница.
    Любовта между мъж и жена е свята, защото тя дава плодове.
    А ние сме наказани от съдбата да нямаме такава радост в живота си. И заради такива изчадия хората се настройват срещу нас.
  • 10 сноу

    28 3 Отговор
    Въх..не думай ма Събке ...Значи викаш супер напреднала и мегапрогресивна била Канадата ...Брей ,брей,брей ..да не и се надяваш ..Те това сигурно ще да е, щото са впили пипала по целия свят, като братятя си амери и смучат ли, смучат като пиявици...Накрая от хайлазлък и гевезлък, се чудят коя дупка им е излишна..
  • 11 az #АнтиДжендър

    34 1 Отговор
    федерацията на жените в Квебек, това е „организацията, бореща се за насърчаване на равенството между половете и срещу насилието, основано на пола“. И в същото време тази организация проповядва насилие, основано именно върху пола! Усещате ли, че тук има нещо гнило???
  • 12 Не ми

    36 0 Отговор
    пречат хората с нестандартна сексуална ориентация и смятам, че си е чисто природна аномалия свързана с мутации на гени, но на тази жена мирогледа си е направо шизофренен
  • 13 ааааааааааа

    25 1 Отговор
    Убивам либерастни соросоиди ,заличавм ги !
  • 14 Рошко

    30 1 Отговор
    Вай вай на какви откачалки взе да се дава гласност
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Българина

    4 5 Отговор
    Запада ще се замозатрие, част от него трябва да сме?
  • 17 1234

    15 5 Отговор
    Така става когато дълго време няма война, хората започват да мислят за глупости и все в посока намаляването им с мирни средства. Явно генетически ни е заложено да се самоунищожим по един или др начин
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Е защо?

    3 13 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Ще се насели само от исусовци заченати непорочно. Сега и това ли ще отречеш?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Толераст

    0 18 Отговор
    Добра инициатива на г-жа Бушар .Общество трябва да се развива .
  • 23 Пираня

    0 6 Отговор

    До коментар #21 от "Хасан":

    Е браво!!! Вие сте истински християни, не допускате жени в отношенията си. Ще ми станете ли кръстници да ме въведете и мене в лоното Господне?
  • 24 ЪРП

    15 1 Отговор
    ГОВЕДАРСКО-дЕМОКРАТИЧНИ цЕННОСТИ!!!! КВО ДА ГОВОРИМ ...., МЪЛЧИШ И ИЗПЪЛНЯВАШ дЕМОКРАТИЧНО! КОЙТО НЕ ИЗПЪЛНЯВА....ГОЛЯМАТА ТОЯГА
  • 25 Те така и християнството

    2 20 Отговор
    Не допуска хетеросексуалните отношения. Неслучайно и самият Исус не включва нито една жена сред първоапостолите за да не бъде обвинен в хетеросексуалност. Дори и забулва истината за баща му в някаква мистика с някакъв безполов бог. Хетеросексуалността е заклеймена от църквата като грях.
  • 26 Харалампи

    1 2 Отговор
    Кво се смеете бе,знаете ли как боли!
  • 27 Хермес

    6 1 Отговор
    Оооо, то започна при нас вече,, Госпожо трансджендър,,...!
  • 28 PlimP

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "сссс":

    направо ги разпарят
  • 29 Джулия

    19 0 Отговор
    Трансджендър "жена" няма. Има само два пола в природата - мъж и жена. А трансджендър си е просто трансджендър - нещо между единия и другия пол.

    Та, трансджедърът с "мъдрата" идея да забранява отношенията между мъжа и жената, е просто едно объркано същество, което забравя, че се е пръкнало на този свят именно в резултат на отношенията между двата пола, които то иска да забранява! Плещят всякакви идиот*ини и очакват да бъдат приемани като нормални люде? Твърде наивно.
  • 30 Eleonora

    13 0 Отговор
    Фрустрирана феминистка. След такива абсурдно- болни предложения, направени не от някоя си no name феминистка от "задните редици", а от президентка на фем- федерация, назрява времето да се започнат разговори за премахването и забраната на феминизма, тъй като продължаването на човешкия род е в опастност....
  • 31 Неприятно но факт

    4 10 Отговор
    Джендърството избуява само на благодатна християнска почва. Само от добър християнин става добър джендераст

    Коментиран от #34

  • 32 qwerty

    6 0 Отговор
    Оооо, тука сме решили проблема....козиии, малко магаренце. Ко му е.
  • 33 боцмана

    10 0 Отговор
    Ако всички жени приличат на теб , то мъжете сами ще се откажат от услугите ви.
  • 34 Eleonora

    12 0 Отговор

    До коментар #31 от "Неприятно но факт":

    Джендърството избуява единствено и само на благоприятна ляво- либерална почва, която категорично отхвърля Божиите и природните закони!
  • 35 Ром ама кубински

    2 0 Отговор
    Може би е политнекоректно,но тази"госпожа" е плашеща.Дано не я сънувам,че ще ми се наложи да ми леят куршум.Между другото имаше един Дейвид англичанин ,бивш командос ,някеде около град Елена и е доста по симпатичен-поне приличаше на Цецка Цачева.
  • 36 ЗАЩО ???

    6 3 Отговор
    Има нещо гнило и това е,че наистина мъжете НЕ СЕ ОТНАСЯТ към жените,така както трябва !!! Много свестни жени загинаха именно от мъже -пияници,извратеняци,жестоки убийци,невъзпитани и необразовани !!! Като не са НОРМАЛНИ отношенията между жените и мъжете и докато на мъжете всичко им е позволено,се РАЖДАТ такива странни аномалии при някои хора,сякаш в знак на протест,че нещо НЕ е наред!!! Ако нямаше извращения,унизения,побой над по-слабия пол,всичко щеше да А е ОК !!!
  • 37 Кики

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Тя точно това иска
  • 38 BigBulgarianBoss

    7 1 Отговор
    Аз мислех, че Грета я бие съчмата. Ама тазии
  • 39 Диамантената ръка

    10 0 Отговор
    Чудя се дали някой няма желание да го гръмне туй нещо...
  • 40 За ВСИЧКИ пишещи тук:

    1 3 Отговор
    Най-страшното е,че наистина има хора,които всеки ден ТОРМОЗЯТ човека до себе си и си правят каквото си искат !!! ТОВА е най-страшното !!! Затова има и ще има аномалии,защото хората не се научиха как да ЖИВЕЯТ и уважават другите хора !!! ПРИРОДАТА се ОБРЪЩА срещу нас,защото има много лоши хора !!! Разберете го това !!! Не може да си алчен,лош,необразован,невъзпитан,брутален,пияница,убиец,грубиянин...и всичко да е наред,не може !!!
  • 41 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ДА СЕ УЗАКОНЯТ СВИНКТЕРА И ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО КАТО СЕКС И ЕРОТИКА - / В ПЕРИОДИТЕ МЕЖДУ ИЗХВЪРЛЯНЕТО НА ПРЕРАБОТЕНАТА ХРАНА / !?!?!?!?
  • 42 1122333

    8 0 Отговор
    Тя мрази себе си, но и произхода си.Защо очаквате да каже , че е загрижена за възраждане на рода.
  • 43 Мислете

    1 0 Отговор
    Гласувайте за леви и това ви чака.
  • 44 елза парини

    1 0 Отговор
    а нашия трансджендър ганиела ангелова какво казва по въпроса